Százhalombatta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek esetleg van kiadó albérlete ne habozzon ossza meg velem :) köszi!
Kiadó lakást keresünk
ófaluban kalandpark épül a téglagyár helyén? meg lesz Duna híd? van errõl friss infó?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
És akkor mi van a "Matrica" múzeumban?
A város közepén konferenciaközpontal egybe épített bevásárlóudvar és a tetején lakóingatlanok lesznek! A 3 kéménybõl nemsokára már csak 2 lesz (bár ha jól tudom nem éri meg elbontani és inkább meghagyják...) van helyette G 1,2,3,4 gázturbina kémény és bypass :D bár azok kisebbek (alacsonyabb), és még csak az 1-2 van meg a 3 most épül a 4 majd jövõre... :D
Nem vagyok battai, de hozzám tartozott a felügyelõségen és elég sokminden átment a kezem között. A E-batta jóság..kajáltam ott párszor finom kaja van! De a legjobb a "Matrica" múzeum...mindenki azt hiszi matricák vannak benne...elõször én is azt hittem...<#buck>#buck>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
majd megtudod :)
#hhwnd
barátnõt akarnak vagy barátot egy fiúból?
#hhwnd
na off tényleg befejezve, bocsánat érte :S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://www.tenke.hu
1998 Trentino döntõ
http://www.youtube.com/watch?v=j6F4G85SgJM
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
A heavy cost. I pay it gladly.
nem tudom mi történik ott egyébként, már több éve nem voltam bent, de szerintem nincs joguk kisajátítani a kerítésen kívül lévõ közterületeket
mert az okés hogy az olajfinomító körbe van táblázva, azt védeni is kell, nem is merészkedtem soha táblán túl, nem akarom hogy gépfegyveres ninja-k teperjenek le :)
Jah Live!

ezenkívül strand, fedett uszoda, tenisz pályák, sportcsarnok, minden van ami kell