The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne etesd! 😄
Mindig minden rész után le fogja valaki szarozni a részt, meg a sorozatot stb. Ismétlem, minden rész után. 7 évadon keresztül. Ez szerintem mindent elmond.
Régen én is mindig mondtam nekik, hogy akkor, minek nézik? Hogy ide írhassanak minden hétfőn, hogy fúú ezt a ótvar f*s.

Én már csak nevetek. Nem mondom, hogy tökéletes a sorozat, de könyörgöm, ez már a 7. évad. Nem értem, mit várnak még tőle az emberek.
MoRT2195
Az a baj, hogy te olyan dologban keresel logikát, amiben nincs logika. ZOMBIK!!!!!!!! Kitalált lények, valaki így, valaki meg úgy ábrázolja őket.
A következő részt meg inkább indítsd el, és pörgess a 45. perchez, azt jól van, ne hisztizz már itt mint egy kislány, nevetséges vagy.
molnibalage83
Ők is degradálódnak. Igazából vicces, hogy egyes zombi filmekben a zombik megsértik az energiamegmaradás törvényét és táplálék nélkül is életbenmaradnak végtelen sokáig. A 28. napon című filmben ez viszont nem így volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Mert dramaturgiailag nem szar az egész sorozat, az első résztől kezdve?
De nem ezért szeretjük.
Amúgy emlékeztek még, hogy a korai részekben pl a zombik sokkal gyorsabban futottak mint most? Vagy, hogy volt amelyik ugyanúgy átmászott egy kétméteres kerítésen mint egy normális ember?

Tikal
<#eljen>

dramaturgialiag ez a rész még szarabb volt mint az első

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát figyelj 😄 Ő az új Glenn 😄 Mostantól ő lesz az, aki totál lehetetlen helyzeteket is meg fog úszni 😄DD
ne azzal van a bajom, hogy nem halt meg, hanem ami utána jött, megölt vagy 20 embert, mintha valami árkád játék, ugranak elő ellenfelek és már le is lövi 😄DD
hagyjuk már
az a baj, hogy én nem tudom elfelejteni ezt a mentális leépülést ami nála volt... azóta mióta visszahozták annyira badass ember, hogy szerintem 1000 zombi közt is kijutna
molnibalage83
Igen, így történt. Én sem értem a nyafogókat, mert ez a része áll a történetnek. A baj az, hogy ettől még unalom az egész, mert pont erről beszéltem. Plot armor...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.02. 13:36:40

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

De amúgy Morganen miért akadtok ki? Nem is kapott találatot. Csak nekem nyilvánvaló, hogy ő ott halottnak tettette magát, megvárta amíg elhúznak a megmentők? Úgy kipattant a szeme, tudatánál volt ő végig.
molnibalage83
Látom kb. semmit nem fogtál fel a lentiekből. A probléma az, hogy a sorozat dramaturgiailag (is) ótvar lett.

Kori
a filmeknek sorozatoknak van egy nagy SPECIALITÁSA elrugaszkodnak a valóságtól, a nézők 90%-nak ez kell ezért nézik a jónak győznie kell
aki a valóságot kedveli az nézzen dokumentum filmeket

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

most neztem vissza nem regiben az 1. evad 5. es 6. reszet amikor elmentek Dr Jennerhez, aki elmondta, hogy a kiserletei soran teljesen random minden embernel a meghalas pillanataban, amikor atalakulnak...valakinek par perc kell (pl Shane), valakinek pedig orakba telik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem is jo resz volt😊 jo nem volt tokeletes par jelenet pl mikor a csaj hagyta megharapni magat, ill. Morganek lelovese gaz volt😄 ezeken kivul badass epizod volt a 2.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

infinite ammo is back
lassan kezd onmaga parodiaja lenni a sorozat 😄
ez a Morgan-es resz is istenem, amikor felkelt a foldrol, mint egy gagyi lovoldozos jatek vagy zs kategorias akcio film... mellette a ket csavo miert nem lett zombi? vagy oket pont fejbe lottek...?😉
meg ez a sok headshot

mivel erdekel mi lesz a vege, mar csak ezert nem kaszalom el...
molnibalage83
Min lehetett izuglni? Szinte mindenkit véd a plot armor...

