MARUTI Suzuki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A maruti viszont egy egyszerû olcsó és alap közlekedési eszköz. Városba jó az, autópályán meg nem kell vele virgonckodni, be kell állni vele a kamionok közé és akkor nincs probléma.
Én mindenképp a maruti mellett voksolnék ebben az árkategóriában. 100-at simán megér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kis autó mind a kettõ és ennyiben ki is merül a hasonlóság... a Smart mérföldekkel komolyabb autó, sajnos pofátlan áron.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Te is nagy szakértõ vagy ám.... Véletlen nem tévesztetted össze az A8-al?<#idiota>#idiota>
Mennyiért is kínálták akciósan 1.8 millió... atyaég, ha belegondolok, hogy majdnem elhoztuk azt a fost <#zavart2>#zavart2>
Bár ez még nem a 100 ezres kategória.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Elsõ autónak jó lehet. Csak óvatosan közlekedj vele. Nem éppen biztonságos járgány.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Akkora, mint egy Kispolski, négy ember vagy öt(hat) õrült lazán belefér, városi dugóharcban (nem olyanban, rossz, aki rosszra gondol) csak a Smartosok az ellenfeleid, és ha teszel alá négy gyári Suzuki 13-as felnit peres gumival, azzal hatalmasat dobsz a külsején. :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem országútra tervezték de Pest körül mozogni és városi kocsikázásra pont jó nekem. Több tulaj is mondta hogy bírja a 130-at, de ott már elég hangos, 90-100-at jó beállítással lazán nyomja... Szélsõ sávban óvatosan akkor is lehet közlekedni vele.
Rohadt sok Maruti van az utakon... nem véletlen. 2010 van ha szar tipus lenne már rég kihalt volna az utakról...
Egyik kedvenc kocsim. :D
Régen volt nekünk egy,újan vettük. Piros lámpánál városban 0-80-ra szószerint mintha ágyúból lõtték volna ki. Azt a pici kasznit az 1.1-es motor vitte mint a szart. Megkockáztatom,hogy a mostani Ibizánkat lehagyná városban. Pici-fürge,megbízható. És még faterom is kényelmesen elvezette,a maga 190 centijével és 90kilojával.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
tökéletes olcsó autó 350 forintos benzinárhoz városi használatra,csak megkimélt példányt kell belõle venni
150 ezerért már simán kifogható egy normális ez egy robogó ára
ennyi pénzért nincsen jobb autó!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-nah ezen is felröhögtem!
/volt ladám/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
5 sebességes, megkímélt 1500-as kizárt.
Utálom a Ladát nyugi /50k-t beletettem anno/, de ezzel a pncimerci kategóriával nem égetném magam. Lada hatalmas elõnye az erõs motor, ill. az, hogy gyak. a sarki közértes is tudja szervizelni és cefet olcsók hozzá az alkatrészek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az meg megint más tészta hogy 5.ben már sávváltásnál is mintha fel akarná dobni szerencsétlen kocsit a légellenállás <#idiota>#idiota>
1.7-es céges dízellel járok 5 literrel. Vágom, hogy benzin vs. dízel, de azért az 1.7-es és a 800ccm-es között van egy is különbség.
akkor már vegyél vmi opel astrát, 250-300-ér lehet kapni, és azok már normális autónak számítanak
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki ilyet akar venni, annak tanácsként tudom mondani a miénk gyárihibás gumikkal, gyárihibás váltóval gördült ki a futószalagról (édesanyám még 20 évvel ezelõtt újonnan vette).
Jah igen és a hangja, mint egy gyorsabb fajta traktor: 100-nál még nem hajtottam tovább, mert ott már félek, hogy szétesik alattam, pedig nem vagyok csak 75 kg. :-D Miénk 5-6 liter között eszik, szóval gazdaságosnak gazdaságos.
Nem nagy méretû embereknek való, 180 cm és 90 kiló fölött nem ajánlom, mert csak szorongani fogsz. Viszont szerintem türelmetleneknek ("autót akarok... Most!), illetve elsõ autónak megfelelõ, de hosszú távra valami masszívabbat érdemes venni (én úgy hívom, hogy japán trabant, kb olyan masszív).
Az egy dolog, hogy 50-es ütközésnél már félõ, hogy elhagyod valamelyik kiálló részed, de egy iszonyat konstrukció. Valami gondja állandóan van.
Ahogy itt már említették, vegyél inkább egy Ladát, abba még olcsóbb az alkatrész, kevesebb zûr van vele és piroslámpánál állva hagyod, a Marutikat az 100% és olcsóbb... ha megtanulsz egy Ladát jól vezetni, utána már egy tankot is fél kézzel elhajtasz.
Én nagyon szeretem a mienket,naponta hajtom,városba hibátlan,nagyobb(20km<) utat viszont nem vállalnék velea rossz felfüggesztés és az úttartás miatt,ha egyedül vagyok 110-et nagynehezen megy de akkor már nagyon könyörög:)
összességében városi sportautónak tökéletes:)ilyen célú használatra kispénzért csak ajánlani tudom!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Engem a tekerõs gokartomra emlékeztetett xD
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Vagy az a "mammer" egy Hummer H1-gyel nem ugyanúgy ment volna be eléd?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ültem egyben egyik nap, és városba teljesen korrekt. Bár nehezen férnék el benne. Ha választanom kéne, inkább egy swift, az nagyobb valamivel.
Mi ez a bevásárlókocsi?:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Bár akkor inkább egy elsõ generációs Renault Twingo, azt modják megbízható, de a kinézete már nem annyira megnyerõ.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.