Sipos F Tamás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket a topikokat nem is azért indították, hogy Én vagy bárki más akinek ez nem tetszik írogasson bele mindenféle "lefikázó", "leszóló" hozzászólást.
Amennyiben a téma nem érdekel, vagy nem lépek be és olvasom el a hozzászólásokat, vagy egyszerûen nem szólom le azokat, akiknek ez a világuk.
Kifejezetten rühellem a rock, punk, vagy éppen a kemény rap zenét, így nem is kukkantom meg ezeket a topikokat.
Nem szeretnék itt kiállni Retroman mellett, mert szegény Timcsy is kapott hideget-meleget amikor a "Csepregi Éva" topikot elindította, de ezennel szeretnék MINDENKIT megkérni arra, hogy ha a topik témájával nem ért egyet akkor a véleményét tartsa meg magának, vagy egyszerûen lépjen ki innen, és keressen egy magának való topikot.
Kivácsi lennék rá, hogy azok akik ilyen és ehhez hasonló "kedvességgel" jelentkeznek be ide-oda, azok hány topikban HÁZIGAZDÁK!
Miért kell másokat azért bántani, mert a saját elképzelésüknek és ötletüknek teret adnak, és veszik a bátorságot, hogy beindítsanak egy új topikot?
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
"Hétvégén indul a nyár, legalábbis a Balaton partjáról a Magyar Televízióban. A köztévé idei szezonnyitó mûsorában fellép a Dolly Roll, Dolhai Attila, a Napoleon Boulevard, Miller Zoltán, az MTV rockzenekara és még sokan mások. 2010. május 23-án, vasárnap, 16 órától az m1-en. A Szabadság tér 17 - a Magyar Televízió rockzenekara is fellép a szezonnyitó program keretében. A kedvelt mûsorvezetõk, Bakos Piroska, Fiar Sándor és Nagy György már nem csupán a televízió képernyõjén láthatók, hanem élõben, a "világot jelentõ deszkákon" is bemutatják, milyen remek zenészek, a programokról Sipos F. Tamással beszélgetünk a Teadélutánban, szerdán 16:45-tõl az m1-en"
"Vasárnap tíz órától gyermekkoncert és gyermekelõadás követik egymást, majd délután 14 órától Sztárfoci-bajnokság kezdõdik a Nagystrandon. Délután 16 órától a hajóállomás színpadán egy táncshow-t követõen fellép Varga Feri, Balássy Betty, Dolly Roll, a Napóleon Boulevard, Sipos F. Tamás, Miller Zoltán, Elsõ Emelet, Dolhai Attlia és még sokan mások. Õket Sergio Santos, a Szabadság tér 17. (az MTV zenekara), majd a Magna Cum Laude követi. Este 10 órától Fergeteg party lesz."
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Holnap MTV1 felvétel 2 órán keresztül olyan fellépõkkel mint: Napoleon Boulevard, Dolly Roll, Elsõ Emelet na és persze SIPOS F. TAMÁS!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Én amúgy az Exotic zenéit jobban szeretem mint amiket utána egyedül csinált.
Sipos F tamás pedig régen jó volt, mennyit halgattuk, hogy nicns baj bééébiii, úgyérzem úgyis megéri :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A maga idejében rendben volt. Illeszkedett a többi szarba. Jó bulikat csinált.
Akinek ez tetszik az hallgassa. A Fásy Ádám az jobb? <#kuss>#kuss>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Habár, hogy egy külföldi példát említsek, DJ Bobo- nak a mai napig rendszeresen jelennek meg új lemezei, de azoknak a sikere meg sem közelíti azt, mint amilyen sikeres a 90-es években volt...
Valami miatt úgy tûnik, hogy a régi elõadókat nem nagyon keresik már.
Már csak nosztalgia.
Viszont a múltkor egy netrádióban lefutott a Táncolj, playboy!. :)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2009. 10. 28. - FM 2010 - Facepack Projekt
2009. 06. 16. - karesz
2009. 06. 15. - Divatdrukkerek vagyunk? -.-
2009. 04. 21. - Major League Soccer (MLS)
2009. 01. 09. - Totó
2008. 12. 01. - Fickó System.ılı.ılı
2008. 11. 28. - Susogós mackók (TV)
2008. 10. 29. - Red Alert 3 OFF
2008. 05. 03. - Electro-house
2008. 03. 29. - A Kiválasztott (TV)
2008. 03. 21. - Kazincbarcikai Sport Club FC
2008. 02. 13. - Red Alert 3 (Házigazda)
2007. 12. 25. - SG: Kazincbarcika Connection
2007. 12. 23. - Action Man
2007. 10. 07. - Reaper (TV)
2007. 10. 02. - Bionic Woman (NBC)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Sípos egy olyan zenei korban alkotott, amibõl mára semmi nem maradt, ráadásul 10 éve nincs tõle új szám.
