The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
én az elmúlt 3 részt tán nem is láttam. majd talán a héten...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

molnibalage83
El is felejtettem, hogy ma van rész. Kb. itt tart nálam a sorozat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Jim Morrison
tegnapi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

igen eszrevettem, hogy osszekevertem oket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Devv
Ben=Henry?
Kori
elötte mutatták hogy az egyik nehezen veszi a levegőt meg izzad

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

amikor Ben ott volt mindegyik jol volt...nem volt senki elajulva, rosszul meg lazas sem...nem panaszkodott egyik sem, foldon se fekudt erre meg visszaszamol es beleharap a masikba...ennel sokkal jobb lett volna az egyikuk elajul Ben embambul a hosszu haju elveszi a puskat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem jól nézted akkor. Bevitték őket a házba. Páran kint álltak a tornácon,kaptak is egy rakás nyílat.
Idegesito jelenetek csapo 2:

Ben bemegy a kapun rafogja a fegyvert a 38 Megvaltora legyen ferfi aki bevallja ki olte meg a batyjat blah blah...10-ig szamolok. Erre a semmibol hirtelen egy zombi megharapja az egyiket....hogyan? Meg sem halt egyikuk sem, mert ok nem serultek meg hisz nem is harcoltak, nem lettek megmergezve sem, a zombi nem surranhatott be Ben mogott, erre ott terem egy zombi es Ben elesik persze, hogy kijutnak....

van ra magyarazat? Visszaneztem 3x is...

visszaneztem azota felvett fenyerovel...

ez egy olyan hirtelen jelenet volt, hogy eszre se vettem kb...oke h Dwight volt nyilpuskaval Simon mogott, de mikor eloszor neztem azt gondoltam valamelyik emberuk volt, aki szinten eszrevette Tarat...mindegy nem lenyeg. Hirtelen gondolat volt, hogy Tarat is erhette mergezett nyil...viszont Darryl igy sem hisz Dwightnak...

molnibalage83
Egy filmben levő sötétség ritkán korrelál azzal, ami a valóságban lenne, mert akkor nem tudnának filmezni és értékelhető látványt adni. A filmekben átlalában mindig világosabb van, mint a valóságos helyzetben lenne.

Ez különösen igaz azon filmek esetén, ami még a villanyfény feltalálása előtt játszódik. Egészen az utóbbi évtizedekig forgatni sem tudtak volna valódi fényviszonyok között. Ma már lehetne, csak akkor meg a képminőség lenne trágya.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Sötét volt? 😄 Dehogy volt sötét, kristálytiszta volt az egész. Nem lehet, hogy rosszul van beállítva a monitorod vagy a lejátszóprogid?
akkor makja volt...

Taranal pedig olyan sotet volt hogy rohadtul nem lehetett latni ki lott meg kit...

nem birom ezeket a lovoldozos jeleneteket az operatort eleg rosszul navigaljak raadasul

molnibalage83
Pontosan. Azért, mert tudta, hogy ha csak más sebesítené meg őt, akkor kampó.

Tarát Dwight lőtte meg, hogy megmentse az életét, ő nem mártott be semmit sem.
molnibalage83
Biztosan nem. Plot armor...

zombi verrel volt bekenve es ugy ejtettek sebet a Hilltopiakon....

a kerdes marcsak az, hogy Rick es Tara is zombi vert kapott e...mert mindketten megsebesultek, de egyik sem lazasodott be

Carol palija alakult at eloszor, mert belazasodott, mert megszurtak...aztan 2 korul meg is halt es atalakult...tobben lazban voltak, de ?Jack? volt az elso, aki meghalt...viszont ot sajnaltam Alexandriaban vegig ott volt mikor Rickek felfedeztek a helyet es jo harcos volt...amugy egyetertek ultragaz volt a nyitott ajto es a hulye Ben is idegesitett...arrol mar ne is beszeljunk, hogy hirtelen a raboskodo megvaltok kozt is atalakult vki ahogy Ben kinyitotta az ajtot😄😄 nem is ertettem hogyan amikor ok meg sem sebesultek...

es megegy dolog...Ricket is megszurtak lehet mondani ot eppen nem zombis veres kessel, de megtettek es neki is lazban kene fekudnie...ilyen logikai alapon

Lehet, én is csak tippelek.
De amúgy az első évadban, amikor Rick és Glenn bekenték magukat, mintha Rick mondott volna olyat, hogy vigyázzon, hogy ne menjen a szemébe és a bőrére.

Mindazonáltal, még nem tartok ott a képregényben, de mintha valahol valaki írta volna, hogy ott a zombik nyálával kenik be a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2018.03.27. 09:16:45
Tikal
tehát a mélységen van a hangsúly? <#rolleyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kissé keveritek a szezont a fazonnal. Teljes más, hogy ha valakinek van egy már meglévő (nem zombimarta) sebe, és abba véletlen belemegy valamennyi zombinedv, és megint más, ha egy nedvvel bekent nyílat vagy golyót kap, ami jó mélyen belefúródik a húsba. Ugyanakkor nem kizárt, hogy fertőtleníthető, és az apropó a tudatlanságukon volt. Tehát lehet, hogy Negan is vágja, hogy ezt nem lehet sokszor megjátszani, és egyszeri akciónak szánta, amivel jelentős mértékben megkurtítja a hilltopiak létszámát.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2018.03.27. 08:58:48
Főleg úgy hogy kb 7 évadon keresztül majdnem napi szinten tapicskoltak zombivérben és egyéb belsőségekben de ez persze ÉPPEN MOST okoz gondot.

Ha ez így lenne Rickék még a 4-ik évadot sem élték volna meg.
Tikal
öö, eddig tudtommal szó se volt ilyenről, elég nehezen hiszem el, hogy az elmúlt évadokban egyszer se volt olyan hogy valakit megkarcolt egy rózsabokor utána meg leszúrt egy zombit és össze zombibelezte magát.

