Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy elkopott a ceruzátok?
Vagy csak simán nincs mit mondanotok?
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.03.09. 18:56:30
Én arra várok hoyg 25 be megjelenjen agy a 2019 es mapok közül a Pleasant valley maphoz hasonló rendezett összetett látványos map ebben a bányászat valósághő nagy hegyekben volt ,a hegyek belsejében alagutakkal bányákkal
a gépem jól bírja, de ugye a 4x map azt jelenti,hogy sokkal nagyobbak az alap méretű mapoknál,később bármi is lehet :)
letöltési link a videónál
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Számomra az FS 25 bejött több szempontból is,még ha sokat nem is tolom vele.
Első sorba sokkal szebb mint az elődök,és ennek ellenére sokkal jobban fut hála a dlss-nek és a készítőknek....
Ennyi FPS-em soha nem volt FS szériában és ilyen simán soha nem futott...
Az eddigi részekben ha sok mod volt már akadt mint állat és az alap sem volt az igazi.
Sok új növény is van ha állat nem is ...
Rengeteg új gép, új gyárak stb...de hisz tudod ha megvetted....
Az más kérdés hogy ezek a régebbi modokból hivatalossá tett dolgok...
Számomra különösen bejön az fs 25 ,de ez nagyon egyedi,mivel a NLR Motion cokpitem támogatja az FS 25-öt.
Ennél fogva nagyon élethűen adja vissza a fizikát-mozgásokat amik a játékban vannak,persze ennek komoly ára volt ,de nem csak ezt a játékot támogatja amiket használok.
Igaz hogy "elméletileg" csak vizuális a talaj deformáció,de ha bele megyek lassan egy eke által készült gödörbe vagy csak amit a kerekek kijártak ,ennek megfelelően billen a traki...már ha csak az egyik kerék is átmegy rajta,minden mozgást leszimulál a NLR Motion program.
Élethű tud lenni mikor különbözően mozognak alattad a gépek mikor dolgozol velük.....
Bár csak lenne több időm az FS-re de vannak más játékok szimek is amikkel tolom.
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.03.02. 10:57:21
új pályák,új építhető cuccok,de mint mindig,a modok azok amik jobbá teszik főleg
én az alapot megvettem anno,de az új kieget már nem vettem meg,egyrészt az angol környezet sose jött be,másrészt alig ad hozzá valamit,talán csak a halászatot..De ugye a korábban linkelt mod pálya már azt überelte #24049
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Caliph: Ha jól rémlik láttam olyan modot ami automatizálja az állatok kezelését, szóval biztos van ilyen lehetőség már.
Az is fájt, hogy az leszállításuknál annyiszor kell fordulni. Az meg, hogy kísérni kell a betakarítót...
Aki ismer tudja rólam, hogy nem átallom magam ízléséhez igazítani a játék feltételeit. Veled értek egyet.
nem olcsó cucc,de a sokoldalúsága egyedülálló,4 méteres fejjel érkeznek.
azonban akik unják pl a répa szüretet a keskeny fej miatt,beállítható ez a 4 méteres távolság akár 8 vagy 16 vagy 32 méteresre is.
igen ez igy csalás,de én meg tudok barátkozni vele olyan időrabló betakarítások esetén,mint retek,répa stb...
modhub
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.02.25. 10:55:41
ezért nincs pl a malac kiegészítő mechanika sem az alap játékban,pl vágóhíd,húsfeldolgozás,füstőlés,húsbolt...persze modban ez is van :P
Malacoknak sztem enélkül nem sok értelme van,talán csak a nagy mennyiségű trágyatermelés szól mellettük,meg h gyosan szaporodnak és nőnek,de én sose foglalkoztam még velük,csak egy rövid próba idejéig
btw ha tudtok olyan modot,ami eladja őket automatikusan ,vagy szól h most kell eladni őket,és a húsmarhákra is jó pl,akkor szóljatok :P
húsmarhákat is kb csak a látvány miatt tartottam,szép nagy legelő,csak széna kell nekik meg víz,és jól néz ki hogy ott elkóricálnak és sok munka sincs velük,de sose volt kedvem/időm figyelni,hogy na most kell eladni mert most van a legjobb ára. erre is simán rá lehetne építeni egy vágóhidas húsfeldolgozós témát...bár gondolom modban van ez is ,majd rákeresek :P
Megpróbálom újrarakni,töröltem mindent.
