Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Igen, ez volt a megoldás.
Évek óta nem vettem semmit a décséhez, a 10 dollár kvázi egy mozijegy ára, hogy cserébe pár évig megint életben tartsam, ha néha egy nehezebb nap után melóban kedvem támad beizzítani és csak úgy repkedni kicsit.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Hmmm, asszem 10 dodóért fog megjavulni, ha jól értelmezem, az FC3-at váltja az FC 2024... :/
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2024-06-14/
(biztos volt róla szó itt is, csak már Reagan)
Edit: annyira nem is, #36817
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.11. 20:59:09

repvez
sure
Legújabb update után,
"Mondja kérem Arisztid, kuglóf az vagy mi a lófasz?"

Természetesen megvannak a modulok az FC3 keretében, betöltés után mindjárt szeretné is telepíteni, csak nem csinál semmit kilépés-belépés után. Lehet azért, mert OpenBéla, most fut a repair, meg majd nyilván belemélyedek az Ede fórumba ha nem segit (csak pináját), de akkor is, nyaljanak showt...alig 24 giga volt az update, és az már nem fért bele, hogy rendesen felismerje a saját moduljukat (legalább ha valamelyik 3rd party modul miatt sírna....)
Utoljára szerkesztette: sure, 2024.07.11. 20:38:38

Igen. Csak mivel a Z axis kieg nem elérhető, így azzal tűnik célszerűnek, hogy legalább trimmelve legyen oldalkormányom.
Úgy emlékszem a plusz két gomb levehető
Ebben az ajánlatban csak a joy base van benne, a detailsnél hiányzik a többi.

Jól értem, hogy akkor igazából nekem ez az opció kell?
A botkormányon itt még plusz kettő gomb van a valóshoz képest, de ezzel együtt tudok élni. 😊

Azt viszont nem értem, hogy nincs rajta oldalkormány? Az extra...??
Joystick Z-Axis module extra listában van felsorolva, ami ráadásul nincs is.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.07.09. 09:53:58
Köszi, az inputok alapján Wingwin lesz.
LeonSilver
Felismerni felismerheti, csak kalibrálni nem tudod, mert a szoftvere nem valószínű, hogy megy XP-n.
Anyagban nem jobb, viszont minden kapcsolója, tekertyűje és bizbasza precíz.
Ne érts félre, a warthog sem rossz. Csak hát kissé puritán. És nekem voltak problémáim a kapcsolókkal. Az egyik már gyárilag egy ótvar volt.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a tm joynak ismert, tartóssági és egyéb problémái vannak.
De.. annyi pénzért azért jó választás lehet.. meg kell nézni, ki kell próbálni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Illetve még egy félhülye kérdés. Van egy retro PC-m, amin XP van, azon próbálok ki régebbi repszimeket a 90-es évekből. Az fel fogja ismerni az Wingwin-t is?
Miben jobb? Tartósabb? Pontosabb? Jobb anyagból készült? Stb. Mert, ha tényleg annyival jobb, akkor nem "cigánykodom" azt megveszem a Wingwin-t.

Én BMS4-hez veszem, ezért kvázi "only F-16" használatra lenne.
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.07.08. 10:19:58
Elvileg egy felesleges példány, a DCS Virtual Hungarian Air Force csoportban a kérdésfeltevésemre válaszolt egy tag.
Mivel ez egy igen zár közösség kétlem, hogy át akarna verni. Remélem.

Ezt írta a csoportba

Van egy kihasználatlan komplett Thrustmaster Warthog joy-om gázkar+stick combo dobozával szép állapotú 85k ha gondolod. Lassan 1 éve a dobozába pihen.

A nagy dilemmám az, hogy tényleg nagyon jó ajánlat ennyiért, csak végre beleférne az, hogy igazán minőségi 1:1 F-16-os HOTAS-om legyen. Csak a két lehetőség között 100k árdifi van. Azért az már nem az a kategória, hogy legyintek rá. 😊
LeonSilver
A warthog sem rossz, szó sincs róla. De ez jobb. Nekem volr warthogom is, sokáig. Tudom mit beszélek 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Semmi gond nincs a warthoggal, évek óta nyúzom ahogy még nagyon sok ember. Az egyik legnépszerűbb cucc. 85-ért ha joy és gázker is együtt, az ajándék. De gyanús, hogy csak egyik lesz ennyiért.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Akkor még egy TM Warthoggal se mérhető össze? A DCS csoportban 85k-ért kínálnak egyet eladásra. Azért számottevően olcsóbb lenne, mint az 500 dolcsi táji Wingwin és a stick ugyanaz, csak a gázkar már. Töprengek, hogy mi légyen...
LeonSilver
Nekem van egy ilyenem (az F-4 miatt vettem) Orion2 F/A-18 Hornet Throttle Combo,T2-2-BASE&TGRIP-F18-2-X és mindent visz.
433$ volt és köröket ver a hasonló cuccokra.

Nekem úgy tűnik, hogy a Wingwin lesz a nyerő. Picit drágább, mint a többi gazdaságosabb megoldás, de végre lenne egy olyan TQS + Joy, ami 1:1-ben F-16 és nem kell agyalni azon, hogy mi micsoda.

Köszi a tippet. Fura, hogy magamtól soha nem találtam meg ezt, semmilyen keresési találat nem dobta fel.
Vagy TM vagy az X52 és a 100k árúak között dobott be, de azt nem.
Nekem ilyenem van pár hónapja.
Azt leszámítva, hogy a throttle érintőképernyője -legalábbis az enyémen- kuka, semmi más baj nincs vele.
Pontos precíz.
Egyébként az érintőképernyőre szinte mindenki panaszkodik, az is akinek egyébként működik.
Az érintőképernyővel a legnagyobb baj az, hogy jelentős a lagja, és nem lehet programozni a rajta lévő kapcsolókat, tolókákat, húzókákat, tekerőket, mert fixen hozzájuk vannak rendelve karakterek. Csak az elrendezésükön lehet váltóztatni.

Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2024.07.06. 20:52:53

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

repvez

nem valami jo a vélemény rola és drága is ha azt nézzuk, hogy az oriont is hasonlo árért lehet kapni full fémbol.
repvez

vagy ezek közül
Esetleg nézz rá erre:
Turtle Beach VelocityOne Flightdeck

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Köszi a válaszokat.
Vannak időszakok náluk amikor beakciósnak 40-50%-ra egy-egy terméket, ez volt tavaly karácsony előtt is, vagy épp mikor valami újat vezetnek be és felszereltségben az alatta lévő szettet akciózzák.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2024.07.06. 12:18:43
Ál akciós = ez valójában mindig is 500 dodó, csak ezzel próbálnak csalogatni. De úgy látom induláskor ez a 800 dodós sávban vol.
Mert ez így nagyon barátinak tűnik.
repvez
mit értesz átalakitoson? ugyan ugy le lehet cserélni a markolatot mint a bot mind a gázkaron, ugyan ugy ki lehet cserélni a CAM modulokat a baseben és késöbb ugyan ugy be lehet szerelni a force senzort is ,
vagy megveszed 800 ért a teljes full csomagot most vagy 500ért az alapot és késöbb hozzáveszed ami kell még.
Köszi.
Vajon ez "álakciós" cucc? Mert anélkül ez is a 800 dódós sávban lenne.
repvez
wingwin hotas
500dollár ha nem kell a force senzor és a rezgőmotor a markolatba
Noob kérdés. Árban és tudásban az X52 Pro és egy full Thrustmaster F-16 base + stick + TQS mi az, ami létezik? Valahogy nem találok semmit. Az X52/Pro a 200-250 USD sávban van, aztán a fenti hármas megy együtt majd 900 +szállítás.
repvez
repvez
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ugy tűnik Moza is beszáll a buliba .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
"Opentrack + webcam használattal kapcsolatban van kérdésem. Ha a 'z' koordináta aktív, akkor a közelítés működik, de nem a yaw (fej elfordulás) irányában nagyít, hanem a kamera felé közelít. Lehet ezt a fentiek szerint beállítani? (Azt szeretném, hogy egy kicsit a kamera felé dőlök, de amerre fordítva van a fejem arra nagyítson?)
repvez
repvez
repvez
repvez
Május 23.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

repvez
repvez
Köszi. Az ára ennek is húzós. Ha már egyszer nagyon nem tudom hová tenni a pénzt, akkor gondolkozok el rajta. Ezek akkorák, hogy el sem férnek az asztalomon...

Tehát igazából egy új asztal is kell. LOL

A kép infó tartalma (nem tudom mikori) nincs kicsit ellentmondásban azzal, ami éppen történik? 😊
Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.04.28. 00:20:23
LeonSilver
Inkább sokadik. Van/volt FC, FC 2, FC 3..

repvez
Rókabör 4. felvonás!
Coming Soon! Flaming Cliffs (FC) 2024 is the next chapter of the popular Flaming Cliffs series that features an expanded list of aircraft: The FC: F-5E, FC: F-86F, and FC: MiG-15bis. As with all FC aircraft, these additions are easy-to-learn, with less complex controls, and includes their DCS Professional Flight Models. The more accessible FC-style concept allows new and existing players to quickly jump into the action and have fun at an exceptionally advantageous price point.
Flaming Cliffs 2024 provides an unrivalled sense of flight that only DCS can offer. With impressive and highly realistic 3D modelling, powerful authentic weapons and ease of use, Flaming Cliffs is specifically designed for those of you looking for an unbeatable combat experience, without having to learn all the systems and a very large number of cockpit inputs typical of the full fidelity aircraft in DCS.
Existing Flaming Cliffs Aircraft:
F-15C
A-10A
Su-27
J-11
Su-33
Su-25
MiG-29
MiG-29S
Three New Flaming Cliffs Aircraft:
F-5E for Flaming Cliffs 2024
F-86F for Flaming Cliffs 2024
MiG-15bis for Flaming Cliffs 2024
All aircraft will be available both as part of the Flaming Cliffs 2024, as well as individual FC dedicated modules for those of you who wish to purchase a single fighter from the pack.
repvez
Semmit. Kb. 2015-ben vettem egy Saitek-et és az idő között és most egyszer annyit tudtam kideríteni, hogy úgy gyártású F-16 stick nincs is a piacon. Kb. ennyire vagyok képben, hogy mi érthető el. De ez is vagy 5 év volt.

Kb. 1 hete néztem meg valami cég termékét és mikor 1000 USD-re jött ki a gázkar és a joy, akkor mondtam, hogy jó, ennyire azért nem kell.
De úgy látom, hogy ez se lenne olcsóbb sajnos, csak az alap 300 USD felett, arra jönne még rá a joy felső rész és a gázkar sehol.