Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ezért vannak a újítások, de nem csak grafikai.
(Egy jól működő rendszeren nem kell változtatni, de mért ne javítanának rajta ha van rá lehetőségük?)
"Nézd meg a gépigényt,ma már közel sem valós a kiírt gépigénye"
-A gépigény annyit ír hogy mi a "minimum" és "ajánlott". Bármennyi idő is teljen el a megjelenés óta az "ajánlott" új játékoknál sem a maximum beállításokat jelenti.
Én bár mostanában az ATS-el játszom...(technikailag ugyan az)
A játék gyakorlatilag egy mod halmaz (~100), de 4k-ban játszom "majdnem" maxon egy kb 4-5 éves videó kártyával (gtx 1070 6gb), és így is megvan a stabil 60fps.(bár az utóbbi grafikai update elvett belőle párat)
-Most megnéztem neked ha bekapcsolom az általad említett SSAO-t az nekem -20 FPS megy a kukába és nem lett szebb a játékom.
(ajánlom hogy azt kapcsold ki)
(Az kb egy olyan grafikai beállítás aminek majdnem semmi értelme, de legalább egy csomó FPS-t veszítesz miatta.)
Meg ott van a renderelési százalék. Annak a 100% az monitorod felbontás kellene hogy legyen. Érdemes azzal és az élsimítással variálni.
De erre én nem tudok igazán jobbat mondani minthogy gépet kell újítani.<#nemtudom>#nemtudom>
(Ha nem elég a teljesítmény akkor növelni kell)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezzel sajnos nem igazán lehet mit tenni.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2021.05.12. 23:24:09
Ezáltal néha jellemző a játékra hogy csak egy dolgot kikapcsolsz a grafikai beállításoknál amit nem szeret a hardwer és megjavul az FPS.
Lehet nem árt drivert frissíteni ha nem volt azóta.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2021.05.12. 22:42:43
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hangacsi.blog.hu
Gondoltam kipróbálom ezt a játékot is. Tetszik, de a harmadik indításnál már csak ez jön be:
A DX/OpenGL váltás kivételével minden megvolt, eredmény nélkül. Van valakinek ötlete mi okozza ezt a hibát?
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Szeretném 100%-ra teljesíteni a térkép felfedezést, de van egy apró darabka út ami nem kapcsolódik semmihez Burgas közelében, oda hogyan tudok bejutni?
ha még nincs gazdája, nekem jöhet.
Hétvégi projekt:
Utoljára szerkesztette: ToMy_, 2021.03.13. 15:03:00
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Utoljára szerkesztette: kejfeljancsi, 2021.03.06. 06:24:00
Kb 4 euro,és nem szivatod magad hogy a virágboltival vacakolsz
Go to My Documents > Euro Truck Simulator 2 > Open Config.cfg with notepad, (Notepad++) or w/e program you prefer.
Once opened, add this too your config. uset r_steering_wheel "0" With quotes
Method 2: Difficulty Easy
Go to My Documents > Euro Truck Simulator 2 > Open Config.cfg with notepad, (Notepad++) or w/e program you prefer.
Once opened, Change uset g_developer "0" too uset g_developer "1" and uset g_console "0" too uset g_console "1"
Launch Euro Truck Simulator 2 and open up console by pressing ''` ''
A console should pop up; in there type r_steering_wheel "0'' >>> the number ''0'' (zero) will disable the steering wheel, the number ''1'' (one) will enable the steering wheel.
Tudod ha te pénzt költesz valamire, mert értékeled a terméket. Majd más tőled kér segítséget, mert így vagy úgy nem működik a lopott cucca...
Te szívesen segítenél neki? (Itt most nem a jófejségről van szó hanem az erkölcsiségről.)
Vagy csak képzeld el hogy keményen dolgozol, de nem fizetnek ki a végén. Még csak meg sem köszönik. De gondolom nem zavarna. (Bár így megérthető lenne hogy te is ezt csinálod.)
Nagy vonalakban ennyit a warezról...
Lehet hogy nincs súlya egy digitális másolatnak mint lopás, de ez a tényen nem változtat.
Itt árulta el magát.
Hát saját magát lebuktatni...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2020.11.29. 22:43:40
Az kicsit furcsa, hogy az összes DLC nélkül is megy a Promods nálad... Nem valami tört verziót használsz, amibe applikálva van az összes eddig megjelent DLC? Festések, trailer, térkép dlc?
Ha megveszed az alapjátékot, az be fog frissülni 1.39.x.x -re, vagyis a legrisebb verzióra, de a Promods 2.51 -hez kelleni fog az összes térkép dlc is.
A 2.50 -es verzióhoz vissza kell lépned 1.38 -as verzióba.
Isten nem bottal, hanem VMware.