SubWoofers-Mélynyomók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mostanin sem szórakoztam az idõkorrekcióval, a 117riben sem hiszem hogy nagyon fog kelleni, szerencsére viszonylag jó helyen van a színpadom, ha meg nagyon zavar, balanceal 1et állítok jobbra és megvan a közép 😊
külsõre nekem csak 3 dolog volt szempont
legyen borostyán /narancs/ esetleg piros megvilágítás
ne az elõlapon legyen az usb-nek a helye
és a cd is az elõlap mögött legyen
legyen borostyán /narancs/ esetleg piros megvilágítás
ne az elõlapon legyen az usb-nek a helye
és a cd is az elõlap mögött legyen
volt pár napig nálam egy, de hiába a hangja én nem bírok megbarátkozni a külsejével.
a 9835 is bûnronda, majd egy 117et belepróbálok, ha tetszik a hangja akkor lehet a 35öst lecserélem rá, az legalább már jól néz ki.
RS2-nél meg a p99nél kb nincs kulturáltabb fej
a 9835 is bûnronda, majd egy 117et belepróbálok, ha tetszik a hangja akkor lehet a 35öst lecserélem rá, az legalább már jól néz ki.
RS2-nél meg a p99nél kb nincs kulturáltabb fej
Törölt felhasználó
Hát végülis a rádióadós mp3 lejátszó is egy "megoldás"
az usb talán pótolható dolog 😄 legalább is láttam már ilyen ketyerét a zinterneten ami cdtárként van a fejre kötve de pendrive/memkártyát tud kezelni
Törölt felhasználó
Nincs rajta AUX meg USB bemenet, nem is érdekel 😄
1.visszahúzódik a fejbe mint a monitorosok
Nagyon sok jót lehet olvasni róla.azt hiszem 2002-es modell,de legendaként emlegetik sok helyen 😄 100k alatt nem is nagyon láttam még sehol most se
Nagyon sok jót lehet olvasni róla.azt hiszem 2002-es modell,de legendaként emlegetik sok helyen 😄 100k alatt nem is nagyon láttam még sehol most se
Törölt felhasználó
Ez hány DIn-es? 1,5? 😄
Förtelem ahogy kinéz<#wilting>#wilting>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
tenkju 😊 Szombaton kiderül hogy veretlen maradok-e, vagy bezsebelek egy második helyet végre.. 😊
A balatoni verseny óta... 😊
2011.05.01, Kecskemét, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.9d😎
2011.05.21, Tamási, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.7d😎
2011.07.09, Sárbogárd, MCA, Kezdõ A, I. hely (144.3d😎
2011.07.16, Nesvady(SK), MCA, Kezdõ A, I. hely (144.1d😎
2011.07.30, Hort, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.0d😎
2011.07.30, Hort, Hangminõség verseny, két út (aktív), I. hely
2011.08.20, Kecskemét, Gymkhana, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.08.21, Üllõ, MCA, Street A, I. hely
2011.09.03, Budapest, Szeptemberfeszt, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.09.11, Tököl, Gymkhana, Kicker Cup, Utcai A, I. hely.
2011, Kicker Cup, Utcai A, Magyar bajnok
Most hétvégén lesz a megaparkban az MCA döntõ (M5 kivezetõ, Tesco, media markt elõtt), ott még ha minden igaz kapok egy Kezdõ A kupát, egy magyar bajnoki kupát és ha sikerül egy másik sorozat bajnokával is összecsapok, remélhetõleg onnan is jön még 😊
Balatoni utcai sorozatban nem indultam idén, de az év elején csinált, 0 felkészüléses eredményemet azóta sem döntötték meg 😊
2011.05.01, Kecskemét, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.9d😎
2011.05.21, Tamási, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.7d😎
2011.07.09, Sárbogárd, MCA, Kezdõ A, I. hely (144.3d😎
2011.07.16, Nesvady(SK), MCA, Kezdõ A, I. hely (144.1d😎
2011.07.30, Hort, MCA, Kezdõ A, I. hely (143.0d😎
2011.07.30, Hort, Hangminõség verseny, két út (aktív), I. hely
2011.08.20, Kecskemét, Gymkhana, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.08.21, Üllõ, MCA, Street A, I. hely
2011.09.03, Budapest, Szeptemberfeszt, Kicker cup, Utcai A, I. hely
2011.09.11, Tököl, Gymkhana, Kicker Cup, Utcai A, I. hely.
