Szülők a számítógépnél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp1red
Nekem anya nagyon brutál, oylan durván nyomja a billentyût, semmi maszivitás nincs az ujjában😄
Tehát mintha egy faágat nyomkodna a billentyûnek, és még a csuklója se mozog😄
Teljes vállból nyomja, ez engem sajnos kiakaszt, talán azért is mert gépírást tanulok. <#email>
És sajnos tényleg az a baj, hogy nem engedi, hogy az ember tanítsa...<#falbav>

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

Az ön a 999.999.999. látogató, azt gondolom nálatok is beveszik nem ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hayni
Nekem anyám szokott ordítani mikor word-ben átállítódik a betûméret hogy ..."Elromlott a gép..megint újra kell telepíteni.." aztán ha visszaállítom akkor meg "Nah azért!!" szokott menteni is..mindig az asztalra...és csak "Új Microsoft Word dokumentum" 1,2,3,4...ehh.
A képeket googléról úgy menti hogy a kis ikonokat menti le..és aztán csodálkozik hogy nem nagy 😮 Ha meg vírusriasztás van akkor mindig kiikszeli...ha nem startlap.hu a kezdõlap akkor megáll az élet xD és frissíteni sem tud az oldalra...csak ilyen színesgolyólövöldözõs meg mahjong-ot játszik 😄😄 meg iwiw,freemail.

Apa meg kocka -.- vagyis már nem mert megunta a cod-ot. De azért mindig próbál okoskodni.
Neked nagyszüleid mondják hogy zárd el nekem infó tanárom <#idiota>

tutituti
Jaj gondolkodjatok már.Munkahelyi hálozatban mondjuk átküldöd a haverodnak aki ugyanolyan geek mint te,És õ meg röhög amikor mondod neki."lesd meg ezt a képet amit mindjárt átküldök,a recepcióról a manci van rajta pucéran" és megkapja ezt ami azt jelzi hogy hiányzik vagy hibás a kép.

Remélem minden ember mostmár érti.Léphetünk tovább.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rage47
mi a funkciója annak a rohadt képnek?😄
fery02
Nincs megválaszolva, de hagyjuk, nem érted pontosan mire lennék kíváncsi.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ha megválaszoltad magadnak, hogy mi ez, akkor miért kérdezed meg két helyen is?
fery02
De most komolyan, mi ez?
Azt látom, hogy divat mama2-õt fikázni még mindig, de nekem az a kép csak annyit mond, hogy egy papírra nyomtatott fekete fehér IE-s X.
AZt nem értem, hogy miért ilyennel örvendeztették meg Cat 02-t.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én elõször azt hittem, egy sírkõ.

Csacsi
Fekete fehér nyomtató. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rage47
én sem tudom
még ha piros lenne😄
mumpic
Ti meg parasztok vagytok, egyszerûbb lett volna válaszolni rendesen.

Amúgy én is csak sejtem: IE-ben a be nem töltött kép helyén megjelenõ pirosiksz?

tommygear
te reménytelen vagy
mama2...
Rage47
<#nyes>
Butterbean47
Szerintem ez pont ide illik😄

Death only needs to knock once.

nonicks
fail..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

triplet
Lehet én vagyok a tudatlan, de ez mi ez?

LSL
SZülõk már jól tolják. Apum végiltolta a cod, majdnem minden részét, meg underground1-2t. Anyumra ráférne még némi office korrepetálás, mert elég gyakran kiabál a szomszéd szobából. De már az egész családnak van saját gépe. Anyum pl wifin netezik laptopjáról, miközben nézi a híreket, és skypon beszélget a nappaliban 😊
Inkább nagyfater volt vicces, mikor mondtam neki h keressen rá amire csak akar neten. mutattam neki az egeret, hogy kell használni. Erre 3-3 újjal satuba fogta a szerencsétlen tárgyat 2 oldalról és elkezdte tologatni. De rögtön eldobta, amint megmozdult kurzor a képernyõn😄 Még szerencse h vezetékes egér volt még akkor, mert nagyot csattant volna a földön.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Balumann
Jah igen, a jegyzetelést az én anyám is csinálta egy ideig 😄D

