Egyre kevesebb az indium
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olcsó na ez ami el fog múlni.
az acél nehéz
Szerintem az acél is elég erõs és sokoldalú. Hogy mennyire olcsó az relatív.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
No és? A szükség nagy úr. Majd a gyártók turkálnak érte a szemétben, ha meg nem, akkor a népek kibírják 800cm-es plazma nélkül is.
Én az olaj miatt jobban aggódok. nem a benzin, hanem a mûanyag miatt. Márpedig a mûanyag nélkülözhetetlen anyag már most is, és a jövõben még fontosabb lesz. Olcsó, erõs és sokoldalú, nem úgy mint a fém.
Én az olaj miatt jobban aggódok. nem a benzin, hanem a mûanyag miatt. Márpedig a mûanyag nélkülözhetetlen anyag már most is, és a jövõben még fontosabb lesz. Olcsó, erõs és sokoldalú, nem úgy mint a fém.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Inkább afrikaiak haljanak bele a rabszolgaságba és a bányászbalesetekbe, minthogy nekem ne legyen LCD TV-m.
Itt egy jó kis kép az egyes ásványkincsekrõl, hogy várhatóan kb mikor fogy ki. Mondjuk kicsit régebbi , szerintem van vagy 3 éves, itt pl az indium újrahasznosításhoz 0% ír.
Kéééppp
Kéééppp
Mit jelent ez Magyarul? Azt, hogy brutálisan megnövekedik az ilyen kijelzõk ára!
Nem valószínû, hogy a háttérvilágításhoz kell indium ezekbe a cuccokba, ergó az tök8 hogy ledes, vagy ccfl-es.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A cikket se ártana elolvasni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Talán ostoba kérdés, de újrahasznosítani nem lehet? Gondolok itt arra, hogy a leselejtezett TV-kbõl, monitorokból, érintõképernyõkbõl visszanyerni a fémet? Tudom, hogy az elektronikai cikkek újrahasznosítása még igencsak gyerekcipõben jár errefelé, de szerintem technikailag nem lenne megoldhatatlan.
"A legtöbb gyûjtõhelyen csak az értékesnek ítélt fémeket nyerik ki, a többit elégetik, így az indium is veszendõbe megy. "
Elfogy, drága lesz, aztán ez is értékesnek számít majd 😊
De ha tényleg vészes lesz a helyzet, jön majd olyan megoldás, ami kiváltja ezt a fémet valami mással.
Elfogy, drága lesz, aztán ez is értékesnek számít majd 😊
De ha tényleg vészes lesz a helyzet, jön majd olyan megoldás, ami kiváltja ezt a fémet valami mással.
Majd jön más helyette. Már olyanokat lehetett eddig is hallani hogy beszarás.Ha nincs más találnak más megoldást úgyis.
Next PC upgrade: 2022
Egyszer várható volt, hogy ez lesz.. de hátha megoldják valahogy.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Gondolom irídiumot is találnak majd Afrikában, Dél-Amerikában vagy valami más helyen. Ahol az ott élõ lakosságot rabszolgának használhatják és/vagy lemészárolhatják, ha valami nem tetszik nekik.
← ElőzőOldal 2 / 2