The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csajszi sztorija komoly volt, de valoban kiszamithato...Alfa belepoje viszont tetszett😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A nezettseg viszont folyamatosan csokken, szoval lehet a 10 lesz az utolso. Szep kerek szam...

Szvsz en mar csak azert nezem mert az elso 5 szezon tetszett, es ha mar ennyit neztem kivancsi vagyok mi lesz veluk. De ha ilyennek indult volna akkor tuti nem neznem.

molnibalage83
Kasza? Berendelték a 10. évadot is...
Kiszámítható volt a rész, de borzalmasnak nem mondanám.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Darthmushroom
A régi idők visszatértek, a kasza is közel van ez megint mi volt..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

cassoneitaly

The Walking Dead 9x10 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam

Időzítések J1GG4 jóvoltából:

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Jó szórakozást mindenkinek! 😉

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Alden. És elég könnyen befogadták.
remelem az a csavo, akit nagy nehezen befogadtak es osszejott Eniddel az nem fog meghalni...mert nekem szimpi karakter, de tuti az lesz h a szakallas eli tul valahogy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Darthmushroom
az utolsó jelenet zseniális volt
elég para volt ahogy megállt a "zombi", majd hirtelen körbe vették őket/spoiler]

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

molnibalage83
Vesszek meg, de ez a rész tetszett. A soundtrack különösen, kicsit Wasteland 2-ős volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Hogyne tudná? Nyilván nem tartották hírzárlat alatt. Vagy ha mégis, feltűnt, hogy Rick nem ment le többet hozzá. De amúgy ez miért lényeges?
Negan-nek mikor és hogyan mondták meg, hogy Rick Grimes meghalt?
Vagy egyáltalán tudja ezt az infót?
köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

cassoneitaly

The Walking Dead 9x09 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Cassone
Utoljára szerkesztette: cassoneitaly, 2019.02.11. 14:57:42

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kori
megnéztem jó lesz szerintem

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

stargatelost
Az AMC elérhetővé tette az oldalán egy héttel előbb. Kedd volt, mire jött belőle release, tegnap délután készült el az angol felirat, ergo, mára várható a magyar....
De ez azt is jelenti, hogy jövő héten nekünk nem lesz új rész 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

igen, de feltettek 1 hettel elobb ne kerdezd miert...kollegam mondta nekem is, a szemeim tagra nyiltak, mert mondja nekem o mar latta az epizodot, mondom mi van?

viszont termeszetesen a forditas sincs kesz, de ettol meg meg lehet nezni angolul is...sokat nem beszelnek benne majd amugy sem😉

molnibalage83
???
Mármint volt hétfőn rész. Mivel 2 hónapja ismert a szezon folytatásának időpontja ezért meg sem néztem mi van...
Az imdb-n továbbra is feb 10 permier van...

amugy Michonne is valoszinu tavozni fog a sorozatbol es nem lesz a 10. evadban

<#eljen><#worship>

na mi a helyzet?😄 senkinek nem esett le, hogy 1 hettel a premier elott tettek fel az uj reszt?

ami szamomra nagyon klassz volt es fordulatos, biztatonak tunik a szezon masodik fele

Jim Morrison
damn, most kivételesen nem durrantottam le eddig az epizódokat. nem is értem miért kattintottam a linkre és olvastam el 😞
mindegy, mire folytatódik az évad, szintre hozom magam. Mindenesetre bíztató, hogy jókat írnak most.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem beszélnek, hanem hörögve, suttogva kommunikálnak!
A Suttogók zombihörgéses artikulációban beszélnek egymáshoz. Innen a nevük is.
Miért is? Az eddigi részekben ha a zombik között járkáltak és nem úgy viselkedtek mint azok (hanem pl beszéltek) akkor a zombik azt simán kiszúrták.
Bár igaz, korábban a zombik a drótkerítésen is át tudtak mászni, most már nem képesek rá.

Te láttad a részt egyáltalán, mert ha igen akkor valami baj van a toronyban ha nem érted!
Egy átbulizott éjszaka után mi sem lehetne nagyobb WTF, mint azt a hírt olvasni, hogy Morgan után más karakter is felbukkan a FTWD-ben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwight

https://hu.ign.com/tv/45475/news/kiderult-hogy-morgan-utan-melyik-karakter-ter-at-a-twd-bol-a
molnibalage83
Pontosan.

Nekem is nagyon bejött a félévad záró. Ez a horroros hangulat abszolút maradhatna, nagyon jó volt.
Seth
Ki? A zombik nem hallgatnak semmire,a többi bandatagnak beszélnek.Vagy te most arra gondolsz, hogy irányba terelgetik őket ? Szerintem a horda külső pontjain vannak, többen is, és egyszerűen szorítják őket abba az irányba amerre menni akarnak, mint a birkákat

PSN ID.: Beegabor

Akkor miért hallgatnak arra amit mondanak?

Seth
Pont azért beszélnek ilyen komótosan, elnyújtva,motyogva. Egy zombinak ez nem tűnik beszédnek, hanem csak a szokásos "társaság" hangja 😄

A kis Sam is pont ebbe bukott bele, mikor nem tudott csendben maradni köztük.

MoRT2195
Pontosan ezért (is) suttognak. Szerintem ezen nem kell nagyon mit magyarázni.
Hát a járkálok is hörögnek meg minden. Nem hiszem, hogy a beszéd kihatna rájuk.
molnibalage83
Ez vagy ki lesz fejtve, vagy nem. Ezt most meg nem mondja senki neked. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit még senki más.

Valamit azért nem értek:
Tehát akkor nem a zombik suttognak/beszélnek hanem valakik akik a zombik bőrébe bújva vegyülnek el a zombik között, így azok nem ismerik fel, hogy nem közülük valók. Na de ha elkezdenek hozzájuk beszélni, akkor azok hogy-hogy nem veszik észre, hogy nem közülük valók, hiszen a zombik nem tudnak beszélni?!

molnibalage83
Tényleg afféle régi horrorfilmes hangulata volt, a klasszikus időkből.

Nem gondoltam volna, hogy a walking dead még eléri azt h hideg rázzon egy jelenetnél , és vissza tekerjem 😄

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Seth
Studioban epitettek fel az egesz finale diszletet. Sokkal rugalmasabbak tudtak igy lenni a beallitasokkal. Mar nem is Walking Dead volt, hanem inkabb a regi Hammer-es horrorfilmek jottek at 😊

utolso jelenetek az nagyon badass volt megvolt a hangulat...irtak a hivatalos oldalon is, hogy stab csere volt es a kamera mozgasok, a kod mindent eltalaltak

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

baszki most felidegesitett, mert az illetot birtam...nem irhatom le kirol van szo es bosszant😄

atyaeg de jo epizod volt...

vegre tortent action dogivel

Még nem láttam a részt, de szerintem Rick már túlságosan is elnyomta a többieket. Én is sajnálom, hogy elment, de bőőven vannak még érdekes karakterek akiknek így most "több" szerep juthat.
molnibalage83
Nekem eszembe sem jutott nagyon Rick.

MoRT2195
Nekem tetszett ez a félévad-záró rész. Végre ismét tudtam izgulni, hogy mi fog történni és végre ismét az van hosszú idő után, hogy kíváncsian várom a folytatást. Számomra sokat javult ebben az évadban a sorozat, remélem ez most már csak felfelé ível tovább és nem lefelé fog süllyedni.

Rick kiírását mindenesetre sajnálom. Megy tovább nélküle is a sorozat, az igaz, de nélküle már nem lesz az igazi. Mindig azt fogom gondolni, hogy na vajon mit csinálna, ha ő lenne ebbe a helyzetbe a többiek helyett. Ő alaprésze volt a Walking Dead-nek, remélem egyszer visszatér (tudom, hogy miket írnak a neten, de ettől lehet még egyszer visszatér).
cassoneitaly

The Walking Dead 9x08 ~ Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam

WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]

Cassone

Rick is megnyírta magát a nyolcadik és kilencedik évad között. És miért kellene látnunk azt, ahogy fürdenek? És hogyne lenne néha fertőzés? Lásd Gabrielt!
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2018.11.22. 11:08:25
Fürdés? Kérlek... Itt még akkor sem fürdik és nyiratkozik senki még ha lenne is rá lehetőség.

Csoda a hogy még nem vitte el őket valami fertőzés. Ha minden igaz ez a vírus az immunrendszert is gyengíti de 9 évadnyi zombibélben tapicskolás után sehol egy folyós orr. 😊
És soha egy válmasszázs vagy közös fürdő?<#nevetes1>
VinylToy
Majd visszatér Hershel, amikor éppen Negan-t kell legyilkolni, mert kiengedik, és akkor mindenre fény derül.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."