Én tavaly jártam egy 60-70 év körüli tanárhoz magánórákra (szolfézs-összhangzattan), akinek volt egy laptopja, és õ is rendszeresen dolgozott a laptopján. Megtanítottam neki, hogyan kötheti össsze és vehet föl gépen a bakelitlemezeit illetve kazettáit. Elõször ideiglenesen vittem neki egy jack-kábelt (ugye jack fülhallgaó kimenet a mindeneslejátszón, line in a laptopba), de mondta hogy azért vesz egyet. Leírtam neki pontosan hogy milyen kell, föl is írta, hát nem RCA kábelt kapott? 😛 (szerintem az elõadók hibája).
A felvételi részt 2x kelett megmutatnom neki, elõször felírta, 2-jára pontosította, 2-3 hétre rá meg már dicsekedett, hogy miket át tudott venni és kiírni audioCD -ként, és hogy hogy oda vannak érte tanárkollégái miket tud csinálni 😄

Ja szüleimmel kapcsolatban kihagytam, apám nem gépezik, ha itthon vagyunk, akkor esetleg bekapcsolja a flippert, vagy ha leültetjük elé hogy olvasson el valamit, akkor elolvassa, de egyedül nem merné bekapcsolni se a gépet 😄

Engem ma egy ilyennek örvendeztettek meg 😄

The Protector
egyzser haverom áthozta az unokatesóját és épp diabloztunk.a gyerek lehetett kb 5éves.És ki akarta próbálni.Kattintgatott a szörnyekre,ölte õket rendesen.De egyszercsak megkérdezte h miért nincsen gépfegyver.
Erre haver mondta neki:Ez olyan régi játék h akkor még nem volt gépfegyver csak kard meg íj.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rash87
Ahh,jó látni,hogy nem csak nálam/nálunk van ilyen 😊)Nekem apám ilyen...
S mikor megkérdez dolgokat minden 3. nap kb. ugyanazokat, hogy hogyan,meg hol találja, belém veri az ideget teljesen 😄 s csodálkozik utána,hogy tiszta ideg vok 😄 s már ott tartunk,h külön jegyzetel 1 füzetbe mindent 😛

Glory, Glory Man. United!

Balumann
De legtöbb alaplap biosában beállítható azért, hogy lekapcsoljon, és ha igen akkor hány foknál. Az enyémet is be lehet állítani ha jólemlékszem 65 85, meg még nemtudom mire.

Prince23
Én apám nem játszik😊 Csak max nézi ahogy én tolom tv-n. Legutóbb a Convictiont nézte, a másik a FF XIII volt, amit kb másfél óráig képes volt nézni 😄D

Anno a NfS HP2-õt õ is tolta. de nem nevezném játékfüggõnek, az is csak az én hatásomra tette meg. Kierõszakoltam xd, de akkor hány éves is voltam ? xd

mumpic
Régi szép idõk, az 1,7-es celeronom 100 fokon vígan dalolászott borda nélkül.
Most meg barátnõm öccse a sokmagos prociját nem tudja eléggé lehûteni, és 65 foknál lekapcsol <#eplus2>

Anyám 50-es éveinek közepén menthetetlennek tûnik, kb kéthetente megkérdezi ugyanazt, nekem meg nincs idõm állandóan elmagyarázni. 😄
De legalább a postafiókját meg tudja már nézni, felírtam egy papírcetlire neki az algoritmust, azt begyakorolta. A megfelelõ nyomtatás kivitelezése viszont még mindig zûrös, ha pedig új ablak jön fel, amit nem ismer, hiába magyar nyelvû a Windows, bepánikol, és "sikítozik" 😄

Rage47
én pár napja cseréltem rajta pasztát, mert 2 év alatt elöregedett a gyári
mindig sípolt, ha játszottam, már idegesitett😊
Hát addig biztosan nem fog felmenni. Van benne jó pár hûtõ.

nonicks
100-110 foknál már óvatosan...bár szerintem a gép autó kikapcsol 100 foknál...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Akkor jó. Nekem eddig 35-40 fokon volt de valami baj lehet a hûtõvel mert 47-49 fok között van pár napja.

The Protector
50-60 üzemhõmérséklet.Tehát nagyon jó.De az a jó ha minél alacsonyabb.
Nekem szar a hûtõm és 80fokon vannak a magok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én arra lennék kíváncsi a processzor hány fokig melegedhet mielõtt már ártana neki a meleg. 50-60 fok még ideális vagy már túl sok?

Rage47
haha lol😄
Az összes WoW eredeti ? :p

Nem saját, de hatalmas 😄

LOÁL

Akkor, végeredményt kikövetkeztetve, már nem kell sok mire ide tévednek az SG-re a kedves szülõk, és akkor jönnek a nyugdíjas/papás-mamás tápigok <#hehe>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

triplet
Van itt valaki akinek az apja/anyja valami mmorpg-t játszik? Haverom mesélte hogy a haverja apja WOW-ozik de nagyon, az összes eredeti nekik.

matyi0323
😄DDDDDDDD

Mi faterral mindig quake-t meg a mohaa-t nyomtuk egymás ellen..😄😄
Emlékszem egyszer bejött a szomszéd és csak ketten voltunk itthon.. aztán szerintünk csendben nem lehet játszani..tehát házimoziról üvöltött a mohaa... szomszéd meg jön be aztán nyomott egy OMG fejet..XD nézi..hogy 2 idióta ül a gépnél és ordibál.. xDXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pepsi Twist
nekem faterom nyomja a crysist meg x360on egymás ellen forza 3azunk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

norbi56
Sziasztok.
Apum a cod2 re van rákattanva úgy másfél éve, van pár kora beli is a faluban akikkel játszanak😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gerypapa95
nekem apa cod 6-ozott most pedig a BFBC 2-õt nyomja veteránon 😄D

&#9733; G E R Y &#9733;

xy21
Én mikor kicsi voltam nagyanyámmal leülltem Mortal Kombatozni.
Megmutattam neki mivel mit lehet csinálni...
és elvert az öreglány-.-"

Oó..mondok aranyosabbat...gép,de mégse gép..Apám..réges régen...a topic elején már írtam,hogy gép közelébe csak a munkahelyén,otthon Playstation 1-re rá volt kattanva..Tekken 3-ban is sûrûn lealázott..Na aztán haverommal rágyógyultunk a Codemaster's Music 2000 nevû zeneíró és szerkesztõ programra,de valami irtózatos módon évekig..Apámról tudni kell,hogy zeneiskolában végzett és éjszakai bárban is zongorázott civil munka mellett kb olyan 30-40 éve...Na..itthon voltak kottái..Nézegette már,mit bütykölök a Music-kal,egyszer úgy gondolta,megpróbálja..Elmutogattam neki,mi mit jelent,negyed hangokat hová,melyik gombbal,hogy választ hangszert..ilyenek...Maga elé vette a kottáit..fel se nézett belõle,csak nyomkodta vagy 10-15 percig folyamatosan,mint aki vakon gépel...Aztán mondta,kész és elindította..Olyan 3 szólamos zongora-mûvet gépelt be csont nélkül kottáról,hogy csak lestünk haverral évekig<#hehe><#hehe>
Nekem a tesóm kiment angliába melózni és anyu már sokallta a tel.számlát.
Úgy döntöttek, h visszaköttetik az elõzõleg lemondott netet,mert én nem vagyok otthon csak 2 hetente a fõsuli miatt és gyaklag nem használja senki...

Csináltam neki egy postalását, meg létrehoztam az msn accountját.
Most már érti, hogy miért jó, ha van egy gép meg net háznál, de eddig csak úgy gondolta, hogy "mit tudnak ezek ennyit elõtte ülni.."<#idiota>

byzhouse
no

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hegi90
csak nálunk vannak gépfüggõ szülõk? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nálunk fater messze elkerüli a számítógépet. Csak annyiban érdekli, ha valami számára is érdekes filmet szereztem, akkor megnézni. Egyébként magasról leszarja. Ami egyrészt jó, másrészt rossz, mert nem csak leszarja de hülyeségnek is tekinti, például a számítógépes játékokat. Pedig egy idõben, évekkel ezelõtt nyomott pár kört valami régebbi NFS-el, de aztán...tökéletesen érdektelenné vált.

Anyám, õt pedig csak a net, azon belül csak az IWIW érdekli, ott levelezik, meg más emberek képét nézegeti. Egész jól kezeli, tudja az egeret használni, gépelni két újjal, és keresi a betûket öt percig, de azért megy a dolog .
Ami gondot okoz, hogy idõnként bezárja a honlapot, ahelyett,hogy visszalépne, no meg ha nem tölt be rendesen az oldal, akkor nem tud frissíteni. Hiába mondtam el sokszor melyik gomb az, nem akkor se.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sz4bolcs
Hát ez +favfavfav topic 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
8)))))))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.