2011, Kicker Cup, Utcai A, Magyar bajnok
Most hétvégén lesz a megaparkban az MCA döntõ (M5 kivezetõ, Tesco, media markt elõtt), ott még ha minden igaz kapok egy Kezdõ A kupát, egy magyar bajnoki kupát és ha sikerül egy másik sorozat bajnokával is összecsapok, remélhetõleg onnan is jön még 😊
Balatoni utcai sorozatban nem indultam idén, de az év elején csinált, 0 felkészüléses eredményemet azóta sem döntötték meg 😊
A 166-os utódja is elég pofás lesz ha minden igaz, remélhetõleg felhozza az eladásokat.
everything's better with music
Teljesen rendben van a kis 46-os, legközelebb fékbetét csere lesz soron mert már megérett rá. Utána lehet beruházok egy sportkipufogóra mert ennek a kis motornak semmi hangja nincs, ez hifi szempontjából jó, de én szeretném ha kicsit mélyebb hangja lenne az autónak. Szerinted van olyan sportdob ami nem üvölt annyira hogy elnyomja a zenét?
egy pirosat szoktam látni,de valahogy nekem nem jön ki ez a formavilág ilyen kis autón.viszont van szerencsém rendszeresen egy fehér Giulietta-hoz.na az viszont nagyon betalált ismét
Azzal én is így voltam, de itt pesten minden nap látok egy feketét, néha egy fehéret is, és egyre jobban tetszik.
az pofás.mondjuk az alfánál nem is tudok olyan modellt mondani ami ne lenne az.Talán csak a MiTo nem tetszik
3 hete otthon áll a garázsban az alfám, kíváncsi vagyok hogy lemerült-e az akksi 😄
Törölt felhasználó
Közben Vettem egy JVC-t. A pioneerek aránytalanul drágák és nem tudnak többet a JVC-nél. A 20-30e kategóriák között meg nincs különbség. Legalábbis olyan, amit az ember egy átlagos autóban meghallana. csak azért írom, hátha valakinek jól jön majd az infó egyszer, ha erre jár.
Törölt felhasználó
Sziasztok, néztem fejegységeket a kocsiba, és nem igazán találtam értelmes topikot ahova feltehetném a kérdést. Szóval, 18-25e FT körül keresek USB csatlakozós, mp3 lejátszós fejegységet pioneert vagy JVC-t. Na most mind1ikbõl volt legalább 2-3 fajta, amik között nem láttam a különbséget (nem a kinézetére gondolok), csak hogy az egyik 18e a másik 30e. Valaki nem tudna ajánlani egy olyat, amelyiknek jó ára van és mindent tud, mély hangkiemelés, szépen szólnak a zenék rajta. Na most az utóbbit arra értem, hogy a Nagyon régi LG, ugyanazt a cd-t sokkal ocsmányabb minõségben játszotta le mint a mostani JVC-m. Válaszokat köszi!
UTCAI 1 KATEGÓRIA:
I. hely: . 142,9dB. . Seregi Roland . DLD TEAM . (KICX KAP47 erõsítõ, DLD K1 30cm Mélysugárzó)
II. hely: . 141,5dB. . Vörös Balázs . (KICX KAP23 erõsítõ, DLD IW12 30cm mélysugárzó)
III. hely: . 139,4dB. . Kõmûves Balázs . (SPL dynamics S2002 erõsítõ, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
IV. hely: . 138,3dB. . Nagy Tivadar . (Rodek R2100 erõsítõ, DLD Alu lim 30cm mélysugárzó)
V. hely: . 136,1dB . . Vivert jános . (MOHAWK MS100.2 erõsítõ, DLD ZT12 30cm mélysugárzó)
VI. hely: . 132,2dB . . Károly Tamás . (MNC erõsítõ, MNC 30cm mélysugárzó)
VII. hely: . 130,6dB . . Varga István . (Coronado erõsítõ, DLD L38 mélysugárzó)
UTCAI 2 KATEGÓRIA:
I. hely: . 143,6dB. . Szilágyi Tamás . DLD TEAM . (KICX KAP29 erõsítõ, DLD DL154 38cm mélysugárzó)
II. hely: . 140,9dB. . Dulics Balázs . (SPL dynamics S4002 erõsítõ, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
III. hely: . 140,4dB. . Dobos Attila (Fusion erõsítõ, Kicker mélysugárzó)
IV. hely: . 139,1dB . . Lukács Bálint .(Rockford Fosgate 802a erõsítõ, DLD DL122 30cm mélysugárzó)
V. hely: . 138dB . . Gaál Gergõ . (Panasonic erõsítõ, DLD mélysugárzó)
VI. hely: . 137,3dB . . Péntek Martin . (MAC audi erõsítõ, Rockford Fosgate mélysugárzó)
VII. hely: . 137,2dB . . Rontó András . (Mac audio Fiarless 1000 erõsítõ, Mac audio 30cm mélysugárzó)
VIII. hely . 135,6dB . . Papp Norbert . (Pioneer erõsítõ, 2db Pioneer 25cm mélysugárzó)
IX. hely: . 135,5dB . . Keszi Ferenc . (Mac audio erõsítõ, Pioneer mélysugárzó)
I. hely: . 142,9dB. . Seregi Roland . DLD TEAM . (KICX KAP47 erõsítõ, DLD K1 30cm Mélysugárzó)