Maximus4
Biztos én vagyok hülye,de én végig izgultam ezt a részt.Nem értem a sok negatív kommentelőt.Áttekerem,meg ilyenek?Ez számomra érthetetlen.Kismillió sorozatot néztem már meg,de egészen addig csak,amíg lekötött.Miután ráuntam különböző okok miatt(sablonosság,unalom,stb.)már többet nem néztem,Ennyire egyszerű.Nem kell nézni ha valami már "szar"😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na ez az átpörgetés eredménye 😄 Bár megjegyzem, én soha, semmiféle érv hatására sem fogom megérteni, hogy lehet áttekerni bármit valaha 😄 Én vagy normálisan nézem, vagy sehogy. Én az a típus vagyok, ha valamit nem értek jól, akkor 3x is visszatekerem, mert fontos lehet. Bár ha harmadjára sem értem, akkor már bőven anyázom a szinkront és belövöm a feliratot...😄
molnibalage83
Az első rész úgy ér véget, hogy ellátogatnak a rádióteleszkópos helyre. Nem derül ki, hogy miért, egy elejtett szó van M2-ről, ami géppuska lenne 12.7-es Browning. Az egész rész azzal megy el, hogy lövöldöznek és ölnek, aztán kb. a végén az új karakter.

Vicc az egész, ennek kb. 10 percbe kellene beleférnie...

Sőt, annyira nevetséges, hogy az időugrálás miatt és eddig azt hittem, hogy az első rész végén aza jelent még a Negan féle történések előtt volt.

Katyvasz az egész. Nem lennék meglepve, ha ilyen trendek mellett jönne a kasza...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.10.31. 10:51:34

"Ezt is csak pörgetve tudtam nézni. Nem érteni, hogy mit és miért csinálnak. Massza az egész."
Wut? <#nemtudom>
molnibalage83
Hát ez a rész sem votl egy nagy szám. Ezt is csak pörgetve tudtam nézni. Nem érteni, hogy mit és miért csinálnak. Massza az egész. Ennél a 2. évad eleje is élvezetesebb volt talán...

szabii98
Reggel is és este is kommenteltek, mégiscsak a magyar feliratos bannerből (#11376) tudtam meg hogy volt rész...

I met God. She's black

cassoneitaly

The Walking Dead 8x02 magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

(HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720P-AVS, 720P-PSA, 720P-RMTEAM)

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

720p-FLEET | (WEB-DL) | (WEBRIP)

Alias nevében is jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Morgan Hitmanne valt miutan leteritettek😊, de az viszont realis volt hogy tulelte a loveseket hiszen golyoallo volt rajta...

marmint az elso evadbol

en mivel meglestem hetvegen az otodik, hatodik reszt igy tudtam ki o...sokat nem valtozott a csavo csak epp ugy nez ki a rossz oldalon all😊

Nagyon jókat röhögtem ezen a részen, annyi baromság volt benne 😄 Viszont voltak marha jó részek is, pl. amikor Rick megtalálja ami a szobában van 😊 Meg Morgan is tetszett, de a tűzpárbajok...😄DDD Viszont sokkal jobb rész volt, mint az előző.
Pöcs ebbe a sorozatba
Első évad óta lőszerhiányban szenvedtek. De a mostani rész után nem értem miért aggódtak.
Annyi skúlót lőttek el, hogy nincs az a testrész ahová ne kellett volna tárat felhelyezni.
De mind csupasz, sehol egy lőszer hordó személyzet, Mind ráadásul full auto módban nyomja, nem cserélnek tárat sem.
Olyan vicces már, annyira szánalmasak ezek a földből előbújó idegen arcok airsoftozásai.
molnibalage83
A durva az, hogy kb. annyira érdekel már a sorozat, hogy ha reggel és este nem kommentelnek be ide, akkor el is felejtem, hogy van. Röhej...

