Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt nehéz game amúgy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
#1811 XDDDD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"The trees move. Do you not see it?"
Nem volt az azért annyira rossz😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hint: a warez topikra fent van link...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szóval, akkor dobjam ki a szemétbe, amit letöltöttem és mit is töltsek le helyette?
Ja, és ha letöltésre kerülne a sor, akkor direkt linket.. Tudom sokat akarok, de sietõs.. Kösz!
Rage47, téged nem találtak meg.:/
SPOILER!!!! Egyébként ez a fõszereplõ hogyan került a tesztekhez? Mert a végén valami búza mezõn kötött ki szal gondolom lehet,hogy a Földön lakik. Elsõ résszel nem játszottam.
Szerk, ui: Nem is merek rákérdezni, így inkább csak sóvárgok: hogyan fogom én azt megcsinálni, hogy miután végigvittem a coop-ot egy olyannal csinlájam meg a tutorialt, aki még nem játszott vele.....😊
biztos volt már de azért belinkelem a coop credits zenéjét hátha még valaki nem hallotta,pedig szerintem marha jó ,sõt!
Portal 2 Coop Song
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én kérek elnézést
"The trees move. Do you not see it?"
játék legvégét a gránátos részeket bírtam, de többet errõl nem fogok elárulni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
néven, IP címem 94.21.181.14
lehet csatlakozni, aki akarja tolni dobjon egy privit
ez volt az egyetlen rész, ahol a video segítségét kellett kérnem a többire valahogy magától értetõdõ módon rájöttem.
elején a lézeres kockás pálya mókás volt
Én fél órát vacakoltam egy pályán, mire rájöttem, hogy nem csak a szemben lévõ fal fogad portált <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE