Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
- Mi-8MTV2
- Mi-8MTV2 Crew Part 1 Campaign
- Mi-24P Hind
- F/A-18C
- Supercarrier
- UH-1H Huey
- Iraq North Map
- Combined Arms
- DCRealistic
Csak egyben: 60E Ft
Ez tényleg egy kedvező ár, ha valaki most kezdené és nagyjából ezekre a modulokra lenne szüksége.
Érd.: spmd78 kukac gmail pont com
Közben optimalizálgattam a gépet, meg jöttek elég jó kis teljesítménynövelő pecsek a DCS-hez is, a PSVR2-höz, meg a StemVR-hoz is. Egész odáig javult szoftveresen a helyzet, hogy az új kari vásárlását elhalasztottam (amíg kicsit lelohad ennek a generációnak a varázsa és megjönnek a megfizethetőbb kártyák, illetve a jobb driverek), mert azt a teljesítményszintet, amit megcéloztam és amivel már egy szerverre is fel lehet merészkedni sikerült elérni.
Szóval sok-sok évi nyálcsorgatás után megvettem a Warthog joy+gázkar kombót, meg egy használhatóbb pedált, illetve az F-16+18 DLC-ket is berendeltem a nyári leárazáskor. Sajnos a szervereken továbbra is inkább csak a Su-33-akat tudom repülni, mert bármikor lépek be az F-16-ok, meg F-18-ak már foglaltak, a Su-33-mmal viszont senki nem tud felszállni az anyahajóról. XD
Na nem baj, úgy is még tanulni kéne az amcsi vadászokat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.06.18. 22:04:08
Ja. És ha minden igaz, akkor a fékszárnyaknál ne az AUTO-t használd!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.06.18. 12:36:07
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez most bug vagy feature és valamit rosszul csinálok? Neten rákeresve nincs effektív trim gomb, de állítólag egy futó behúzás le kéne rezetelje. Hát nem tudom, lehet ez a rezet és attól hülyült meg? Valaki másnak tapasztalat?
Tagokat keresek a csapatunkba.
DCS-ben és IL-2-ben is repülünk heti rendszerességgel. Most az IL-2-ben nagy leárazás van, ha valakit érdekel.
Szóval, vagyunk vagy 10-en, akinek megvan a DCS. Életkor 30-50+
Kezdőket és tapasztaltakat egyaránt beveszünk.
Ha van kedved csapatban repülni, írj rám privátban.
A razbam megkapta a fejlesztő cuccokat de csak és kizárólag a civil dcs-re fejleszthettek volna és ez a szerződésben is benne van.
Mondtam Molninak is, és most neked, hogy csak gondolj bele, hogy a katonai vonalra készített cuccok mennyivel többe kerülhetnek és mennyivel másabbak (a fegyverkezeléstől a radar kezelésig nagyon sok mindenben) mint a sima, kereskedelmi modulok. ED-e kormányoknak is dolgozik, nem engedhet meg magának semmi balhét és főleg nem azt, hogy egy harmadik fél össze-vissza használja a szoftverét, mert ez komoly presztizs veszteség, hogy a pénzbeniről már ne is beszéljünk.
És azért az is eléggé beszédes, hogy van (nem tudom ennyi) 20 külsős cég, aki EDe cuccával dolgozik, de csak a razbammal van probléma.
EDE odaadta a toolokat razbannak, hogy csinálhasson modulokat , edig tiszta sor. Az andorrai légierő felvette a kapcsolatot a razbammal, hogy csinálja meg a tucanot nekik szimulátornak, mert megvan minden eszköze hozzá, hogy egy jo minöségő terméket kapjanak,
Razbam most vagy nem szolt EDE-nek , hogy ezt töluk fuggetlenul akarja megcsinálni vagy szolt edének és ekkor EDE azt mondta, hogy csak ugy csinálhassa meg hogy nem a TBS hanem a DCS vonalra késziti el és azon keresztül majd megveheti az andorrai légierő.
Gondolom itt kezdödött el a vitatkozás, hogy nem commercial terméket akarnak eladni egy állami cégnek , mikor nekik egy stabil változatlan kodu termék kell csak a tucánoval és nem egy DCS szintu szimulátor.
