Community (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
2012-Oct-26 Community 04x02 TBA
2012-Nov-02 Community 04x03 TBA
2012-Nov-09 Community 04x04 TBA
[merlinw.org]

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nagyon tetszik.Szinte veri a Tbbt-t is.
Azt hiszem californication mellett elfoglalja a legélvezhetõbb sorozatot.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
remélem nem fogja elcseszni az új showrunner:S
ha tényleg igaz,hogy azért dobták ki Harmont mert sok volt az olyan poén amit az átlag ember nem ért meg(tehát ilyen filmes/kocka utalások)
akkor nem lesz jó vége😞
pont az tetszik az egészben,hogy ilyen a témája.Abed nem lenne Abed filmes viccek nélkül😄
remélem nem cseszik el.
PSN ID:misi2mezei
Jeff will make an inspiring speech to the NBC executives and everything will be okay
oh wait
"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
azt tudom,hogy már berendelték,de tényleg csak 13 részes lesz vagy lehet számítani hosszabbításra majd?
PSN ID:misi2mezei

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
2011-Sep-29 Community 03x02 Season 3, Episode 2
2011-Oct-06 Community 03x03 Season 3, Episode 3
[merlinw.org]
most már szeretnék egy teljes epizódot is, ami csak errõl szól 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
persze Gillian Jacobs se rossz😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