Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sok hiba volt a VB-n, de legalább a csoportmeccsek jók voltak (többnyire) 😊 Úgyis csak a gyõztes marad meg a errõl a vb rõl mindenkinek 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tehát mindent összevetve Varane stabilabb volt, ezért õ számomra a legjobb.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
akkor már inkább Varane...
mellesleg engem Divock Origi játéka tetszett nálam õ a vb felfedezettje
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én nagyon kevés focit nézik, de Messit még soha nem láttam úgy játszani, ami indokolná azt, hogy õ legyen a nagybetûs focista. Lehet, hogy más hozzáképes szükre, de valahogy az unalmasnak tituált szürke németek gyõztek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem mondtam kinek drukkolj, csupán arra válaszoltam, amin értelnekdetél. Akinek német felmenõi vannak miért ne érezhetné kicsit a sajátjának Nationalelfet és a sikereit?
Én büszke vagyok rájuk és ez visszafelé is mûködik. Pont a VB meccsnézések alatt találkoztam a Szabadság téren már 2. generációsként Németorszgában született magyar svábokkal, akiknek a nagyszüleit telepítették ki a szovjetek. És gyönyörûen, anyanyelvi szinten beszéltek magyarul. Ez a kötelék oda-vissza mûködik, de persze nem kötelezõ, csak az értetlenkedést nem értem.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ChR: - Nem tudok bajorul. De gratulálok a világbajnoki címhez. Ilyen közel volt ahhoz, hogy, tudja... Ön a világ legjobb csatára. Ez hogyan érinti Önt?
TM: (bajorul): - Ez az egész engöm k***-ra nem érdeköl. Világbajnokok vagyunk! Mögvan a kupa! Az aranycipõs baromságot mög kend a hajadra!
ChR: - Bastian, ezt le kell fordítania!
Müller FTW 😄DDDD
Nem tudom miért alakult így, milyen hatások miatt, de valahogy már kis korom óta velük szimpatizáltam így sportba is német szurkoló vagyok😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Diego megkapta rendesen 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Túloldalt volt egy hosszú labda, amire Romero jó 13-14 méterre kijött, felugrott és nyújtott lábbal repült, ott figyelt a csatár és nem ment bele, ha az ott eltalálja nagyobbat szól mint Neueré.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”