The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Walking Dead 9x06 ~ Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
HDTV-SVA, HDTV-AFG, HDTV-IFT, HDTV-RMX, 720p-AVS, 720p-PSA, 720p-RMTeam
Időzítések J1GG4 jóvoltából:
WEB-DL --- [ HAMAROSAN ]
Jó szórakozást mindenkinek! 😉
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Eugene nagyon badass lett mar nem fel a zombiktol😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hidd el, hallottam én már elég helikoptert életemben mindenféle helyeken.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.10. 10:52:52
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egy helikoptert elég messziről meg lehet hallani, és nem most repült arra először!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.09. 21:09:43
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kicsit olyan, mint a vicc a szadista és mazochista esetén.
M: Üss!
Sz: Nem, nem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amikor először láttam Rick utolsó epizódját, akkor alapvetően én is elégedetlen voltam. Az volt a végén az első kérdésem magamhoz, hogy ennyi az elmúlt 9 év? De az utána napvilágot látott információkkal azért már kerekebb a sztori. Engem érdekel, hogy mit fognak kihozni a 3 filmből (bár első hallásra picit soknak tűnik). Valószínűleg megismerjük Commonwealthet, elvileg ők valami hatalmas, 50.000 főt számláló kolónia, gazdag felsőréteggel.
Inkább az anyasorozat hogyan továbbja foglalkoztat, ki lesz (egyáltalán lesz-e) olyan erős karakter, aki Rick helyébe tud lépni. Szerintem Negan most légüres térben mozog, a szenvedéseiből sokat nem ismertünk meg, elmanipulálgat, de nincs túl sok jövőképe ott, valamit kezdeni kell vele. Szerintem 'meg fog javulni' és elképzelhetőnek tartom, hogy viszonylag erős pozícióban lesz a karaktere, de még gőzöm sincs, hogy ezt hogyan tudják majd átvinni, szép feladat, az biztos.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.09. 08:17:53
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.08. 18:17:01
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2018.11.08. 17:17:21
A halluk is teljesen rendben voltak, Shane és a jó öreg Scott Wilson(Nyugodjon békében!), ami engem zavart az Sasha....
Semmi keresnivalója nem volt szerintem ebben a részben, tekintve hogy Rickkel kb semmilyen kapcsolatuk nem volt, akkor már egy Loris "visszatérés" helyén valóbb lett volna, ha már a család keresés volt a "téma".
A sorozat sajnos félre siklott Carl halálánál, ezért tart ott a sorozat, ahol.
Anélkül, most nem kellene ugrálni eszement módon az időben, majd egy évtizedet, hogy a kis Judithot fel lehessen használni valamiféle szerepre, ez a szerep amit befog tölteni ez Carlt illette volna szerintem és akkor azt mondja az ember, oké engedjük el Ricket, haljon meg nyugodtan, itt van az a karakter akit az Apokalipszis nevelt fel és már korban is érett a feladathoz.
Ezzel nagyon megkavarták a sztorit, mi lesz Morgannal és az FTWD-s casttal, mert tuti az volt a terv hogy idővel egybe olvasztják a brigádot, de így ez elég bizarr lenne ha 7-8 év távollét után beállítana Morgan.
Szerintetek?
Ricknek meg kellett volna halnia. Nincs az az ember, aki egy ekkora betonvasról le tudja húzni magát. Ok, vagy utána a vérveszteség. Vagy eleve az a kurva nagy lyuk a hasán, egy olyan világban, ahol nincs műtő. Fertőzés meg nem létezik, azt már tudjuk.
Persze muszáj volt beleesnie a folyóba, bár a robbanás tök másik irányba repítette volna.
És mi a lófasz volt az a zene a helikopterezős jelenet alatt? Dzsízösz...
Per Aspera Ad Inferi.
A FTWD 4. évad első fele, na az flashback volt! 😊
Azon résznél, amikor kukásoknak fegyvereket hajtottak fel röhögtem, hogy nevetséges az egész. Az USA A való életben egy kurvanagy fegyverraktár.
Ez egy alternatív pacifista nem fegyvertartó USA. 😊
Teljességgel hihetetlen ,hogy semmilyen kormány vagy katonai szervezet nem élte túl a dolgot, de bezzeg a átlag civilek igen. Sőt csakis ők.
Az egész időugrás már felveti annak kérdését - soha nem foglalkoztak vele eddig és nem is fognak az tuti - hogy akkor a nagyvilággal mi van?
Az, hogy bárkit még megszívatnak zombik - vannak a gyengék/gyávák, meg azok akik gyerekek voltak amikor az egész kitört és ritkán harcoltak. Gondoljatok bele aki mostanra él az közösségben teszi, és ha az jól működik akkor az ott élőkből csak azoknak kell harcolni akik portyáznak. Aztán vannak azok, akik szerencséjükre egyáltalán nem találkoztak vagy alig találkoztak zombikkal. Van pl. egy Commonwealth nevezetű közösség, ahol több, mint 50.000 túlélő él együtt 😄 Nyilván lehet több ilyen szétszórva a világban.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.11.06. 16:43:39
Az meg megalol, hogy az esemény után akkor kb. 10 évvel vannak olyan noobok, akiket pár zombi megszivat...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!