Mûveltségi játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hány °C a vad forráspontja?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mind1, rakj te 😊
Ki írta a "Szép új világ" címû mûvet és miért számított korszakalkotó írásnak a maga idejében (tán még ma is)?
sztem tehetsz de majd megvárjuk a feladó válaszát 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az új kérdésre tipp: 55
legyen egy "sport kérdés"
Hányadik életévét töltötte idén Jose Mourinho ?
bélféreg petékkel fertõzték a végbelüket, így a kifejlõdõ paraziták ott éltek bennük, a tápanyagok felszívódását csökkentették (kalóriabevitelt stb).. voltak bélféreg kapszulák is forgalomban.
Mára nem használják mert több kárt okoz mint amennyi a haszna... (legyengülés, láz, stb)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
#329: <#wow2>#wow2>,erre kivi vok mostmár,hogy milyen állatról lehet szó.
piócával vért frissítettek, vérkeringést javítottak stb.. csak vért szív, zsírt nem szereti... 😊)))
ez egy konkrét fogyási módszer volt.
királynõ= Báthory grófnõ volt az, de a szûz lányok sem állatok.. 😊)))
(bár némelyik....) 😊)
múlt század = vmeik királynõ a legenda szerint,fiatal szûz lányok vérében fürdött és így õrizte meg fiatalságát
Tegyen vki