Webkamerával igazolványképet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Azért még elég sok okmányhoz vagy kérelemhez szükséges az igazolványkép!...
Pl.: diákigazolvány, önéletrajz, vízumkérelem, közlekedési bérletek...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Én is webkamerával csináltam, kicsit rámentem psp-vel, hogy egyenletes legyen a háttér meg jobbak a színek azt szevasz. Sõt, még aláírást is szkennelve kell felrakni.
Mekkora divat itt a configra verni...
LZ forever
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Én ezt a mondatot emelném ki, ez nem csak a kezdet, hanem a végzet is, barátom:)
Ahogy elõttem írták, nincs már szükség erre, ha lenne, akkor is sokkal olcsóbban, akár ingyen is megcsinálnák sokan mások, kicsi energiabefektetéssel.
Még jó hogy nem ûrhajót akar építeni.
FOTÓS KÉPZÉSEK és workshopok kezdõknek (ha most vettél DSLR-t), haladóknak (fõleg stúdiótechnika): profi oktató, fotómûterem a legmodernebb eszközökkel, kis csoportok – www.fotoskepzo.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egész véletlenül nem "Brit" fiatalemberrõl van szó? <#nevetes1>#nevetes1>
nem kell ezt túlbonyolítani
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
A probléma nem is ez, hanem a rendes, árnyékmentes megvilágítás és a homogén háttér, amit vagy mûtermi eszközökkel, vagy digitális utómunkával lehet elérni. És mindjárt ott tartunk, hogy az olcsó nem is olyan olcsó, az egyszerû nem is olyan egyszerû. Ettõl eltekintve a próbálkozás jó, és hiánypótló, de útlevélnél például nem biztos, hogy elfogadják majd a szobarészletet is tartalmazó képeket. <#banplz>#banplz>
Nálunk (Magyarországon) egyébként az útlevélre az okmányirodában kamerával felvett kép kerül, így mi sokkal elõrébb tartunk, mint a németek. <#whatever>#whatever>
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?