Devv
meh
Jim Morrison
amikor Morganék kinyitották az ajtót, lelőttek egyet, majd berohant egy tucat ember szoba hátuljából és lelőtték morganéket (ők meg erre vártak) felnevettem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Count Adyn
összefoglalva a rész:

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dynamic
Ki a rosseb volt ez? Rohadjak meg, ha emlékszem rá <#nemtudom><#vigyor>
muszáj leszek rákeresni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár ugye nem feltétlenül emlékszik mindenki, hogy ki is ő. Ezért talán nem ártott volna berakni első évados jeleneteket vele a Previously-ba, vagy pedig egy flashbacket, mikor Rick-kel találkoznak.
na igaza lett azoknak, akik megjosoltak ki a regi visszatero a sorozatba😄DD

sejtettem, hogy a masodik resz izgibb lesz picivel, es valoszinu meg fog halni valaki, de nem arulom el ki😊

en arra tippelek ebben az evadban dramaian sok szereplotol meg fognak valni...

molnibalage83
Megnézem majd tekerés nélkül is, de szerintem kb. pár pofa vágáson kívül semmi nem volt, amiből kimaradtam volna. Ettől még röhejes volt az első rész.

És a beszéd nélküli lényeges részeket hogy olvasod el? Persze nyilván vannak oldalak, ahol jelenetről jelenetre le vannak írva az epizódtartalmak.
molnibalage83
Felirattal lényegében elolvasom a filmet ahelyett, hogy végighallgatnám a dögunalmas részeket.

De azt sosem tudhatod, hogy nem tekersz-e át egy lényeges részt.
Jim Morrison
mert annyira érdekel (hogy melyik szereplő hal meg, merre mennek, mi lesz a vége) hogy ennyi időt szánjak rá, de az ilyen 3 perces menjünk harcba jelenetek számomra kuka. túl sok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aztán meg majd jönnek az értetlenkedések mások számára evidens dolgokon. Sose értettem ezt. Akkor miért nem kaszálod inkább? A kedvencem: A minap a Facebookon valaki feltette a kérdést, hogy vajon látjuk-e még az Oceanside-csoportot, fényképet mellékelve. Erre valaki megkérdezte, hogy ezek kicsodák.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.10.29. 11:54:52
Jim Morrison
lenyegeben csak motivacios beszedek voltak. egyelore ez is atporgetos evadnak tunik😞

molnibalage83
Bevallom olyan szar volt ez rész, hogyén csak átpörgetve bírtam eddig "megnézni"...

Budzsét megnegyedelték? Siralmas.
"picsafalva" <#idiota>

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Istenem 😄 Ez már olyan, hogy bárki vagy és bárhová tartozol, ha egyszer találkoztál Rickékkel, akkor vagy mellettük halsz meg, vagy sehogy 😄 Várom már mikor térnek vissza az első évados idősek otthonában élő latino fegyveresek 😄DDD Meg a Beth féle kórházos zsaruk bandája is bármikor rátörhet Neganre és megbilincselheti 😄

Amúgy viccen kívül, arra simán tennék egy kisebb összeget, hogy tengerparti Mi Nem Harcolunk Picsafalva lakói még megjelennek felmentőseregként 😄
Te jó ég! A Walking Dead egyik legnagyobb húzása lesz ha visszatér! A sorozat többé már nem lesz ugyanaz! <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ő is a táborban volt az első évadban. De az 1x05-ben ő és a családja úgy döntöttek, hogy nem mennek Rickékkel a járványügyhöz, hanem inkább Alabama felé veszik az irányt, élő rokonok után kutatva.
Ja, bocs, azt hittem, az a fajta smiley azt jelenti. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2017.10.27. 13:52:52