Ez kb mindennapos lehet egy ilyen világban

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kaplan
Ha bárhogy bejut a véráramba, véged. Ez egyszerű, emiatt simán működik, amit Neganék kiterveltek, jó ötlet volt. De a többi, ahogy már előttem is leírták, kiábrándítóan nettó kreténség.

Plusz:
Amikor Maggiék elkezdik őket lőni a megmentőket a házból, akkor Rickék rajtuk ütnek a kapu felől. Erre ezek az idióták berohannak, pedig ha csak szépen felsorakoztak volna az ajtó előtt akkor mindenkit ki lehetett volna végezni.

Nem tartozom a panaszkodók közé, heti 43 percet rászánok hétfőnként a sorozatra, ha jó. élvezem a műsort, ha szar, akkor konstatálom és ennyi, nem lesz tőle szarabb az életem, nem az én pénzemből készül és szabad akarotomból nézem. De ez a mai rémségesen gáz volt, nem is feltétlen az életszerűtlenség a fő probléma, hanem, hogy ezzel elveszik az egészből a feszültséget.
Utoljára szerkesztette: Kaplan, 2018.03.26. 23:24:34

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tikal
Egyébként mi lett azzal, hogy csak akkor alakulsz zombivá ha meghaltál? Eddig ha bekenték magukat zombi béllel se lett semmi bajuk, most meg már elég megfröcskölni őket egy kis zombi belsőséggel és átalakulnak? <#fejvakaras>

molnibalage83
Epic fail annak fényében, hogy a börönben már volt ebből gáz, hogy betegek meghaltak. A szereplők nettó kreténnek vannak megírva.

Tikal
A betegekre senki nem vigyázott? Aztán mikor kinyitja a gyerek az ajtót, hátranéz, a pali ott fekszik, vágókép, és már a nyakát harapják 😄 Aztán jön a csaj, benéz senki, totál csend, kihalt a tábor, vágókép, és már a nyakát harapják 😄D

acsati
Meg az is életszerű, hogy ott alszanak legalább 10-en egy helyen és SENKI nem ébred fel arra, hogy valaki legurul a nem két lépcsőfokos lépcsőről 😄
Kaplan
Azért ahhoz kell ész, hogy bármilyen meleg van, nyitva hagyják a ház bejáratát és senki ne őrködjön (oké, azért oda raktak egyet a kapuhoz, de mind tudjuk, hogy ez semmit nem ér.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

molnibalage83
Egy egy 100% filler rész volt. Sok érdkes dolog nem történt...

acsati
Ennyi hülye idegesítő, buta dolog egy részben már rég volt szerintem <#banplz>
cassoneitaly

The Walking Dead 8x13 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL/WEBRIP --- HAMAROSAN

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

az nagyon kemeny volt amikor az utojet elvette😄 hogy bepanikolt a csavo...

most Jadis elvitte es meg fogja dugni😄DD

Maggie-k pedig ratalaltak a Commonwealth groupra?

engem egy dolog zavart, hogy tul kozel mereszkedett hozza es meg az ajto elott se birta Negant eltalalni...pedig Rick marha jol celoz...

es a vegen meg jott Jadis😄

molnibalage83
Valami szándékosság van abban vajon, hogy a női karakterek túlnyomó része félelmetesen ostobán viselkedik a sorozatban? Az, hogy irritálóak emiatt, az már csak a ráadás...

A beszélgetés benne volt, amit hiányoltam, de így azért mégsem az igazi...

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.20. 01:37:33

Devv
Lucille, a kis tüzelő szuka! 😄
Jaja elég király volt 😄 Mikor Rick bevadul az elég király 😄
cassoneitaly

The Walking Dead 8x12 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Nagyon jo epizod volt...kiderult 1-2 dolog Negan szamara is, es a vegen a csattano😊

Maggiek is kaptak "tudast"😊 , na de majd meglatjatok

hat figyelj most beletrafalt a zombi fejebe, mert o mar Jedimester😊)) nem kell ahhoz latnia hogy jol celozzon

molnibalage83
Az oldalváltós dumájnál tényleg elfogott a röhögés. Azon, hogy a karakter mennyire ostoba és azon, hogy az írók is.

Kiírhatnák már a francba.
molnibalage83
Taranak meg kurva rövid a memóriája... Hogyan is találkozott össze Rickékkel? Ehm...

Devv
Negan viszi a show-t, ez nem kérdés, JDM remek alakításában.
Ez a mai rész...

Szétröhögtem magam, főleg a papon 😄 De Negan se volt semmi. ha ez maradna a szín vonal, akkor rohadt jó tragikus vígjátéksorozat lehetne 😄 De a kövi rész ígéretesnek néz ki.
cassoneitaly

The Walking Dead 8x11 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

o igen, de Jadistol ez durva volt ezek ismereteben plusz azert, hogy eltitkolja ki vezette a helikoptert...

Simon mindenképp mészárolt volna. Azért ment oda.

miert nem mondta el konkretan, hogy Rickel megvolt az alku? igy mindenkit lemeszaroltatott a husdaraloban

Carl-os okfejteseket felreolvashattad mivel le is irtam hasonlokepp, miszerint Carl jovokepe avagy elmelkedtem vajon meg fog e tortenni ez a jovoben? Semmi olyat nem irtam, hogy na 100%-ig ez lesz...csak azon lepodtem meg, hogy Carl agyaban Negan jo fiu lett ennyi...

Jadis miert nem mondta Simonnak, hogy csak szobeszed volt a Rickekkel folytatott alku??? Mindenkit felaldozott vagy felt hogy Simon csak ot oli meg?