Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Regards,
Galaxy S2-m van már jó rég óta. Sokszor kifagy, belassul stb. Ezt okozhatja az akku? Érdemes bele venni 3.500ért egy akku-t vagy cserés már?
M.
Már hetek óta küzdök egy Galaxy S Plus i9001-el, 5.1.1-es Lollipop-ot (CyanogenMod 12.1) akarok rátenni, most a gyári 2.3.6 van rajta, root-olva. Nem találtam egy SZÁMOMRA érthető leírást sem. Megkérnék valakit, aki csinált már ilyesmit, írja már le nekem, hogy miként tudnám rávarázsolni, fizetek is ha valaki ráteszi vagy segít...
Ezt a fórumot
néztem, de egy nagy katyvasznak tűnik, letöltöttem mindent de nem merek belevágni pár jótanács nélkül...
Előre is köszönöm ha segít valaki! :R
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
esetleg sd-kártya befolyásolhatja?
köszi
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Samsung Galaxy S4-es okos-telefonom van, és Samsung Kies 3-at szoktam használni a névjegyek biztonsági mentésére is. Minden héten megcsinálom. E héten jelezte a kies, hogy újabb verzió érhetõ el, én azon nyomban letöltöttem és telepítettem. Aztán szerettem volna a névjegyekrõl biztonsági mentést csinálni, de sajnos ez fogadott. 75%-ig végigfut a kék csík, aztán írja ki a hibát.
-Letöröltem a Kies programot, csináltam egy rendszer tisztítást, windows újraindítást, letöltöttem a hiv. oldalról és feltelepítettem. Jelezte, hogy van frissebb verzió, de mellõztem...sajnos ugyan ez a hiba van az elõzõ verzióval is.
Feltelepítettem újra a legfrissebb verziót, de a hiba még mindig fennáll.
USB 2.0 és 3.0-ba is csatlakoztattam a kábelt, de így se jó.
Amúgy a többi funkcióról (Üzeneket, alkalmazások, Naptár, stb viszont tud gond nélkül biztonsági mentést csinálni, egyedül a névjegyekrõl nem tud...
Ha van ötletek, ne kíméljetek! :-(
Az SGS-emben eltûntek a névjegyek! Reggel még semmi baja nem volt, tökéletesen megvoltak a névjegyek, majd este mikor újra a kezembe vettem csak a telefonszámokat írta ki. Az az érdekesség, hogy mikor legörgetek az elõzményekben kiír egy két névjegyet rendesen (változó hogy mikor melyiket), de megállítom gondolkodik egy kicsit és újra csak a számot írja ki!Tudna valaki ebben segíteni, hogy mi lehet a probléma és mi a megoldás? Elõre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Duwa
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Regards,
SGS2-m sokszor minden ok nélkül teljesen lefagy, se kép se hang. Nincs terhelve semmivel, van hogy csak úgy nap közben gondol egyet és csáó. 4-5 hónapos telefon, nincs tört android rajta semmi ilyesmi. Szervíz?
BUÉk minden SAMU tulajnak!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Ha lesz egy kis idõm próbálok keresni ilyen Factory Code generáló programot, hogy gyárilag legyen független a telefonom (kód beírásával) és ne csak így...de nem tudom mennyi esély van rá, hogy free találok.
Én leálltam pár hete a CM-el.Felraktam mindig az újakat sajnos.Soha nem volt semmi bajom össze vissza flasheltem már, de mindig úgy ahogy a nagy könyvben le van írva.Most elkapott egy olyan bootloop, hogy az Istenért sem akart életre kelni a telefon.Visszaraktam Odinnal egy 2.3.6 JVT és onnan egy SlimBean-t.(végülis CM-re épül...de nem tetszik ez se nagyon kicsik a betûk) Úgyhogy keresnem kell valami életképes szoftot ami ICS vagy JB. Visszamenni 2.3.6-ra nincs kedvem bár a JVT atom stabil volt anno nekem.Csak pl nincs led értesítõ fény stb stb...
Lehet, hogy azért mert még a Cm 10.1 nem végleges, illetve nem úgy kezeli a belselyét mitn a gyári 2.3.6?? :)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Ennyit lehet nem adnék érte, mert szerintem a Note-ot otthon is pofon egyszerûen meg lehetne csinálni.(lsd. spoiler-ben lent)
De csak neked csak most rákerestem market-en van egy olyan program, hogy GalaxSim Unlock...na ez az összes Galaxy S és Note-hoz jó és ingyenes is.A root szerintem alapfeltétel,de az sem egy ördöngösség.
Üdv
Én valamelyik nap vettem azt hiszem 7$-ért egy Huawei Ascend Y200-hoz függetlenítõ kódot.Elküldöd az IMEI-t, PayPal-on fizetsz és pár órán belül megkapod a kódot...eBay-en is csinálnak ilyet. Mindegyik Androidos telefont lehet így függetleníteni.
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Én nem magát az appot hanem annaka a tartalmát.. pl a FIFA 12. Ha Én átmozgatom a FIFA 12 appot akkor a szüséges fájlai data fájlok nem lesznek az SD karimon, hanem marad a teló belsõ tárhelyén.. nekem ez a baj.. Ezt akarom megcsinálni.
Mert ugye a Fifa 12 kb 1,5 GB adatot tölt le.. ezt a 1.5GB-ne a telefonra hanem az új külsõ microSD karimra (32GB) tegye.
Capise?
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Olyan gondom lenne, hogy egy SGS -es telefonomban ugye alap 8 GB mellett kapott egy 32 GB-s memo karit.. Azt szeretném kérdezni, hogy játékokat hogyan tudok AZ SD kártyára telepíteni.. mert az apk fájlt oda raktam onann telepítettem, majd felmásoltam a .com... mappákat a 32Gigás SD kártya Android/data mappájába. Futtatom és leakarja tölteni a telefon (Alap 8 GB-s) tárhelyére.
Hol lehet átállítani, hogy az adott alkalmazás a Külsõ SD kártyáról fusson?
(Cyanogenmod 10.1/Semaphore kernel)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
GS2-m van, be tudom ezen állítani a citromail-es fiókomat? Az alap email-es appal nem akar menni, mindig visszadob valami hibával, pedig mindent kitölt, imap cuccot, mindent... "Nem lehet a szerverhez csatlakozni..." ezt dobja.
Más app?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Igazad van, félreértettem, tényleg microsimmel mûködik, félreértettem.
Tudom, hogy dicsérik, de szoftverhibákrol panaszkodnak...
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Tudtommal nem nanosimmel, hanem microsimmel mukodik.
Amugy eleg jokat mondanak rola mindenhol.
Regards,
Úgy néz ki, egy Galaxy S3 tulajdonosa leszek. Olvasgattam véleményeket, hozzászólásokat, és a merûlékenység nomeg a karcolódás mellett a szoftverhibáiról is beszéltek. Köztudott, hogy a samsung, csak úgy okádja ki a galaxy-kat, és hát ez benne lehet a pakliban. Kinek mi a tapasztalata a készülékkel hibáival kapcsolatban?
Más: Csak a minap eszméltem rá, hogy az iphone5- höz hasonlóan, az s3 is nano simkártyával mûködik. Ehhez kapcsolódóan találtam ezt a videót:
Érdemes ilyennel kockáztatni, vagy rendeljem meg szépen, és várjam ki az esetleges heteket?
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Az miért van, hogy a telefon néha kirak egy kis memóriakártyát felülre az óra mellé, és semmit nem tudok megnyitni? a játékok helyére is csak egy kis memóriakártyát hoz ki. Ilyenkor mi a baj? a memokártya rossz vagy a telo?