Habár én bírtam a zenéjét, de sok mindent nem lehet róla beszélni.
Azóta megvan az összes album a gépemen, csak így tudtam megszerezni, mert a kiadó már rég megszüntette a forgalmazásukat, eredetiben rátalálni szinte lehetetlen.
Amúgy meg õ tényleg nem volt annyira híres sztár...a koncertjei se voltak nagyon beharangozva.
De már látom, hiba volt ezt a topicot létrehozni, mert a neten sajnos mindenféle gyökér ember is van, akik csak fikázni tudnak...
Nem hiszem, hogy a mai tucc - tucc zenék többet érnének Sipos F Tamás számainál, a mai zenéknek meg szövegük sincs, két ütembõl áll az egész zene általában...
Ha komoly mondanivalójú zenére vágysz, akkor meg hallgass komolyzenét, vagy operát!!!
#13 ezzel teljes mértékben egyetértek,az is kb. ilyen nigger törzsi zene szinten van.
Nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy megállapítsam, hogy szar a fõztöd.
Fikázni bárki tud, de ha szerinted szar, akkor csinálj te jobb zenét!
Õ már akkor is tudta, hogy 2010-ben a megaszarokkal együtt, az összes fosch, rádióban folyó tinglitangli trottyok lesznek a menõk!
Idézet lédigaga (micsoda személyisége lehet aki ezt a "mûvésznevet" is kitalálta...): "pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-papókerfésssz nanannannaaa".
Ezt gangkszta zolcsi is megcsinálta, de nézhetjük a top 10 enerdzsi, emmtívi pop "numeró vannyait" is....!
Asszem japán után európába is hamarosan a csoportos öngyilkosságok fognak kezdõdni ezekmiatt a zenék miatt!:D
Sipos tomcsiról nemhallottam 1000 éve, a trabis klippje a tartalomtól kezdve a megjelenésig már akkor "nemjött át" szoval akkor is X volt a részemrõl!
De mivel nemvagyunk egyformák, és egy stílust hallgatók (sem) "Retroman", remélem örömödet leled, és nyitottabb, szabadabb, és mûveltebb leszel SFT után!
És sok szerencsét a topikhoz!
Gudlákk!<#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
btw szerintem ez nem lesz egy hosszú életû/sok kommentet megélõ topic.
Exotic - Trabant
Sipos F Tamás - Buli Van
Igaz, nem akartam, hogy ilyen belinkelgetõs topic legyen, de ha valaki nem ismeri, akkor ez a két klip talán segít.
Gondoltam nyitok egy topicot Sipos F Tamásnak, mert szerintem letett már az asztalra annyit a magyar könnyûzenében, hogy megérdemel egy külön topicot.
Olyan céllal hoztam létre ezt a topicot, hogy ha valakinek van valami információja arról, hogy Tamásnak hol és mikor lesznek fellépései, akkor ezt az információt ossza meg velünk, aki tud róla valamit, mert a honlapját sajnos nincs frissítve, ott jelenleg csak egy 2009-es fellépés szerepel. Úgyhogy, ha valakinek van ezzel kapcsolatban bármilyen infója, legyen szíves megosztani velünk.
Ez volt az egyik célja ennek a topic létrehozásának, a másik célja pedig az, hogy ha valaki járt már Sipos F Tamás koncerten, megoszthatja a koncertekkel, bulikkak kapcsolatos élményeit. Aki még a régi Exoticos korszakban járt koncerten, az is nyugodtan megosztja élményeit.
Viszont arra szeretnék megkérni mindenkit, aki ír ide a fórumba, hogy zenéket lehetõleg ne linkeljünk be, tiszteljük meg azzal a mûvész urat, hogy ezt a fórumot nem arra használjuk fel, hogy a zenéit töltögetjük itt le, úgyis annyi ilyen fórum van már, ha valaki meg akarja találni Sipos F Tamás zenéit, úgyis megtalálja az interneten, úgyhogy ez a fórum tényleg ne errõl szóljon!
Akkor bátran lehet írogatni koncertekrõl, élményekrõl, csak zenéket ne linkeljetek be! Elõre is köszi, ha megértitek a kérésemet!