Hidrátok akadályozzák az olajszivárgás elleni küzdelmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha ebbe a kártékonyságba beleértendõ a saját fajtársak tudatos pusztítása, akkor pl a macskaféléknél általános, hogy a domináns hím elpusztítja, megeszi a nem tõle származó kölyköket.
Mellette meg ugye az is úrbánlegend, hogy az állatok milyen harmonikusan élnek a természetben, ami úgy nagyjából megint nem igaz. Mert hogy minden állat élõlény addig szaporodik, amíg maximálisan feléli az erõforrásait. Más kérdés, hogy hosszútávon értelemszerûen csak azok maradnak meg, amelyek vagy megújuló erõforrásokat használnak, vagy más szintén õrült módon szaporodó lények nagyjából egyensúlyban nem tartják a populációt.
Ráadásul pl az erõforrások "pazarlása" is számunkra elképzelhetetlen mértékû. Csak meg kell nézni, hogy egy-egy faj hány utódot, magok, akármit hoz létre és abból hány lesz szaporodóképes egyed.
Az ember természetrõl alkotott gondolkodása annak tudható be, hogy a saját helyzetét vetíti ki a természetre. Az ember nem egy életrevaló lény biológiai szempontból, összehasonlítva más állatokkal. Az ember az utóbbi évezredekben folyamatosan a kihalás szélén állt, olyan alacsony volt a létszáma és a szaporodóképessége más lényekhez képest. Ráadásul hihetetlenül nem illik bele a természetbe, szinte nincs olyan környezet, ami számára optimális életfeltételeket, megfelelõ élelmiszert és egészséget tudna biztosítani. Az ember nem a természetben tud sokáig élni, hanem a saját maga által teremtett városokban, ahol a saját maga által termelt élelmiszereket eszi.
És még egyszer az ember agressziója töredéke annak, amit bármely más állat mutat saját fajtársai iránt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A wikis oldal Csernobilrol sem vmi alapos, aki kicsit is beleassa magat a temaba, lathatja.
Nagyon el vagy tevedve informacio terén..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szándékosan behurcolt faj például a nyúl Ausztráliában, mert vadászni óhajtottak rá. A nyúl köszönte szépen, és ellenségek nélkül szépen elterjedt. Ellegelte a kenguruk elõl a füvet, és összefurkálta a talajt.
Nem szándékosan behurcolt faj a dalos szúnyog, amit az európai felfedezõk hurcoltak be Hawaiire, az ivóvizes hordóikban található lárvákkal fertõzték meg a sziget folyóit.(feltöltés elõtt ugyanis gondosan kimosták a hordókat, és a mosóvízzel együtt a szúnyoglárvák is a vízbe kerültek, és elszaporodtak.
Még szép. Bár vannak országok, amikrõl sajnos ez nem mondható el, sõt...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most tényleg mit írjak erre? Egy ilyen élõlény megépítene egy hajót vagy repülõt, hogy ezt elérje? Ebben is Õk a hibásak? De érdeklõdve várom, hogy melyek ezek az állatok. Természetes kiválasztódás van, de az Exxon Valdez-t sem egy baktérium építette meg, hanem az ember. Nem kell emosnak lenni sem nekem sem másnak, hogy észre vegyük Wachowskiék nem a jövõt filmesítették meg hanem a jelent.
Azért õk se hülyék...
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
iSS!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Látens emos vagy?
Másrészt meséld már el, hogy melyik az az állat amelyik tömegesen ilyen kártékony a Földre nézve mint az ember?
Az aláírásom egy idézet és ha hiszed, ha nem pont azért tettem ki, mert egy f@szság. Ott van mögötte a hsz szám is, megnézheted magad is a torrent topicban.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A q anyjukat a BP felelosoknek!
Ne a g*ci penzrol pofazzanak mar, hanem oldjak meg a helyzetet!
1db Foldunk van, nem tobb.. nem tudunk helyette ujat venni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A kommented többi részét már úgyis minõsítették...
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
X-D
Ezt hívják gázkitörésnek. Volt ilyen Magyarországon többször is. A legutóbbi Zsanán, ahol a kitörõ gáz letörte a kútfej egy részét a béléscsõrõl, majd a több száz atmoszférával kitörõ gáz begyulladt.
A végén tankkal lelõtték a kitörésgátló maradványait a béléscsõrõl, majd eloltották a gázt. A végén egy új kitörésgátlót szereltek fel, amit aztán lassan elzártak. Az utolsó lépcsõben feltakarították a kifolyt olajat.
Itt, mivel nem lehet olyan könnyen hozzáférni a kútfejhez, körülményesebb megoldásra fanyalodnak. De ez hosszadalmasabb, és sokkal drágább.
"A balesetet egy metángáz-buborék idézte elõ, ami kiszökött a kútból és feljutott a fúrószáron. A buborék a melegebb vízrétegeket elérve gyors táguláson esett át szétrepesztve több tömítést és zárószerkezetet mielõtt berobbant." - miután egy veszélyes éghetõ anyagot próbálnak kiszivattyúzni a természetbõl, ezért jól felkészülten mindenféle berobbanásnak, hõtágulásnak ellenálló szerkezetet készítettek, hogy ne következhessen be semiféle katasztrófa. Ja nem, ez nem jutott eszünkbe. <#szomoru1>#szomoru1>
Igaz ugyan hogy a társaságnak kellene,de mint tudjuk ez nem igy lessz.