Százhalombatta

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ha valakinek esetleg van kiadó albérlete ne habozzon ossza meg velem :) köszi!

Kiadó lakást keresünk
Desiderata
elkészült a fõtér?
ófaluban kalandpark épül a téglagyár helyén? meg lesz Duna híd? van errõl friss infó?
ezeken már meg se lepõdök...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Melyik részén van ercsinek?<#idiota><#idiota>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hello,,holnap megfordolunk ercsiben a zátonysörözõben,mennyire sötét hely?

tenkenorman
hidegben?<#kuss>

http://www.tenke.hu

Spészgószt
ejtsd "Matrika" Százhalombatta régi (ha jól emléxem)római neve és gyakorlatilag várostörténeti múzeum....de ezt egy battainak jobban kell tudnia majd kommentelik.... <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Azóta rájöttem. <#hehe>
És akkor mi van a "Matrica" múzeumban?
Spészgószt
Belga klippet (szerelmes vagyok) a Mátrai erõmûben forgatták Visontán!
A város közepén konferenciaközpontal egybe épített bevásárlóudvar és a tetején lakóingatlanok lesznek! A 3 kéménybõl nemsokára már csak 2 lesz (bár ha jól tudom nem éri meg elbontani és inkább meghagyják...) van helyette G 1,2,3,4 gázturbina kémény és bypass :D bár azok kisebbek (alacsonyabb), és még csak az 1-2 van meg a 3 most épül a 4 majd jövõre... :D
Nem vagyok battai, de hozzám tartozott a felügyelõségen és elég sokminden átment a kezem között. A E-batta jóság..kajáltam ott párszor finom kaja van! De a legjobb a "Matrica" múzeum...mindenki azt hiszi matricák vannak benne...elõször én is azt hittem...<#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis
:DDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Desiderata
Honeyball-t szeretem, régen voltam koncertjükön, egyébként van batta himnusz is, bár a "himnusz" egy kicsit sok <#vigyor>
Van, de nem 100 stílus-ra. Ja, és <#mf1>
kastil
Hát akkor neked, nem?
(köcsög)

Jó, csak kinek van erre pénze? Amit írtál, 2.-nak nekem is megvan, de elég 1 stílusú ruhatárat megvenni. Egy converse cipõ 15-30k, és van belõle 3. Egy csõgatya alsóhangon 6k. Egy póló 2-3k. Egy kiegészítõ (sapi) 2k-nál kezdõdik.
Á, nem.
bakkerman
egy ideig még jópofa leszel,aztán majd jön egy újabb divatbuzyság,és cserélheted a ruhatárad,meg a hajad,meg úgy mindened :) nekem ezért van elég sok féle stílusu ruhadarabom,attól függ milyen a hangulatom,lemeek én katona nadrágba is kocsmázni,hogy aztán másnap kockás ingbe,és converse cipõbe menjek vásárolni,harmadnap meg teljesen más cuccban...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem itt forgatták a belgának a klipjét?
kastil
Volt hozzá szerencsém egy párszor, retek hely. Kb mint Ercsi :D

Dejó hogy ilyen sok környékbelim van :) Adony 5perc kocsi útra van nekem :P Amúgy battának a jelképe a hõerõmû a 3 torony. Magát a várost a MOL és a Hõerõmû tartja fent, kb "olyan" mint dunaújváros, újvárost a dunaferr tartja fent.... Különben pl ebattával szembe van ami most épül meg ott egy katolikus templom is, ha kész lesz az épület akkor szerintem egy elég szép környezet lesz az a része is. Szerintem a dunapart se olyan csúnya, ellehet lenni, sokan mondják hogy milyen jó a strand battán, pedig szerintem nem, mivel elég kicsi nincs sok medence és a belépõ még diákkal is horribilis. Amúgy egy nagynak tûnõ város de tök hamar körbe lehet járni gyalog is, igaz kicsit zsúfolt lett, ééés lényegébe mindent megtalálsz (tesco, spar, cba stb...), egyedül gyors étterem nincsen (mc donalds, burger stb...), bár néha jól jönne :D

amikor megyünk Adonyba, ott szoktunk átmenni a 6-os úton lehet megközelíteni, van ott egy gokartpálya is, és ezenkívûl mindig érzem azt az olaj szagot amikor ott átmegyünk:) Távolról onnan egy hatalmas paneltelepnek tûnt, de biztos vannak szép részei is a városkának

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

solo
Barátnõm itt él:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

allock
nincs és, ez csak strigulaszámlálás a csaj részérõl is, persze ha buta ki ne használná ki
majd megtudod :)

#hhwnd

És? De megsunázhatod õket. 1x évesen minek hosszútávú kapcsolat?
allock
ezek a "legjobb csajok" ahogy jönnek úgy mennek

barátnõt akarnak vagy barátot egy fiúból?

