Jack Conte & Nataly Dawn
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 óra múlva lesz, azt hittem most jön, de Californiai idõ szerint, vagy PST szerint még csak 17:40 van. eddig a 6:30pm mindig hajnali 2:30 volt, õk nem állítják elõre az órákat? 😄
/pages/Pomplamoose/38115969045
itt vannak a legtöbben, és ez tûnik hivatalosnak a képek alapján, na meg a postok alapják. ytn fent vagyok, de minek, ha már 4 éve regisztráltam, de vagy 2x léptem be 😄
ja, amúgy szinte minden elõadónál azok a számok a legjobbak, amiket legelõször megismerünk, az lesz az etalon, az alap. ritka amikor késõbb ezt túlszárnyalják :]
itt vannak a legtöbben, és ez tûnik hivatalosnak a képek alapján, na meg a postok alapják. ytn fent vagyok, de minek, ha már 4 éve regisztráltam, de vagy 2x léptem be 😄
ja, amúgy szinte minden elõadónál azok a számok a legjobbak, amiket legelõször megismerünk, az lesz az etalon, az alap. ritka amikor késõbb ezt túlszárnyalják :]
subscribe az alap, jutubon legalábbis 😄
fészen meg nemtom melyiket lájkoltam be, de azt nem frissítik.
amúgy teljes mértékben egyetértek. még mindig sokkal jobban szeretem a régebbi számaikat. (de lehet csak azért mert sokat hallgattam és azt a hangzást szoktam meg)
fészen meg nemtom melyiket lájkoltam be, de azt nem frissítik.
amúgy teljes mértékben egyetértek. még mindig sokkal jobban szeretem a régebbi számaikat. (de lehet csak azért mert sokat hallgattam és azt a hangzást szoktam meg)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
csak nem sza'bszkrájboltad õket? 😄 akkor tolták ki fészre is vagy 20 perce. szerintem is frankó, de hiányolom belõle a zongorát, meg az elektroakusztik hangzást, de ez már csak az én hülyeségem
link összegyûjtöttem a magamét
leszedem megnézni, hogy mi nincs meg 😄 amúgy én az oldaláról szedtem le (csak utána kell nézni, hogy az a sok audioplayer honnan szedi a zenét 😊 )
thx <#eljen>#eljen>
thx <#eljen>#eljen>
amúgy, ha érdekel bárkit, felraktam egy kis pakkba (majdnem) az összes JC számot viszonylag jó minõségben a netre.
Jack Conte
Jack Conte
akkor összességében elmondhatjuk hogy az összes zenei elem igencsak a helyén van 😄
a dobokat említeném meg, nagyon jól programozza õket mindig
a dobokat említeném meg, nagyon jól programozza õket mindig
nekem a torzított rövid "gitárszólók" tetszenek, amikor reszel (ilyen az Eat-nek a vége is) 😄 bár ez csak pár számban van, de többnyire akkor vannak az ordítós részek is 😄 meg még az instrumentalos zenéi is durva jóak, mint a Deluxe Memory Man demo-ja, meg a zongorás zenék is, mint az Impression <#eljen>#eljen> de minden zenének a csúcspontja az igazi!
egyik kedvenc! habár ez szinte mindre elmondható nálam 😄
különösen jóak az ordítós részek<#nyes>#nyes>
különösen jóak az ordítós részek<#nyes>#nyes>
Kevés Nataly... nagyon kevés=(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
<#eljen>#eljen>
Vannak a Nataly-ék, Lauren és Julia Nunes... mindannyian kiváló zenészek és együtt is szoktak csinálni ilyen munkákat... mire nem jó a youtube😊
Nah örülök, hogy nekik is van topik😊
énse, de tetszenek nekem is 😊
Nataly énekelhetne többet ezekben
Nataly énekelhetne többet ezekben
betegesen jó.<#eljen>#eljen> olyan muse + radiohead keveréket érzek fõleg a zenéiben
Oldal 1 / 2Következő →