Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
Egyszer ugyis megtörik a jég 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Valve semmibõl sem csinál harmadik részt😄D

[merlinw.org]

Béluska74
Sziasztok! Megvettem amikor nem került sok szép forintomba,de már bánom,hogy nem szereztem be hamarabb. Most értem a végére (betegen itthon vagyok naphosszat) és azt kell mondjam,hogy ezt kurta jól sikerült kis játék volt. Elmolyoltam vele mindennap egy keveset,majd 1 hétig tartott így is nekem...sokszor kellett dogoztatnom a szürkeállományomat is közben. Szóval összefoglalva nagyon ötletes és jó kis játék a Portal 2. Külön kis öröm az egészben,hogy úgy is élvezetes maradt végig,hogy nem kellett benne gyilkolászni senkit sem. Portal 3 várlak...

If you give a little love you can get a little love of your own

köszi a segicsége
MerlinW
vagy "portal 2 spawn turret"

[merlinw.org]

ocskoszilard
pontosabban nem tudom, nekem is ugyanannyi beírni google-ba, hogy portal 2/half-life 2/ source console commands

MerlinW
google....

npc_create npc_portal turret floor
Ent_fire !picker setbodygroup 4

[merlinw.org]

pontosabban?
mondj egy példát.
ocskoszilard
hali
gondolom konzolparanccsal, azzal lehet mindent belerakni, még half-life 2-õs dolgokat is

sziasztok!

hogy tudok spawnolni együttmûködõ játékban dolgokat. láttam, hogy valaki spawnolt társkockát, turretet és bombákat.

köszi,
Márk
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Szeretnék local coop-ban játszani a játékkal, de valamiért nem tudom beállítani a kontrollerem. Nézegettem mindenhol, de nem találtam megoldást. A splitscreen bejön de csak 1 karaktert tudok mozgatni. Egy noname (m-tech 2012b) kontrollerem van, de elvileg nem csak xbox360-al megy. A steames panelban is próbáltam állítani, de nem jött össze. Ha valaki letudná írni részletesen, hogy hogyan tudom megcsinálni helyi coop-ot azt nagyon megköszönném.
Aquir
Én eddig még nem éreztem olyat gépnél😊 Nincs más beállítás, mivel bizonyos helyeken amint leveszed a szemed egyes dolgokról megváltoznak (vagy pedig az egész helyiség körülötted, lásd videó), azért ilyen a fov😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
elhiszem, annak is néz ki, majd rá is fogok nézni, valószínûleg csak a kicsi ablak (mármint a videóé) + szûk FOV okozta, pöppet érzékeny vagyok mozgási betegségre (motion sickness).

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Pedig piszok jó kis játék.

[merlinw.org]

Calver
második videót végignéztem, nem állok messze attól h kiszabaduljanak a kisvukok <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Aquir
A portálokhoz kicsit hasonló, csak néhol durvább😊

Devv
Devv
Itt a megoldás a #2089-es hozzászólásban!
Magyar a steamem,de nem értem hogy miért váltakozik a felirat nyelve.

Jim Morrison
ha jól tudom a steam nyelvétõl függõen választ felirat nyelvet. Állítsa magyarra a steamet és akkor jó lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok! Egy kérdésem lenne...régebben kitoltam portal 2-t egyjátékos módban,kb a felénél tartottam mikor beállítottam a feliratozást és magyar volt,tegnap viszont haver is elkezdte végigjátszani,de neki már angolul írta a szöveget..ez hogy van? O.o

Devv
Ez a képregény kurva jó!
Devv
Ez már jó! Köszi szépen!
ocskoszilard
na remélem ez már jó
LAb Rat hun

csokalaci
solidfiles, dropbox

http://facebook.com/musicleander

ocskoszilard
mondjátok meg hogy hova, nem ismerek egy jó oldalt se
ha mondotok valamit, szívesen feltöltöm, vagy pm-ben adtok email címet, és megy oda =)

Devv
Tényleg nem jó a link. Ha valakinek megvan, légyszi töltse fel valahova. Köszi!
Kellene nekem is, a linkedre azt írja "Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl,
vagy jogsértés miatt került eltávolításra. "

ocskoszilard
nekem még meg van gépen, remélem feltölteni is sikerült

http://data.hu/get/6034265/Portal_2_-_Lab_Rat_HUN.zip

Devv
A magyar Lab Rat képregény elérhetõ még valahol? Mert a link a fejlécben már nem jó.
RelakS
naigen, mert segítünk szívesen, csak valami támpont azért nem ártana <#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Devv
Mûködik! Köszi még egyszer!
Devv
Köszi szépen, megpróbálom!
TSL16b
A felirat nyelve külön állítható a cc_lang konzolparanccsal. Lehet, hogy valamelyik konfigfájlodban van egy cc_lang "english", vagy próbáld meg a cc_lang "hungarian" parancsot kiadni.

a kérdés jogos. majd segítséget szretnék kérni, de hirtelen rájöttem hogy le se tudnám pontosan írni hogy hol is akadtam el. és a játék sincs épp feltelepítve, új rendszert raktam.

ha felrakom megint, akkor majd szúrok be képet róla

RelakS
és?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

elakadtam vhol nagyon vége elõtt. már a segítõrobot megõrülése után is mentem egy csomót. és nem találom a végigjátszás videót a tyúbon hozzá...

Devv
Igen, a steam magyar, a játék menüje is, de a felirat a játékban angol... 😞
NEOreg3
steam-ed magyar nyelvre van állítva? vagy steam-en jobb-klikk - properties (beállítások) - language (nyelv)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Devv
Egy kis segítség kellene: egy ideig ment szépen a játék magyar felirattal, majd visszaállt angolra és sehogy sem tudom visszaállítani. Tud valaki megoldást? Köszi!
Devv
Összedobtam egy-két pályát én is, csekkoljátok:

http://steamcommunity.com/id/davidkocsmar/myworkshopfiles/
Jim Morrison
coop szerintem nagyon jó lett.
Meg kéne néznem az új Community mapokat is, lehet van valami jó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Devv
Jó ez a kis tesztkamrázás. Jó, hogy megvettem...
genndy
Helyi fájlok ellenõrzése.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Black Hawk
Hi már biztos le volt írva párszor de választ rá nem találtam.
megvettem Steamen a játékot és sokáig mûködött is rendesen mind a single mind a COOP most meg elindítom és csak a No steam illetve a kilépést ajánlja fel.
teendõ? 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ocskoszilard
nem csak magadnak, fel lehet tölteni, hogy bárki kipróbálhassa, és vannak egész jók, de még nem sokat próbáltam

NEOreg3
van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

van hozzá olyan nagyobb mod, ami készen is van ? moddb-kutakodtam, de vagy vak és béna vagyok, vagy tényleg nincs még készen ilyen...