II. hely: . 141,5dB. . Vörös Balázs . (KICX KAP23 erõsítõ, DLD IW12 30cm mélysugárzó)
III. hely: . 139,4dB. . Kõmûves Balázs . (SPL dynamics S2002 erõsítõ, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
IV. hely: . 138,3dB. . Nagy Tivadar . (Rodek R2100 erõsítõ, DLD Alu lim 30cm mélysugárzó)
V. hely: . 136,1dB . . Vivert jános . (MOHAWK MS100.2 erõsítõ, DLD ZT12 30cm mélysugárzó)
VI. hely: . 132,2dB . . Károly Tamás . (MNC erõsítõ, MNC 30cm mélysugárzó)
VII. hely: . 130,6dB . . Varga István . (Coronado erõsítõ, DLD L38 mélysugárzó)
UTCAI 2 KATEGÓRIA:
I. hely: . 143,6dB. . Szilágyi Tamás . DLD TEAM . (KICX KAP29 erõsítõ, DLD DL154 38cm mélysugárzó)
II. hely: . 140,9dB. . Dulics Balázs . (SPL dynamics S4002 erõsítõ, SPL dynamics XTR 30cm mélysugárzó)
III. hely: . 140,4dB. . Dobos Attila (Fusion erõsítõ, Kicker mélysugárzó)
IV. hely: . 139,1dB . . Lukács Bálint .(Rockford Fosgate 802a erõsítõ, DLD DL122 30cm mélysugárzó)
V. hely: . 138dB . . Gaál Gergõ . (Panasonic erõsítõ, DLD mélysugárzó)
VI. hely: . 137,3dB . . Péntek Martin . (MAC audi erõsítõ, Rockford Fosgate mélysugárzó)
VII. hely: . 137,2dB . . Rontó András . (Mac audio Fiarless 1000 erõsítõ, Mac audio 30cm mélysugárzó)
VIII. hely . 135,6dB . . Papp Norbert . (Pioneer erõsítõ, 2db Pioneer 25cm mélysugárzó)
IX. hely: . 135,5dB . . Keszi Ferenc . (Mac audio erõsítõ, Pioneer mélysugárzó)
ja...
2011.06.16, Balatonfüred, dldshop, Utcai A (300w-ig), I. hely (142.9d😎
Ismét KAP47 2 csatornával 😊
2011.06.16, Balatonfüred, dldshop, Utcai A (300w-ig), I. hely (142.9d😎
Ismét KAP47 2 csatornával 😊
én ki próbáltam amíg a sógorom vezetett,érdekes volt az a 10 perc elég volt benne 😄 kaphatott rendesen az autó aznap nem kíméltük😄 gondolom mindenki gyilkolta
viszont azon meglepõdtem,hogy nem sokan jelentkeztek hangnyomásra
viszont azon meglepõdtem,hogy nem sokan jelentkeztek hangnyomásra
Az RCZbe beültem amíg konvojoztatok, az jó volt. Meg az a capuccino amit a hotdogosnál bent volt 😊
Más semmi extra, a nagy vasakat a versenyekrõl ismerem, a kiállítokat személyesen is nagyon rég ismerem (ügyfeleim egyébként) úgyhogy az a része nekem semmi extra 😊
Más semmi extra, a nagy vasakat a versenyekrõl ismerem, a kiállítokat személyesen is nagyon rég ismerem (ügyfeleim egyébként) úgyhogy az a része nekem semmi extra 😊
akkor egyértelmûen igen 😄
és amúgy a találkozó hogy tetszett vagy nem igazán mélyültél el benne ?😄
és amúgy a találkozó hogy tetszett vagy nem igazán mélyültél el benne ?😄
hát, igen, és meglepõ is volt.
1db 30as nyomó, gyári ládában 1db 100mm-es reflexxel nagyon nagyon jó eredmény és mindenki jött gratulálni utánna hogy ez igen 😊
143.6ot mértünk amúgy a verseny elõtt amikor összeraktam a rendszert, péntek este reszeltem még hozzá ezek szerint 😊
Ha azt nézzük hogy az utcai openben (ahol minden szabály ugyanaz csak nincs pl csatorna megkötés és láda megkötés), 1000W-al, 40es nyomóval, dupla 100as reflexxel csináltak azthiszem 144.8at, úgy hogy a tulaja már több éve versenyzik, látszik hogy milyen eredményt sikerült kihozni 😊
Most szombaton a balatoniban visszatérek a kis 300as kategóriába, de már nem KAP47 2ch hanem KAP23 lesz helyette, kíváncsi vagyok mennyit sikerül kihozni belõle
1db 30as nyomó, gyári ládában 1db 100mm-es reflexxel nagyon nagyon jó eredmény és mindenki jött gratulálni utánna hogy ez igen 😊
143.6ot mértünk amúgy a verseny elõtt amikor összeraktam a rendszert, péntek este reszeltem még hozzá ezek szerint 😊
Ha azt nézzük hogy az utcai openben (ahol minden szabály ugyanaz csak nincs pl csatorna megkötés és láda megkötés), 1000W-al, 40es nyomóval, dupla 100as reflexxel csináltak azthiszem 144.8at, úgy hogy a tulaja már több éve versenyzik, látszik hogy milyen eredményt sikerült kihozni 😊
Most szombaton a balatoniban visszatérek a kis 300as kategóriába, de már nem KAP47 2ch hanem KAP23 lesz helyette, kíváncsi vagyok mennyit sikerül kihozni belõle