ÉS igy már EDE nem ment bele a dologba, hogy akkor semmilyen formában se használhatja fel a toolokat , és igy megvonja a támogatást és a használatukat a régi DLC-kre is.
Ezeknélkül ,nem tudnak fejleszteni és javitásokat kiadni a már meglévő modulokra sem.
Ugyhogy ez sztem egy kétoldalu félreértésen alapul a dolog.
DE a multban is láttuk, hogy nem valami jol kezeli a 3rd party fejlesztöket EDE ahogy Beczl féle Mig21 esnél se ugy alakultak a dolgok ahogy .
Tagokat keresek a csapatunkba.
DCS-ben és IL-2-ben is repülünk heti rendszerességgel.
Vagyunk vagy 10-en, akinek megvan a DCS. Életkor 30-50+
Kezdőket és tapasztaltakat egyaránt beveszünk.
Ha van kedved csapatban repülni, írj rám privátban.
Egyébként tényleg fasza.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2025.03.16. 15:49:00
Jól jönne egy kis segítség. Megvettem az Apache-ot, de képtelen vagyok felszállni vele. VR-ban játszom VR kontrollerekkel. (PICO4/virtuial desktop). Amikor a training alatt oda jutok, hogy a power levert fel kéne tolni indításkor, az nem akar a poziciójában maradni. Amint elengedem visszaesik nullára és persze vele együtt a rotor fordulatszáma is. Csak addig működik amíg markolva ott tartom.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Ka-50
Ka-50
Egyébként nem akarlak rábeszélni, mert nehogy az legyen, hogy hát te beszéltél rá a q anyád 😄 érted. Nekem is volt Picom-m, jó volt, de az elemes oldalával nem tudtam megbarátkozni. Pedig az a fajta palacsinta lencse ami benne van az fasza amúgy.
Sakkay csak annyit mondott, hogy élete egyik legjobb döntése volt, hogy megvette, pedig neki ráadásul ha jól melékszem a Varjo volt előtte.
Ka-50
Én a Pimax Store-ból rendeltem. Van egy konstrukciójuk, hogy kevesebbet kell fizetned, plusz van egy havonta fizetett összeg (egyfajta törlesztés, de maga az összeg nem változik meg nem is valami nagy) két évig. Plusz volt egy promó, hogy a G2 tulajok visszakaptak a befizetett összegből 80€-t.
Persze egyben is kilehet fizetni, de nem rossz ez a havidíjas (12$/hó)
Ka-50
Én is úgy adtam el a Reverbet hogy beleírtam a támogatás megszűnését, nem akarok senkit átvágni, így 80e ft-ért ment el. Plusz volt a Pimaxnál egy akció ami -120 € a Reverb upgrade miatt és nuku szállítási költség. Így sem volt olcsó, kb. 380e ft....de most már azt mondom megérte.
DLSS4 Performance /MSFS tűéles kép, sosem élveztem ennyire a Reverbbel.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: bunny, 2025.02.26. 12:03:18
Nekem az első qrva nagy élmény a CV1 volt, az a kis robotos demó. Nos a Pimax kábé így sokkolt amikor először feltettem és elindítottam a DCS-t. Ennek ellenére azt mondom, hogy a G2 is fasza, habár én nagyon-nagyon sokat szívtam vele, igaz az nVidia volt a ludas és nem a HP.
Azt kell mondjam valami elképesztő a képminőség a Reverb után. Konkrétan élesebb a kép mint az 1440p monitoron. Olyan részleteket észreveszek amikről nem is tudtam hogy vannak. Il2-vel szoktam játszani online és ott azért hátrányban voltam a a Reverb kisebb felbontása miatt, főleg nagy távolságra nem látni jól, na itt nincs ilyen. Tűéles a kép faltól falig, bár a sweetspot itt is kicsi de jobb mint a Reverbnél.
A Reverbbel is látom a kijelzőket meg a feliratokat, de ez teljesen más. Il2-ben pl le tudom olvasni a Messzeren a magasságmérőn a légnyomást anélkül hogy közel hajolnék. DCS-ben az összes kis feliratot el lehet olvasni a kijelzőkön.
És a színek is nagyon jók, a local dimming miatt a fekete is. Nem szürke hanem vaksötét. Szóval pozitív csalódás.
GOOBY, pls
Ka-50
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.