#hhwnd

lila pólóm nekem is van, meg csõgatya is (szürke,fekete)
egy lila poló még oké nálam, de azért farmerbe lilát soha! Mondjuk én inkább egyéni stílust alkotok ami hozzám illik és persze a kornak is megfelel... végeredményben bejött :D

Én is úgy öltözök, és a legjobb csajokat kapod meg cserébe. :)
bakkerman
taníts mester

tigeroo
én láttam már zöld füvet :c
bakkerman
láttam én már 18 éves,bmx-es(most ez a divat) "fiút" lila(!!!) csõszárú,nõi farmerben,fehér,kinõtt,buzis pólóban,hoszú hajjal,szõke bombacsajjal...

persze, a saját szememmel láttam és nem is egyszer

na off tényleg befejezve, bocsánat érte :S
Desiderata
átmennétek a divattal egy másik topikba, köszönöm
Hegi90
rövidnadrág.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tenkenorman
csõgatya, én sem hordom de az egész világon ezt viselik a riderek. egyébként praktikus is mert nem akar be a lánctányérba, meg nem lesz olyan retkes.

http://www.tenke.hu

Én a játék határok nélkülbõl ismerem Százhalombattát. Szép kis város :)

1998 Trentino döntõ
http://www.youtube.com/watch?v=j6F4G85SgJM

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

passatgt
ez komoly?<#wow2>

N o N a m e
Honeyball rulz!
http://www.youtube.com/v/L3hOAQnJ6cs&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"
Lécci a legapróbb hülyeségbe köss bele -.-....

Fresh Duke
Érden volt az edzés, a szállás volt Százhalombattán. :D (Na, már is világosabb.)

A heavy cost. I pay it gladly.

bakkerman
aham,város,a tavaj,meg TAVALY

Desiderata
csónakház nagyon bekeményített, mindenhová táblákat raktak hogy "MAGÁNTERÜLET", most a Duna part hogy lehet magánterület? meg a hidat is lezárták egy gagyi hegesztett vasráccsal, kicsit igénytelenül néz ki hogy a híd közepén van egy lelakatolt kapu
nem tudom mi történik ott egyébként, már több éve nem voltam bent, de szerintem nincs joguk kisajátítani a kerítésen kívül lévõ közterületeket

mert az okés hogy az olajfinomító körbe van táblázva, azt védeni is kell, nem is merészkedtem soha táblán túl, nem akarom hogy gépfegyveres ninja-k teperjenek le :)
A Reggea Camp is ez miatt maradt el tavaly, ja meg persze az akkori kedves városvezetõ szocik miatt :D szánalmas mi ment ott akkor. Pedig mindenki meg volt elégedve a várossal a 2évvel ez elõtti campen.

Jah Live!

Desiderata
elvileg konferencia központ volt a terv, de most már lakásokat árulnak, szóval valószínû lakóházak lesznek, mondjuk nem értem miért kell a fõtér mellé egy ilyen ormótlan valamit építeni, szerintem elég volt ott a parkoló, így a templomok se tudnak érvényesülni, zsúfolt lett minden
BMK mellet most épült valami... Az pontosan mi is lesz? Mert kb végig néztem ahogy felépítették de fogalmam nicns róla hogy mit néztem :)

Desiderata
van, meg korszerû füves nagypálya és mûfüves kispálya az ófaluban
ezenkívül strand, fedett uszoda, tenisz pályák, sportcsarnok, minden van ami kell
Desiderata
azt nem tudom, gondolom a csónakházban volt, régen zenei fesztiválok is voltak, csak egyik évben a punkok felborították egyik utcában az összes kukát és azóta ki vannak tiltva :(
mekkora undorító már, mikor megyek be a boltba, a kis 14-15 éves srácok meg a nõi nadrágok között válogatnak... -.-
Desiderata
én is szeretem jól megfér az ófalu régies hangulata, Dunafüred nyaralói övezete, és a lakótelep, plusz az ipar egymás mellett, utóbbi évtizedekben minden utcát leaszfaltoztak (talán ófaluban van kivétel), van gáz, csatorna, internet, két új építésû szép templom, Tesco, Budapest mondjuk kicsit messze van, vonattal busszal 40 perc, elég strapás onnan bejárni minden nap, régen csináltam
Oldal 1 / 2Következő →