Nyaralás Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetlen problémám az volt, hogy tömegközlekedve mentünk, és ez nem kis macera. Legközelebb biztos, hogy csak kocsival!
Amúgy az egész környék nagyon szép, érdemes felkeresni!
Mindenesetre én sosem fogom megunni a Balatont, bárki bármit is mondjon, de kell néha a változatosság, mászkálni a környéken.
Tapolcára van most valami játék is, ahol nyerni lehet utazást, majd utánanézek
Tapolca nagyon jó hely én csak ajánlani tudom ha kirándulni akartok a Tapolcai-medence bazalthegyei tökéletesek erre a célra,de ott van Nagyvázsony is, romos várakat is láthatunk stb. Így nekem praktikusabb autóval menni, és ha tehetitek ti is azzal menjetek mert így sok szép dolgot láthattok. :P
f4ember neked is nagyon tetszett?
What would Jesus do?
meg majd augusztus végén szentendrén egy 4 napos bringa túra / pilisbe, visegrád, szentendrei sziget /
Ha reklám akkor bocsi, de sztem ebbe a topikba belefér! :)
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
tavalyi ár: 0,33 Tuborg Siófokon 650 HUF
idén mennyi lehet 1000? :D
és a szállással sincs ez másképp =)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
All hail the double x!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy szept elsõ hetét, amikor mindenki visszajön az egyetemre ;)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Bazilikához felmentek és kupoláról kihánytok<#idiota>#idiota> utána átmentek szlovákiába még sörözni és bementek fürdõbe ^^
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ám Velencei tó ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
pred
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kérdés, hogy az árvizek miatt mikor lesznek 100%-ig járhatók az utak.
Remek helyek még:
Tisza-tó (árvizes kérdés szintén él)
Kis-Balaton
Várgesztesi Villapark
Például.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?