Kart Racing Pro

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig is nagyon jo volt ez a jatek, de hatarozotan meg ratett egy lapattal a keszito srac Piboso. Olyan dolgok vannak mar most benne ami mas sok emberes projectekben sincs!
Kart Racing Pro beta5 released.

Changelog:
fix: dynamic track surface corruption
fix: dynamic track surface stuttering
fix: dynamic track surface shaders
fix: normal map shader
fix: max ping
fix: chat crash
fix: improved Unipro 6003 simulation
fix: warmup lap with quick race
fix: "push" control disables auto-brake
fix: animated brake discs and rear sprocket
fix: multiplayer collisions
new: FS250 category
new: chat history on track
new: inline help for replay key controls
new: driver tuck
new: "stop engine" control
new: "thumbs up" gesture
new: mouselook deadzone
new: G27 leds support
new: on track adjustable radiator cover
new: rubber marbles

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sajnos nagyon kevesen jatszanak vele. Pedig beta letere az egyik legjobb szimulacio. Mindenkinek csaj ajanlani tudom. Rengeteg palya van hozza. A valtos hihetetlenul elvezetes.
Kart Racing Pro beta4 - 2011/10/30
Kart Racing Pro beta4 released.

Changelog:
fix: neutral between first and second gear
fix: tuned dirt on visor
fix: shift help forced off when a server is set to "No Helpers"
fix: setup copy bug
fix: mandatory warmup lap for standing starts
fix: tire pressure simulation
fix: track width setup
fix: common paints folder
fix: jump-start detect
fix: tires vibration at near-zero speed
new: dynamic track surface
new: limited tyre sets option
new: possibility to re-fit a used tyre set
new: splits in dash
new: multiple dashes support
new: limited number of tearoffs
new: idle throttle setup
new: radiator cover setup
new: support for multiple track layouts
new: track list for dedicated server

dragon11
ideje már

Hamarosan jön a Beta4!
Felszáradó ideális ív, nem kamu script, hanem dinamikus:
Video

dragon11
köszönjük!

Kart Racing Pro beta3 - 2011/5/21
LINK

solo
Ahogy elnéztem, netes listába a top 100 ban benne van az idõm, de így is majdnem 2 mp-t kell még leszedni belõle:D Most van egy jó set-em, valamelyik nap hergeltem, és egész jó vele a gép, meg szokatlan a valódi gokartokhoz képest:D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Nem kell bele ai. Egyedül, idõre sokkal jobb:)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sajnos kevés a szerver és ami van, az is nagyon laggol (nálam).
Én olyan AI-t várnék a játékban, mint ami a VGP3-ban is van. Akkor tökéletes lenne!

solo
No, így pár nap távlatából, meg egy kis versenytapasztalattal azt mondom, hogy egy elég jól összerakott sim lesz ez:)

Ha van valakinek kedve játszani, akkor 44.544 az idõ ami alatti eredményt várok:D

Meglepõen jó ez a szim.! Gyakorlatilag az elsõ kart-szim., ami tetszik. (Leszámítva az Lfs -féle kart-szerûséget).

dragon11
király

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

dragon11
Mikorra várható a megjelenése?

solo
Nahm, végre egy f@sza gokartos game:]

Totti5
Csak pénz kérdése, és nem vészes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
A WRS-ben a fizika eleg jo, ha az az engine ennek is az alapja (nagyon valoszinu;P), akkor jo lesz ez is.
A problema inkabb azzal van, hogy ez is "egyemberes", hasonloan az, nKPro, X-MR, Car-X, VGP3 stb. programokhoz, amelyek nagyon jok (lennenek), csak nem halad es nem valami nepszeru. Az LFS is hasonlo, de annak szerencseje van mert "regi".
A WRS-sel kellene haladnia, mert nem sok ertelme van csinalni ilyen minimal tartalmas, felkesz programokat nehany ezer foritert.
csige791
A World Racing Series készítõje csinálja, szóval a fizikára elvileg nem lehet panasz. A Grafika meg másodlagos egy szimnél szerintem.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Aquir
jó, nekem a vezethetõség nagyobb helyet foglal mint a grafika, attól persze nem lesz rögtön csúcsjáték :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
micsoda, ez tök szarué néz ki, évekkel ezelõtt lett volna max ez jó. Remélhetõleg a fizika ok benne és akkor legalább valamilyen rajongótábora lehet, de ha nem lesz reális, akkor kb semmilyen.

púúúúú

Csak az a baj, hogy nagyon drága, és a legközelebbi gokart pálya is 200km-re van tõlem.

Aquir
Akkor melyik részére mondod hogy rossz, amitõl várod hogy jobb lesz?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

laci 700
Egy szimulátortól ne várjatok túl sokat grafika terén, meg ez még csak kezdeti állapotban van.

RYO21 (#4): Ha még hobbi gokart pályán sem voltál akkor gyorsan menj el egyre mert nagyon jó, fõleg ha többen vagytok! <#wink> Én már régóta a gokart megszállottja vagyok, (még kis kölyökként kezdtem <#vigyor3>), de verseny gokartban még nem ültem... :( Ha lesz rá lehetõségem mindenképp kipróbálok egyet! ;)

ui.: Lehetõleg ne a vidámparkban próbálja senki sem átélni a gokartozás élményét mert annak csak a nevében van köze a gokarthoz!<#ravasz1>

Fehercsoki
Pont hogy rosszul néz ki!De azért lesz ez még ennél jobb is szerintem.

Szivesen kipróbálnék egy igazi kart-ot!

Lacee86
Hát sztem nagyon sivár...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Aquir
Nem néz ki rosszul

csige791
A játékot a World Racing Series és a GP Bikes alkotója jegyzi.

Videók

← ElőzőOldal 2 / 2