TuneUp Utilities
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálja magától. A win-be beépített töredezettség mentesítõ pedig tökéletes, xp-hez sem kelett külön progi, annyiva jobban nem tudja megcsinálni, hogy felrakjak még 1+ progit a gépre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
elõször csak a winfos témák berakásához használtam, de utána kissé beletúrva láttam, h szinte mindent tud, defragja meg... semmibõl nemtart mást használni, szóval nemnagy szívfájdalom.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Defragja talán tényleg nem olyan hatékony - Puran defrag-ot használom helyette. Az is jó cucc - free - nem olyan ismert - de egy próba után simán lecseréltem az ismerteket rá.
és akkor a kezdeti alapvetõ használat
1. rányomsz a tálcán jobboldalt az ikonjára és legfelül a system status
2. ezután a felugró ablakban kijelzi a felkiáltójelet ahol gyorsíthatsz a rendszeren. Persze ha a legnagyobb optimalizációt állítod be, akkor a hátteret is törli, meg kb. a Win 98 kinézetére rakja vissza a rendszert, de állíthatod elõtte, hogy mit hagyjon ki.
3. ezután ha már semmi javaslat nincs, akkor 1 click maintenance -el (ha nem raktad ki a "1-click maintenance" ikonját akkor a start menübe a TuneUp / All functions alatt ott van.) és/vagy a system status ablakban a kategóriák alatt levõ "all functions" gombját megnyomva állíthatsz be célirányosan több dolgot
Maintain system-nél találod a Defragment hard disk opciót, az a töredezettségmentesítés.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viszont ami nem automatikus, és ottmarad a felkiáltójel, azt nyilván neked kell megnézni
A rendszer optimalizálására számos program létezik, az egyik ilyen a TuneUp Utilities 2010, amely számos szolgáltatást kínál. A 2010-es változat a 64 bites Windows 7-et és Vistát is támogatja, és egy új Start Centert kapott, ahol mindent egyszerre látunk.
Rendelkezik olyan mini-alkalmazással, amely az asztalra téve állandóan mutatja gépünk tulajdonságait. Turbó módba kapcsolva számos háttéralkalmazást kikapcsol, a Live Optimization pedig a rendszerprioritásokat változtatja a kívánt alkalmazások javára.
Az alkalmazással a rendszer elemeit, ikonokat, bejelentkezési képernyõt is megváltoztathatjuk. Alkalmas a Windows teljes körû testreszabására, javítások elvégzésére, a registry karbantartására, lemez-töredezettségmentesítésre, a rendszerindításkor induló programok kezelésére, törölt fájlok visszaállítására, a merevlemezek figyelésére, de programok is uninstallálhatóak vele. A TuneUp Utilities számos olyan lehetõséget kínál, amellyel Windows-unkat karban tarthatjuk.
Igazából csak angolul kell tudni, úgy még sosem volt olyan hogy ne értettem volna valamit 😊
A keresõbe néztem, még nincs ilyen topik.
Azoktól szeretnék kérdezni, akik használják a programot.Én nem olyan régóta tettem csak fel a 2010-et és lenne egy kérdésem.
Idõközönként megjelenik egy összegzés(report), amin kiírja, hogy pl 79 problem.Ezeket kijavítja maga, vagy nekem kell valahogyan megoldanom?
Remélem érthetõ, hogy mi is lenne a kérdésem.Köszi