Mortal Kombat 2011
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
.:SOLIDUS:.
Ha valamit csinálsz, csináld jól!
Just do it :)
A 9 viszont a 2 után a legjobb lett... :)
Remélem lesz 10, normálisabb új karakterekkel, mint a ps2-esek voltak.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Én az eddigi összes mk val játszottam.Régi origi xbox-ra megvolt az összes.A Shaolin Monks pedig az mk világ egyik ekköve,annyira jó lett!Nekem nagyon bejött.Az egyetlen hiba az volt benne hogy a pertneroddal közös életcsíkotok volt és ha vki béna akkor mindketten meghaltok.
Jómagam egyébként az armageddont tartom a legmélyebb pontnak.Ott hozták be a levegõ harc rendszert,az idióta kombókivégzést.A karakterek terén is sok kreténség volt,különösen a mo-cap nevû figura aki egy rendes csávó volt motion capture ruhában,nevetséges.Erre jött az idióta carting meg stb ami megölte az egész univerzum komolyságát.
Akik még sztem totál nem mk-ba illõek az Bo rai cho és Meat.Na ezek már nevetségesen szar karakterek voltak,viszont Meat-el jól lehettt aprítani.
Ezzel az MK9-el visszatértek az alapokhoz és minden téren profi munka lett.Nem véletlen,hogy elsõ nap veszem meg az Injustice játékot mert azt is a Netherrealm csinálja.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Csak a Ps2-re megjelent részek vannak meg PS2-re,kivéve a Shaolin Monks!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Mikor még nem voltak ilyen pletykák akkora fejlesztõk azt nyilatkozták,hogy nagyon könnyû lenne poertolni a játékot pc-re.
Én kíváncsi leszek a pc-s portra.
Forrás:goldhungary
http://games.opensteamworks.org/Chart/View/230800
http://games.opensteamworks.org/Chart
Ellene is küzdöttem már.De van pl marcosboard aki egy arrogáns fasz és soha nem tudott elverni és jöttek az anyázós üzenetek.Ezen felül vannak még rengetegen akik jók.Magyarok is akadnak szép számmal.Sõt,van magyar csaj akivel szoktam játszani és szintén nagyon nagyon ügyes.A játékosok nagy része akkora flawlesst kapna tõle,hogy öröm nézni,és senki nem gondolná,hogy egy gyerekes anyuka tolja úgy:)
egyébként a ranglista sosem mérvadó.Mert egyesek azzal mennek feljebb,hogy náluk gyengébbeket vernek folyamatosan de ekkor is mennek feljebb a ranlistán.Én is csak az elsõ 600ban vagyok bent,de van egy magyar aki az elsõ 100ban is bent van.Na õ kibaszottul kemény.
Vannak klánok is nah azok nagyon szarok általában.Alig van egy két jó köztük.A GRS klán is eléggé gyenge de van egy játékosuk aki nagyon tud.
Egyébként ez már az a szint ahol mindenki mindenkivel jó persze megvannak a kedvencek is.Nekem Kung-Lao,Ermac a kedvencem de mindenkivel tudom a kombókat,speckókat.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vigyázat,aki pc-re várja annak erõsen spoileres lehet!
LINK
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Gyanús dolgok az Amazon.com-on.
2011 áprilisában megjelent konzolokra, a legújabb Mortal Kombat, ami visszaállította a széria becsületét, ezzel együtt a sorozat legjobb darabja is lett és bizony a verekedõs játékok trónján is jól érzi magát azóta is. Többször pletykálták, hogy PC-re is megjelenik az alkotás, de mindig kacsának bizonyult a hír. A napokban újra megjelent a játék számítógépes verziója, méghozzá az Amazon rendszerében. Rögtön a Komplete Edition (minden DLC-t tartalmaz), június 14-i megjelenési dátummal.
Reméljük a legjobbakat!"
Ha jót akarsz röhögni írd be azt hogy reversed xray:)
Neked is és minden topiklátogatónak Boldog Karácsonyt.
http://www.youtube.com/watch?v=zg3lYybE8Tw
Persze ez több szinten is meg van bonyolítva, de csak az kéne hogy simán a fekete hátteret kivenné alóla..
Szerintetek nem jobb így a fatality??
Egyébként tegnap 11kor éjjel végigvittem a story módot, nekem nagyon tetszett, állat ez a játék, remélem folytatják Shinokkal ezt az új történet szálat(nekem úgy is az mk4 a kedvencem)! Hú de király. Megint gyereknek érzem magam.
Az MKSecrets szerint a jövõ hónapban a PS+ Store-on fent lesz tagoknak a game, úgyhogy ha esetleg valaki eddig kitartott, most kapott egy jó alkalmat a kipróbálásra! :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
160Gb arra kell h felmásolj a gépre filmeket,zenéket,demokat vagy teljes játékokat vegyél.
Köszi ha válaszoltok..
Majd Sektor-ral megpróbálom, fõleg Scorpion-t használtam meg Stryker-t is, utóbbit azért, mert ugye vele volt a 3 Shao Kahn-os challenge ahol a pisztollyak könnyedén lehetett velük végezni.
Regards,
Fõellenfelek: közel mész, amikor támad, átugrod és felütöd. Kell némi gyakorlás az idõzítés miatt.
Mileena: amit tudsz, blockolj, az elsõ adandó alkalommal rágurás rúgással, teleport, ráugrás rúgással, teleprt. 4 ilyen combo elég neki.
Van valakinek tippje a 300. challenge-re a towerben? Ez az 1 maradt, amit még nem csináltam meg single playerben (plusz a Jade fight arcade-ben de azzal nincs kedvem szenvedni :), elõre is köszi!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch