Nyaralás Magyarországon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

katakpult
hát ha különleges alkalom(van egy pár tippem, hogy mi lehet :D) akkor a Pelion szerintem tökéletes választás, 4 csillagos szépen felújított karbantartott hotel, az embernek egy szava sem lehet rá, aztán ott Tapolcán mindenképp érdemes megnézni a tavasbarlangot

Thaison
Tapolcán én ugyan még nem voltam de már nagyon sokat hallottam róla az ismerõseimtõl így most nyáron biztosan le fogunk nézni oda is. Amúgy ahogy írjátok én is inkább a kocsi híve vagyok mert azzal tényleg ott állunk meg ahol akarunk. Amúgy aki volt már Tapolcán az hol szállt meg? Mert nekem a Pelion nevû szállodát ajánlották, persze ez egy különleges alkalom lenne azért mennék egy ilyen fullos helyre:)...de a részleteket nem mesélem el,túl nyálas lenne:)

Taplocán tavasbarlang van. Miskolc-Tapolcán van a barlangfürdõ, amit te említettél. Különben mindkettõ nagyon szép hely érdemes megnézni õket. Sima Tapolca azért jobb, mert ott van egy köpésre a Balaton. Kezd egyre felkapottabb lenni Tapolca, szóval gyorsan kell cselekedni, míg el nem özönlik a turisták.
Én jártam Tapolcán, voltam a barlangfürdõben, ami elég egyedülálló, nagyon szuper volt!!
Egyetlen problémám az volt, hogy tömegközlekedve mentünk, és ez nem kis macera. Legközelebb biztos, hogy csak kocsival!
Amúgy az egész környék nagyon szép, érdemes felkeresni!
ez a borkocsonya felkeltette az érdeklõdésemet.. Még nem is hallottam róla eddig, de nagyon kíváncsi vagyok! Biztos jól készítik el ott helyben az ilyesmiket.
Mindenesetre én sosem fogom megunni a Balatont, bárki bármit is mondjon, de kell néha a változatosság, mászkálni a környéken.
Tapolcára van most valami játék is, ahol nyerni lehet utazást, majd utánanézek
Kocsi mindenképp kell, mert egy csomó szép helyet kihagytok amiatt, mert messze van, és ezért inkább nem gyalogoltok el odáig. Helyi járattal meg kész katasztrófa utazni. Azért a nagy melegbe nem rossz lógatni a lábadat a balcsiba :) Tapolcáról csak 12 km, így simán meglehet azt csinálni, hogy leugrani egyet hûsölni, majd folytatni a kirándulást.
Én a családdal elég gyakran nyaralok a Balcsin, de egy idõ után már unalmas... nem jó egész nap a lábadat lógatni a vízbe..így ha úgy van foglyuk magunkat be a kocsiba és irány a közelben lévõ városnak.Egy kis történelem néha amúgy sem árt, meg ahogy " tudomhollaksz" is mondta a borok arra felé isteniek... csak a borkocsonyával vigyázat :D
Tapolca nagyon jó hely én csak ajánlani tudom ha kirándulni akartok a Tapolcai-medence bazalthegyei tökéletesek erre a célra,de ott van Nagyvázsony is, romos várakat is láthatunk stb. Így nekem praktikusabb autóval menni, és ha tehetitek ti is azzal menjetek mert így sok szép dolgot láthattok. :P
imádom én is nagyon a Balaton északi részét, a Badacsonyt, és fõleg a Badacsony északi hátát. Tele van jó kis borospincékkel, meg hangulatos eldugott kis vendéglõkkel. Senkinek sem szabad kihagynia. Tapolca és környéke azért is nagyon jó, mert bármikor válthatsz és ha eleged van a kirándulgatásokból, pár perc alatt lent vagy a Balcsiban
Én éppen ma nézegettem a Spirit wellness hotelt, ami sárváron van. Nekem Nagyon nagyon tetszik :P-
Tapolca nagyon szép és látványos hely. Pár éve volt ott a család.Megnéztük az összes nevezetességet pl a sírkertet,a Hõsök terét, a tavasbarlangot és kirándultunk egyet a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén.Tervezzük hogy újból elmegyünk ide :)
f4ember neked is nagyon tetszett?

What would Jesus do?

Tapolcán ott van a tavasbarlang, aztán van ott 4 csillagos wellness szálló is. Meg persze nincs messze a Balaton se, hogyha arra vágyna az ember. Szerintem, nincs olyan hely amit meglehetne unni, mert, ilyen 3-4 napos nyaralás esetén nem tudod megismerni annyira a környéket.
Gladiator
Badacsony, meg a Tihanyi-félszigetnél, miután felérsz a "csúcsra", ott mész tovább, és olyan délután 5-6 fele marha jók a fények, meg a Balaton, meg a szõlõ ültetvények, stb. Utána pedig Balatonfüred fele menve, tök közel mész a Balcsihoz, az is jól néz ki.

Balaton fele merre tudtok olyan utat, ahol érdemes menni? Idén nem csak napozni szeretnénk, hanem kirándulgatni, megnézni helyeket, meg autókázni, azt legalábbis Én :P Valami jó szerpentines helyet, ahol meglehet hajtani a kocsit :)
Szerintem is jó hely és egy Fiesta-val simán megjárhatod, és szerintem még a környéket is mivel igazán fogyaszt sokat a kocsi.
Gladiator
szentem romi hely és simán megjárod.

smith09
múlt héten 3 nap a balaton körül bringával, ajánlom mindenkinek / fõleg a révfülöpi kempinget , szerintem tökéletes /
meg majd augusztus végén szentendrén egy 4 napos bringa túra / pilisbe, visegrád, szentendrei sziget /
És tapolca nem uncsi már? Vagy még nem voltatok? Hol szálltok ott meg? Amúgy persze, meg lehet tenni egy tankkal, ha csak nem 3db 400kilós disznó van a csomitartóba miközben 170el próbálsz repeszteni az autópályán a kis fiestával :)
mentopes
Sziasztok, párommal romantikus hétvégét akarunk csinálni, autóval mennénk itt magyarországon, én Tapolcát néztem ki, szerintetek jó hely?, pestrõl telitankkal meglehet járni?(ford Fiesta)

Gladiator
Megkérdeztem pár szolnoki ismerõsöm és aszonták ott nincs diszkó. de mind1, meguntam, megyünk abádszalókra, ha szar is, 4 napot kibírunk:D

jacky87
sziasztok, egy oldalt szeretnék ajánlani, ahol szállást tudtok foglalni akár online is. http://nyaralasitthon.com
Ha reklám akkor bocsi, de sztem ebbe a topikba belefér! :)

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Slayerboy
Azért ez túlzás :D

Voltam zárás elõtt. _______________

Gladiator
itthon is.

89
maradj otthon sok a szúnyog

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Gladiator
Na ja, csak mondjuk Szolnok 100km-re van, a horvát tengerpart meg vagy 600-ra. És mivel ez csak egy 3 éjszakás nyaralás lesz, így nem nagyon éri meg olyan messzire menni. Piát meg amúgy is Tescóból, azt dizsiben már csak szinten kell magunkat tartani.

Rage47
Õrtilos
RaZoK
már nem azér, de olcsóbban kijössz ha a szomszéd országokban keresgélsz :)

tavalyi ár: 0,33 Tuborg Siófokon 650 HUF

idén mennyi lehet 1000? :D

és a szállással sincs ez másképp =)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Atomreaktor
Gyõr.

fürödni lehet, kajakozni lehet, bulizni lehet.

pxxl
siófok szar. csak azért jó, mert látni onnan az északi partot <#mf1>

All hail the double x!

