WiFi kapcsolat lesz a memóriakártyákban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AgentKis
Dejó! Egyszerû lesz majd képeket lopni, mert sok gyökér nem fogja tudni/akarni a biztonságot beállítani. Király!!! Lehet majd "kukkolni" ügyesen! <#worship>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Jó dolog, nem tom mit fintorogtok. Veszel egy Simbianos Nokedlit, és puff van benne net így már! Szerintem baromijó! És nem mondhasssssák, hogy hááhááá csak a felsõkategóriásba kapsz wifit kisköcsög ebbe nem.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

TeszteloPontHu
És van van egy többszázezer Ft-os fényképezõgéped, amiben nincs wifi, akkor nem ezzel lehet legegyszerûbben és legolcsóbban wifi-képessé tenni?

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
Igen, de abban valószínûleg nem volt memória is. Itt éppen az az újítás, hogy memóriakártyaként is Wifi kártyaként is mûködik egyszerre.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Kara kán
SDIO
Nekem van ilyen dióm!

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

lpmaskmancick
CF-kártyás megoldásban ez nagyonrég létezett már, igaz zsebszámítógépekbe.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Egyrészt igaz, hogy ilyen már létezik régen. Másrészt, sokkal egyszerûbb, ha maga a készülék tud wifizni, miért kéne a wifit kártyánként megvenni? Nagy baromság. Arról meg már nem is beszélve, hogy sokkal gyorsabb kivenni a kártyát és berakni az olvasóba és úgy másolni, mint wifizni, ami egyébként zabálja az aksit is. Az adatbiztonság szintén problémás, ha wifin keresztül le lehetne a kártyáról direktben szedni a cuccot. A wifis kapcsolat lehallgatható, törhetõ.
PS: már nagyon sok eszköz képes DLNA-ra is, tehát ez a wifis memóriakártya nagyon halott ötlet.
Tetsuo
Megegy szar. Dejo.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hét éve is láttam már olyan sd kártyát, amiben volt wi-fi. A kollegám úgy mutogatta, hogy addig az a legkisebb kacat, amit 100 dollárért vett.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a porszívóban is internet lesz... "Hogy gyorsabban megoszthassuk a fényképeinket"... Hát nem tudom, bennem még sosem volt az a késztetés, hogy gyorsan feltegyek egy képet iwiwre... De biztos a tinik majd díjazni fogják, bár szerintem értelmeten, meg emészteni is fogja az akksit/elemet
lassú lesz mint a picsaaa!

passatgt
mintha már lenne ilyen évezredek óta

Toshibáéknál le vannak maradva....
Évek óta létezik ilyen kártya.
http://www.eye.fi/

Na végre leesett nekik...