Merevedési gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your suffers will be legendary even in hell!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
*az elõbbihez nem volt szerencsém (még nélkül)
A potencia túlmûködéshez még annyit, hogy nem tudom, hogy ez általánosságban igaz-e, de nekem pl. tinédzserkoromban sokkal erõsebb volt a szexuális ingerenciám, mint most, harminchoz közel. Gyakorlatilag minden nap legalább egyszer muszály volt vagy kicsapnom, vagy valamit csinálnom, olyan alacsony volt az ingerküszöböm. Gyorstüzelõ azért nem voltam, de ha pl. egy lány rácsapott a seggemre, vagy megölelt, már döntöttem volna meg. Az embernek ki kell élnie magát, sokmindent ki kell próbálnia ahhoz, hogy ezen túl legyen.
És bár sokan talán nem hiszik ezt el, de rengeteg jó csajban ez ugyanúgy megvan, mint bennünk. Úgyhogy próbáljatok összeszedni egy kíváncsi, dögös, aranyos lányt, akivel átsegíthetitek egymást életetek ezen szakaszán 😊
Nyilván elég nehezen fog beindulni a szexuális fantáziád, ha az elsõ lány akivel voltál egy dagadt, igénytelen, prosztó szörnyeteg volt. Az amelyiknek mindig tócsa van a hóna alatt, és ha a két karját hirtelen leereszti, akkor még bugyborékol is. Megint más az, ha egy iszonyat dögös, helyes, odaadó, tapasztalt nõvel vagy együtt elsõ alkalommal, és mondjuk szerelmes leszel, mert utána mindenben és mindenkiben õt keresed majd, a szexben is. Bár nekem az elõbbihez nem volt még "szerencsém", az utóbbi hibába viszont majdnem beleestem, nem ez a lényeg. Mindkét szélsõség kárt, vagy károkat okozhat valamilyen formában.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy nem jól próbálta elõadni magát az illetõ.
változatosság ez a kulcsszó 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Életkor: 25-30 között
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://www.tenke.hu
összességében az eddígi topicjai igen érdekesek, ha elolvasod mindet 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nothing is True, Everything is Permitted
inkább belinkelem az éppen ideillõ videót, hogy tudjátok mire is vagyok érzékeny még 😄
videólink
The Matrix has you...
"A korábbi, "impotencia" kifejezést annak véglegességet sugalló kicsengése miatt napjainkban már nem használjuk. A "merevedési zavar" illetve "erektilis diszfunkció" elnevezés jól tükrözi, hogy egy visszafordítható, a mai modern gyógyszerekkel korrigálható jelenségrõl van szó."