Kongy
Siófok. Nem unom a balatont.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ReTeK
Hajdúszoboszló télleg jó, a nyári estéken néha annyian vannak a fõutcán (téren?) hogy lépni nem lehet :-S

jazzy
<#integet2>

Szerintem Szolnok nem jó hely nyaralni.
Sadist
Attól, hogy kb. tizedére csökken az egy négyzetméterre jutó BTK-s puncik száma, még minden hétre jut egy fesztivál (halászlé, paprika, sör, bor, pálinka, meg még mittudomén milyen), plusz ott a SZIN.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LES FORZA INTER
Szeged jó hely amikor egyetem van, amikor az egyetemisták hazahúznak---> meghalt, szal én nyáron max a SZIN idejét ajánlom

vagy szept elsõ hetét, amikor mindenki visszajön az egyetemre ;)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

smith09
Most Balaton körüli túra, majd aug. végén Szentendre.
Frayer
bocsi, rosszul emlékeztem, összekevertelek egy másik eszement rajzolt headerrel

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Gladiator
Há' most itthon mit csináljak?:D Egyébként az ötbõl egy alkalommal melózok, tehát csak négy a nyaralás:P

Sadist
Szeged az ország közepe, ezt minden világlátott ember tudja <#smile>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

byzhouse
Esztergom :D
Bazilikához felmentek és kupoláról kihánytok<#idiota> utána átmentek szlovákiába még sörözni és bementek fürdõbe ^^

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
abból 5x fagyit fog árulni? :D
sz4bolcs
Ha 5x mész Balatonra, akkor miért akarsz még menni? :D Nem elég az 5 Balcsi?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Szeged
Gladiator
Írtam az elsõ posztban, hogy víz mellé, ahol sokan vannak, meg sok buli van. Ez a Gergelyugornya, meg Túristvándi lehet jó hely, de én még soha nem hallottam róluk és nem hiszem, hogy olyan sokan lehetnek ott. Szeged meg ide pöppet messze van:) Velencei tó jó hely, csak az a baj, hogy ott csak péntek, szombat van buli, egyébként ki van halva.

Rockynhooo
körös-toroki napok. körös-tisza találkozása csongrádnál.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Attól függ. Semmi közepére akarsz menni, ahol csak ti vagytok és kirándulgatni vagy valami nagyobb helyre inni, partyzni ?
Ám Velencei tó ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

predator1982
tiszatónál én is kétszer nyaraltam, kellemes kis hely az biztos:-)azt hallottam hogy visegrádon is lett valami wellnesszálló, ott már járt valaki esetleg? vagy hallott valamit róla?

pred

matyi0323
Jó helyek, kb. 3 hete jártam arra ( újhely felé ), ahogy Te is mondtad az árvíz miatt sajnos nem tudom ajánlani egyáltalán. Minden tönkre ment szinte, csak a nagy kosz/sár/letördelt ágak vannak/voltak (akkor).

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

akyyy
Kazincbarcikán a Csónakázó-tó, bár most elég felkapott lett a Tardona patak. Réges-rég ebben fürödt djronesz, azóta minden évben belelógatják a f@szukat a szüzek a patak végén a Sajónál.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
<#eljen>
Sadist
Szeged annyiból bukta, hogy nyáron az egyetemista fiatalok nagy része elmegy haza, és szinte kihal a város. Ezt leszámítva a legjobb hely az országban.

Jano
Sárospatakon egész jó lett a fürdõ; a közelben van a Megyer-hegyi Tengerszem, 20-30 perc alatt fel lehet sétálni; kicsit odébb, Sátoraljaújhelyen a Zemplén Kalandpark szintén jó; visszafelé haladva pedig meg lehet állni Tokaj és/vagy környékén, nagyon szép hely.
Kérdés, hogy az árvizek miatt mikor lesznek 100%-ig járhatók az utak.

Remek helyek még:

Tisza-tó (árvizes kérdés szintén él)
Kis-Balaton
Várgesztesi Villapark

Például.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?