Köszönöm a válaszod.
Szép estét!
Megpróbálom újratelepíteni,hátha jó lessz.
Így még nem jártam egyik szériával sem.
Köszönöm a válaszod!
Szép estét!
Valami gond nálad lehet....
Próbáld újra telepíteni,az összes előtti dolgokat törölni mindenhol.
Forever>***eta32***
Köszi.
Másnak is meggyült a baja a frissítéssel?
Betölti 99% ig és ott kidob a játék,azonkívül a Giant Editor szerkesztő sem indul el.
Pedig abból is letöltöttem a legújabb verziot.
Kivettem az összes modot,hátha valamelyik miatt van,de nem.
Gyári Steames a játék.
Mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget előre is!
Szép estét mindenkinek!
van bunker siló is,és napelemek elektromos gépek töltésére
a sajnak érnie kell,de van hűtő a tárolásra és raklapot kell majd venned a boltban a későbbi mozgatáshoz
a bga metánt is termel,ezzel működik a széna szárító,de lehet venni metánt a boltban is,ha nincs egyelőre pénz a bga ra...szép komplex mod :P
nem egy olcsó épület,400.000 ercsi,alapból egy tehénistálló,beállítható nagyságú legelővel,egy lakás az emeleten,egy javítóműhely és egy föld alatti garázs,folyékony és szilárd trágya gyűjtő/tároló
eddig semmi extra
ami az extra azok a modulok: sajtkészítő modul,biogas modul,tmr mixer modul,tároló modul,szárító modul(fúből széna) ezek 150k ercsibe kerülnek darabonként,de ha mind megvan építve,az épület önmagában egy teljes gyár,lakás,javító,tároló tmr készítő stb :P
modhub mod
és egy bemutató videó hogy is működik a dolog
két évvel készőbb a folytatásban már szabad földcsinálás is megjelent,egyéni állatok,azaz mint a vidin látod egyesével mondhatod meg a malacnak melyik karámba menjen,és tényleg ottvan(jó,a kivitelezés nem a legszebb,de ott van,ha 10 malac akkor 10 malac :D) manuális gépakasztás,zsákos vetőgép töltés kézzel stb stb..
tudom a graf már mai szemmel nem szép,és mindkettő játékban egy rakás bug volt,de mindig is mondtam hogy ez már több mindenben több volt tizenpár éve mint az fs most :P
a 2013 már nem hozott akkora előrelépést,csak pár apróságot.
ja és a 11ben már volt farm építés stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2026.01.20. 18:00:36
Most nézem, hogy már csak 30€ és ezen nincs még akció.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
modhub
mondanom sem kell h új szintre emelte a halgazdaságot is(elvileg nem kell hozzá a dlc)
halkaja készítés,kishalak,azokból nagyhalak,aztán jeget készíteni,azzal fagyasztott halat,és az mehet a halsütödébe pl ... és neked kell egy szerkezettel lehalászni a tavat is..briliáns
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.12.19. 14:43:57
ide rakja be a modokat,és itt vannak a save fileok is,szóval erről csinálj egy biztonsági mentést valahova,majd töröld le és úgy teszteld
a biztonsági mentés azért kell,mert utánna ha jó,vissza tudod rakni a save fileokat,és a modokat is egy egyszerű másolással.
ne várjon senki csodát,nincs bázisvédelem,se harcok,ez egy nyugis elvagy játék
starkpanzer nél láttam hogy tolják,megtetszett