Haven(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na de ez csak 11 rész az évad meg 13 részes.
Mikor lesz az utolsó 2 rész?

darkerlomy
óó tényleg hmm <#finom>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

kirol
Most látom, hogy az UC-n ma Haven maraton lesz! :)
10:00 - 21:00 -ig. Gyá!

kirol
Én most a magyarról beszélek, ami az Universal -on megy.
Csak 10 részes vagy mennyi az elsõ évad?

nyáron lesz második évad
kirol
Ez bennem is felmerült. :)

Most szünetel a sorozat, vagy miért nincs új rész?

Bulykin
abban a városban semmi sem természetes XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

darkerlomy
egész jó sorozat ez, még csak 3 részt láttam belõle de tetszett. Az egyedüli dolog ami nem tetszik benne az az hogy mindent természetesnek vesznek pl: 3 részben amikor mindenki begolyózik annak a csávónak a zenéjének a hatására van egy rész hogy az utcán kiszálnak a kocsiból elkezdenek sétálni meglátják az ember aki eltol egy kocsit és mit reagálnak : sétálnak tovább wtf? Aztán az egyik kitépi az ajtót és eléjük dobja erre az audrey meg szólal : úgy tünik ragályos

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Bulykin
na végre valahára meg tudtam nézni az évadzárót is :D
röveden és tömören: hát ez odabaszott!!!<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MerlinW
Készülékem nincs, mert nem kell:) Kábel ezáltal felesleges, illetve valamikor nyáron a net miatt lesz ismét beköttetve.

[merlinw.org]

ha a story-ra gondolsz akkor nem, mert az évad végére csak néhány dolog dolog derül ki
kirol
Na elkezdtem nézni.
Ez egy évadra (13 részre) van tervezve ugye?

Bulykin
ezen is lehet jókat mosolyogni :D

kirol
Nincs TV-d, vagy nincs kábeltévéd? Nem mindegy.
Utóbbi is furcsa, elõbbi meg már döbbenet! :D

MerlinW
Én nemtom, 7 éve eladtam, kiköttettem a TV-met:) Oké, van egy szobaantennás DVB-T stick-em, de az nem ér:) Ég áldja az internetet és az angol tudást:)

[merlinw.org]

a TV6-on lesz elvileg
kirol
Warehouse az nem is ment magyar csatornán szinkronosan?

MerlinW
Az is syfy csatorna mûsora, mindhárom az:) Warehouse és Eureka kedves, sokat nevetõs vidám sci-fi-k, keresztbeutalásokkal, szerethetõ színészekkel, karakterekkel. Ajánlós:)

[merlinw.org]

kirol
Warehouse 13 meg abszolute nem hallottam. <#miaz>

MerlinW
Eureka + Warehouse 13 alap:)

[merlinw.org]

kirol
Eurekát azt nem ismerem. Na majd belenézek.

Én olyan 5 és 7 közzé tenném, mert azért annyira nem jó, de meg lehet szeretni. A hangulata egész jó.
Hasonló az Eurekához, csak itt okosok helyett fura képességekkel rendelkezõ emberekkel van tele a "falu".
kirol
Aki már látta az elsõ évadot attól kérdezném, hogy milyen a sorozat mondjuk egy 1-10 -es skálán?

Bulykin
nem vártam jobbat XD

szinkron check ha érdekel vlakit
a lényeget, Audrey hangját persze jól elkúrták
hát a vége annyira nekem nem tetszett - azért érdekelne már, mi a franc ez az egész...
jövõre remélem kiderül
végülis csak különálló részek voltak eddig, néha egy halvány fõszál-adalékkal, szóval szerintem nyugodtan megnézheted

(bár a promó alapján lehet, hogy most sem látunk sokat a fõszálból, pedig kéne..)
Szerintetek ha nem láttam az elõzõ 3-4 részt akkor érdemes visszatérni az évadzáróra?

