Észak-koreai válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
szimpatikus csapat,és rendkívül fegyelmezett,a 7. kolbász után is teljes erõvel védekeztek,semmi kilengés,semmi taktikai fault! le a kalappal,ugye azt mondani se kell hogy ez az észak koreai válogatott 10-bõl 9-szer minimum 2 góllal verne minket?! 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
szar csoportba kerültek, de elefántok ellen még bizonyíthatnak vmit.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Véget ért egy álom. A csoda elmaradt. Ettõl még szimpatikusan, sportszerûen játszanak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

😞😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez csúnya volt :S
zaki
lehet is zárni a topikot 😛

Tyler1
sajnálom õket, azért remélem nem sokan halnak meg ez miatt 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

xDDD nem semmi

na ma remélem legalább 1 pontot szereznek😊 megismétlõdik a Portugál-Észak Korea meccs 1966-ban az Észak Koreaiak a 8 között 3-0 ra vezettek az 1. félidõben, de a másodikban Eusebio közremûködésével 3-5 lett a meccs vége😮, a Portugálok bronzérmesek lettek ott, mint tudjuk.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
Bannerba egy észak-koreai köszörúzásos jelenetet?? LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

FZoleee
575 pontot kapsz, ha nyernek? <#idiota>
Csirke4
Iwiwen 25 pontot raktam rájuk és õk a kedvenc csapatom. 😄DD
6,8 szorzó, ha döntetlen én tettem iwiwn 10 pontot a döntetlenre xD go North-Korea😊 remélem szereznek legalább 1 pontot a vb-n

Maniche már Kölnbõl nem tudta beverekedni magát 😄 ezek a csíkszemûek tuti alkotnak ellenük valamit
arsnl
ja nem kevertem Pedro Mendessel, fail

arsnl
Maniche még van😄

basszus a mai meccsek után eskü 10 pontot teszek az Észak Koreai ikszre😊, ha Algéria megállította Angliát, ezt az ötlettelen Portugáliát is simán meg lehet állítani...Ronaldo a válogatottban gyenge és nincs más..nincs már Figo, Pauleta, Nuno Gomes, Maniche, Ricardo, Costinha, Petit, Fernando Couto, Rui Costa akik egyéniségek lennének igazán..és õket én nagyon bírtam, de ettõl a Krisztiánóóótól hányingert kapok

ez fake, csak poénból csinálták
FZoleee
a videó kommentjai alapján fake és a videón japánul beszélnek: nézzétek meg 😄
FZoleee
lol, igazi profi munka
Voyager5
Ha mar "VB-t nyertek" akkor mar nem lesz tobb szerkesztett video 😛
bakkerman
ha a portugálok büntetõbõl fognak nekik gólt rúgni,azt nehéz lesz megvágni úgy hogy a nép ne vegye észre 😄D

desigo
az kemény ha otthon ezt tolják
így könnyû lesz VB-nak lenni
Voyager5
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
bakkerman
azért vágni tudnak 😊)

Ja úgy adták le mintha megverték volna a Brazilokat és ezzel megnyerték volna a VB-t.De Maicon góljánál az a bevágás tetszett 😄😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Voyager5
Ezt adagoltak be otthon a nepnek? Vagy micsoda ez?
Mekkora Fake videó 😄DD

REAL MADRID

bakkerman
õ szerintem ezt úgy értette,hogy a portugálok játszották a normál focijukat(szar),míg észak korea brazília ellen nagyon jól játszott,és zselééket megfoghatják

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

WuFraZselic
sosem értettem ezt a "A csapat megveri B-t, B meg C-t, akkor A biztosan megveri C-t" alapra épülõ logikát. pláne futballban

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
hát,én nem lepõdnék meg,ha iksz lenne az a meccs,a portugálok bûngyengék,zseléarcot lerotálják,és a lelkesedésükkel kihúzzák egy döntetlenre,REMÉLEM!

Lehet õt támadni, de attól még igaza lesz. Ezen a szinten már nincsenek pletykák, meg véletlenek. És ez nem off topic, mert valaki nagyon is félhet attól a csapattól a brazilok elleni meccsen látottak alapján.

We do not buy superstars. We make them.

sztem leikszelnek velük, ha abból indulunk ki hogy Brazília ellen is egész jól helytálltak akik erõsebbek a Portugáloknál...

desigo
thx
ott se sok esélyük lesz...
arsnl
portugálokkal, hétfõn

desigo
mikor játszanak legközelebb és kivel?
Roger6
Azt mondod, ne személyeskedjen, de te is azt teszed. Váó, ez igen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kezdõdik...
Nem bánnám ha személyeskedést mellõznéd.
A tény az tény divatdrukker barátom.

<#eljen>

nembánnám, ha te többet nem írnál ide, focihoz semmi közöd, ezt be is vallottad, viszont a politikai vitákat mesterien kelted
Undorító kisérlet volt Észak Korea lejáratására....

Roger6
Ez iszonyat rossz szöveg...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet a Dél-koreai tábor körül kémkedtek 😊

REAL MADRID

bakkerman
lol,mondjuk azóta mér megtalálták õket xd

Én azon se csodálkoznék, ha tényleg lepattanna néhány.
Minek mennének vissza? Persze, ha családjuk van akkor az gáz...

desigo
gyorsan pótolták a hiányzókat xD
Elgépelés, csak én hiszem hogy ez elég gyenge szöveg? 😄

REAL MADRID

FZoleee
Lehet az edzõ is :S

REAL MADRID