Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
There, I fixed it!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Daell Drow
Jo kep, de ez azert elege erossen spoileres kep annak aki nem vitte at.
Nagyon jó. Nem éppen akciódús, de nagyon hangulatos <#eljen>
Jaka923
Jelenleg fõleg az esõ.

Rage47
ez jól jönne most
Aquir
Portal 2 spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Klassz, de nálam még mindig ez a favorit😊

[merlinw.org]

most elképzeltem ebbõl milyen jó film lenne. megcsinálnák Wheatley is, ááá csúcs lenne😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Atkamon
Ez egy rövidfilm...

Rage47
ez zseniális
ez nagyon fasza, de mi ez egy film lesz?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Atkamon
MEGA<#eljen>

5c0rp330n
<#eljen>

MikX
<#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

<#eljen><#eljen><#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Nem nehezebb, viszont olyan körítést kapott a játék, hogy 10 év múlva is emlékezni fogsz rá😊

[merlinw.org]

Sokan azt mondják, hogy a Portal 1 nehezebb, de csak azért gondolják ezt, mert akkor még nem "gondolkodtak Portállal"..😄 De a második részben már igen.😊
RelakS
azért a Portal 1-ben nem volt olyan, hogy a szemem elõtt levõ éktelen egyszerû megoldásra fél óra ugrálás után jöttem rá <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
nem lesz nehezebb, csak más 😊

Rage47
gondolkodtatóbb, de rávezet mindenre szépen
mennyivel nehezebb mint az elsõ rész ? vagy gondolkodtatóbb ? arra emléxem ,hogy az elsõ nagyon jó és új dolog volt, néha elég nehéz, de azért sikerült végigvinni önállóan is, külsõ segítség nélkül, és nagyon lekötött...

MerlinW
L4D2 DLC már csöpög, tehát valszeg jön a Portal is nemsokára. Azt írták együtt jön a kettõ.

[merlinw.org]

Rage47
soon 😄
FSpofon
The upcoming DLC will have leaderboards as well as an all-new co-op course with its own story.

That's right, its own independent story.

Oh yes, the DLC is going to come out soon. Pretty darn soon.

Arab money

Aquir
nah az új notebookommal végig tudtam játszani a játékot most 😄

az achievementekkel már nem nagyon foglalkozom (ellenben az elõzõ részben az összeset megcsináltam), már nincs nagyon idõm ilyenekre😊
Amikor most néztem a Garry's modban mondjuk van egy 1 évnyi non-stop játékot igénylõ achi 😄 az elég szép

MerlinW
Talent Show - Coop, Mobility Gels, Chamber 6

[merlinw.org]

RelakS
melyiket? Bár gondolom, koop-os

MerlinW
Kaptunk egy új acsit😊

[merlinw.org]

lolSL
az ingame boltban 7 euro a complete pack

Rage47
Steamben Library - Portal 2 - jobb egér - Proterties - Set Launch Options - - console
Jah amúgy mivel jön elõ a konzol a játékban? Mert én a maps könyvtárban indítom el azt a mapot amit ép végig akarok csinálni azt csá. Nyomkodtam én mindenféle billt, de nem jött elõ a konzol.:-D

Visca El Barça!

Végigküzködtem az Override mapot. Bazzeg agyaltam egy csomót. Igaz az alapjátékon is.Mi értelme jutubozni, avval csak megölik a játék lényegét. Így legalább tovább tart:-)

Visca El Barça!

RelakS
<#eljen> jóféle 😊

Rage47
Spoiler lehet benne
Rage47
<#eljen>
Hatalmas volt ez a gém. Kár h vége...

Visca El Barça!

Kinn egy újabb patch hozzá.

Lásd itt
Hali mindenkinek!Most vittem végig a játékot,és nagyon tetszett!A cooppal még nem játszottam,ha valakinek lenne kedve játszani vegyen fel steamen.Steam nevem ugyanaz mint itt.
Portal 2 credit songra egyik kommentelõ:

Portal 1: Still alive
Portal 2: Want you gone
Portal 3: Why the fuck are you still here?

<#vigyor3>

Nem, hanem olyan mint a PS Move vagy a Wii Remote.

MerlinW
olyan, mint a Kinect.

[merlinw.org]

Kitalálom... Egy 200 euros kontroller amit csak japánban tudsz beszerezni és életedben elõször és utoljára játszol vele, mert soha az életben nem adnak ki rá mást.

pointer4
"Razer Hydra PC controller"
Ez mi az isten nyila ?
Atkamon
Csodás...

Elusive PC Portal 2 DLC arrives

There are 10 new levels available for Portal 2, but only if you have a Razer Hydra PC controller.

RelakS
#1872-ben ott a videó... vagy mit akartál? 😄

hagyjuk

Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy <#eljen> : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a

http://www.youtube.com/watch?v=6UTFuDnIf4k

Azért sem sikerül