Bulykin
nah ez zsír<#eljen>
mondjuk még eléggé le vagyok maradva a részekkel...

berendelték a 2. évadot (13 rész)
holnap évadzáró
a Hallmark utódja, még egy hete sem megy
Bulykin
he? van ilyen csatorna? :D :P
kíváncsi vagyok a szinkronra...

hazai premier október 13. universal channel
az tetszett nekem is, a következõ szerintem mégjobb
Bulykin
7.rész szerintem az eddigi legjobb, kúrvára bejött a sztori, nagyon érdekes volt, fõleg ahogy összetört a pali az elején :)

the nathan audrey saga has only just begun...
hát én meglettem volna nélküle, de nagyon
ha valaki mást is érdekelne: Mahone Bay, Nova Scotia
Óh, már meg is találtam. szerencsém volt :)

azért köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

HEllo !

Hol forgatják a HAven sorozatot?

Wikipédia olalán csak azt találtam, hogy Kanadában forgatták.
Én azt keresném, hogy melyik városban, mert tetszik, amikor a sorozatban mutatják a városképet. Utánna szeretnék nézni a városnak.

Elõre is köszi.
ÜDv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

az 5-ben már többet van, meg a 4-ben is, az nekem mondjuk jobban is tetszett
tetszett benne a ruhapróba :)
Bulykin
nah sikerült végre idõt szakítanom a 3.részre :P
eleinte nem igazán tetszett ez a "dilis" rész, de a 16-18.perctõl hatalmas fordulatot vett és elég jó lett<#eljen>

Duke meg nekem hiányzott a 2.részbõl XD remélem lesz idõvel komolyabb szerepe is

Bulykin
"a Haven megállapodni látszik és mivel Eureka-szinten van a nézettsége, ezért jó a sansza a folytatásra, a 2. évadra."

btw jó látni, hogy nem csak én cserélem fel a duplabetûket :D
igen, már csak a kisváros miatt is, de azért ott a tudományos dolgok talán emészthetõbbek (még ha néha hülyeség is), mint ezek a különleges emberek

egyébként lekötött engem is, Audrey/Emily Rose szimpatikus, meg talán még ez a Duke gyerek, de a többiek elég felejhetõk szerintem, fõleg Nathan, winnie jól írta a junkie-n, "már az arcára sem emlékszem" bár néha tényleg mond valami vicceset is

a fõcím meg kimondattan tetszik, csak a végén ne lenne annyira elnyújtva a zene
Bulykin
ebben talán az Eureka-ra hasonlít... annyi, hogy ezt nem fogják évadokon keresztül húzni

Bulykin
2. rész is tetszetõs volt :)
megoldanak valami rejtélyt és közben a fõvonallal is foglalkoznak, tehát a Parker ügynökös képes dolog sem elfeledett :) jó mondjuk ebben a részben special annyi történt azzal kapcsolatban, hogy semmiXD :D:D

viszont érdekes és engem le tud kötni ez a sorozat, kellõképpen feel good, gondolok itt a Parker és Nathan közti kicsit humorosabb rövidbe beszólásokra, párbeszédekre

nem temettem, csak mint írtam, elõbb-utóbb unalmas lesz, hogy a városban szinte minden ember fura dolgokat mûvel
pár részt még biztos megnézek
Totti5
Egy sorozatot egy rész alapján kár temetni, de még leszólni sem nagyon érdemes. Spartacusra is mondták hogy nem olyan jó, aztán a legjobb lett, igaz nekem az elsõ másodperctõl az utolsóig ugyan úgy tetszett minden rész.

Haven kellemes kis sorozatnak indul. Nekem jöhet minden ami természetfeletti, de remélem hogy nem csodaemberekrõl fog szólni akiknek képességeik vannak, mert már minden sorozatban ez van és kezd unalmas lenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szóval egy évadon keresztül (vagy tovább) fogja keresni azt a nõt a képrõl, naná...
kicsit unalmas lesz szerintem ez így, hogy minden részben jön valami freak, azt' jól megoldják a dolgokat az epizód végére, az embereknek meg tök természetes minden, még Audrey-nak is
pilot végén a fõnök vajon kivel beszélt? biztos megy az is évadzáróra
az elején az utcán guruló golyón felnevettem azért :D
Bulykin
mégegy pilot kritika
junkiesoknak úgy látszik nem tetszik :D