Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
õket én is néztem o.o

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Krisztiam
Micsoda nõk hm 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

TBTPumpa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jim Morrison
max a hét, spanyolokról már senki sem beszél. 7-1 is mindjárt lecseng, csak mikor majd játszanak kerül újra elõ. Az lehet épp elég lesz ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Meg az 5-1 meg a 7-1. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jim Morrison
Mielõtt bezár a topik elköszönök <#rinya>
Sok hiba volt a VB-n, de legalább a csoportmeccsek jók voltak (többnyire) 😊 Úgyis csak a gyõztes marad meg a errõl a vb rõl mindenkinek 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Ennyire nem striguláztam. 😊

SLICK
az elsõ meccsen kifejezetten idegesen és szétszórtan játszott. A svájciak ellen meg volt egy valóban szép gólpassza, de ott is még nem úgy ment a játék, a többi meccsen már ha nem is látványosan, de remek mezõnymunkát végzett. Emellett Varane-nak kb 1 hibája volt, mikor a németek ellen játszottak és Hummelst hagyta fejelni, bár ez pont kiesést eredményezett sajnos :|
Tehát mindent összevetve Varane stabilabb volt, ezért õ számomra a legjobb.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lacee86
Emlékeim szerint a vb-n is jól játszott.

Mor3llo
de itt a VB-rõl van szó 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SLICK
de a Vb-n nem remekelt úgy. Varane-nak adtam volna én is

Lacee86
Mi röhejes azon? Klasszis játékos lehet belõle simán. Igen jól játszik a Juvéban is.

BooMiller
Messi is rohelyes😊 de katar rendezi a vb-t, szoval szemetdomb....

Pogba...azért az nem kicsit röhejes😊

akkor már inkább Varane...

mellesleg engem Divock Origi játéka tetszett nálam õ a vb felfedezettje

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BooMiller
Pogba

Ki lett a legjobb fiatal játékos végül?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Molnibalage
Vagy csak kicsit nem volt magánál.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A döntõ elõtt szavaznak a díjról. Azt mondjuk nem vágom, hogy miért, olyan kataszrófa lenne, ha a meccs után szavaznák meg...? Idõ lenne rá bõven...

Én nagyon kevés focit nézik, de Messit még soha nem láttam úgy játszani, ami indokolná azt, hogy õ legyen a nagybetûs focista. Lehet, hogy más hozzáképes szükre, de valahogy az unalmasnak tituált szürke németek gyõztek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kit--Kat
Anyagi mi😛

Nem mondtam kinek drukkolj, csupán arra válaszoltam, amin értelnekdetél. Akinek német felmenõi vannak miért ne érezhetné kicsit a sajátjának Nationalelfet és a sikereit?

Én büszke vagyok rájuk és ez visszafelé is mûködik. Pont a VB meccsnézések alatt találkoztam a Szabadság téren már 2. generációsként Németorszgában született magyar svábokkal, akiknek a nagyszüleit telepítették ki a szovjetek. És gyönyörûen, anyanyelvi szinten beszéltek magyarul. Ez a kötelék oda-vissza mûködik, de persze nem kötelezõ, csak az értetlenkedést nem értem.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

(anyai, lol)

http://gaborszantai.co.uk/

jaja Robben/bár utálom mint a franc 😊/ ,HAMES 😛 , vagy Müller is ezerszer jobban megérdemelte volna ! és ahogy mondjátok MESSI végtelenül bunkón viselkedett a meccs után

En is nemet vagyok anyagi agon, so what? De tavolabbra van szlav es skandinav is a csaladfankon - szurkoljak egesz Europanak?

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Thomas Müller 5 góllal és 3 gólpasszal is kevés volt a VB emberéhez. Nem beszélve Robbenrõl, nagyon nem bírom a figurát, de valami fantasztikus volt miket csinált a VB-n. Nem mellesleg Schweini milyet játszott már a döntõben?! Az ember egy legenda.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

régen nem ilyen volt...csalódás a srác picit pedig egy futball gép

SLICK
Lessinek dobtak egy csontot, szánalmas! mellé még egy faszkalap is volt , nem fogott kezet a faszival aki a díjat átadta neki

Kit--Kat
😉

Zenszkij
ki hát, szerintem is, de ez már nem oszt nem szoroz, arg-nak megvoltak a helyzetei, de baxták belõni, ilyen ez

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jim Morrison
😄

Count Adyn
lol😄 nagyon durva megérteni egy bajorul beszélõt annak aki standard németet tanult ezt tanúsíthatom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sz4bolcs
Annyira hidegen hagy ez a két csapat.. mégis örültem volna, ha Messi nyer egy vb címet, sokat néztem a leszállóág elõtti Barca játékát ahol sokszo örömöt okozott. Kicsit csalódás volt ez a vb, lehet, túl sokszor volt szimpatikusabb az épp aktuális kiesõ játéka..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DasIsFuck
Én Reus sajnálom nagyon egy ekkora formában lejátszott szezon után meg lemarad egy vb címrõl...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
BS (a chilei riporternõnek): - Bajorul kérdezze!
ChR: - Nem tudok bajorul. De gratulálok a világbajnoki címhez. Ilyen közel volt ahhoz, hogy, tudja... Ön a világ legjobb csatára. Ez hogyan érinti Önt?
TM: (bajorul): - Ez az egész engöm k***-ra nem érdeköl. Világbajnokok vagyunk! Mögvan a kupa! Az aranycipõs baromságot mög kend a hajadra!
ChR: - Bastian, ezt le kell fordítania!

Müller FTW 😄DDDD

DasIsFuck
Én a németeket minden szinten "magaménak" tudom érezni, pedig nincsenek német felmenõim.
Nem tudom miért alakult így, milyen hatások miatt, de valahogy már kis korom óta velük szimpatizáltam így sportba is német szurkoló vagyok😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Molnibalage
Vagy M1, nem MTV.

Molnibalage
Nem tudja, hogy mi az a zene, ami az MTV-n a szünetekben az összevágott lassítások alatt ment?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=943317205682003&set=a.277981038882293.84470.276620012351729&type=1&theater

Diego megkapta rendesen 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adam46
Érthetetlen.
Kit--Kat
Sokan élnek Magyarországon akiknek német felmenõik vannak (több között nekem is), azok érezhetik kicsit a magukénak a nationalelfet.

w77d
hát persze 😄 amúgy mivel nagyapai ágon német vagyok, a német focit pedig mindennél jobban szeretem, ezért mondhatom 😄

Molnibalage
Nekem nincs kedvenc csapatom én mindig csak a gólgazdag és bírói hibáktól mentes meccsért fohászkodom. 😊

ReszegKoldus
Messi tegnap megint hányt egyet a pályán Willie Beamen módra.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bár inkább Argentin "fan" vagyok,de a VB alatt mutatott teljesítmény alapján egyértelmûen a németek érdemelték meg a gyõzelmet! ARG 3x játszott 0-0 át 90 perc alatt....alig lõttek gólt és k nagy mákkal jutottak el a döntõbe! Ezt Messinek profiként látnia kéne...majd fogja is,de még durcás....bunkó módon a kézfogásoknál a földet nézte és nem a másik szemébr nézett ami ugye a tisztelet jele egy gratulációnál/kézfogásnál! szörnyen bunkó volt/voltak

Molnibalage
Jaja. Csak néztünk, hogy mi volt az a lábmozdulat...

Kiöklözte a labdát. A tizenhatoson belül. Elõbb elütötte a labdát , utána jött a csatár.

Túloldalt volt egy hosszú labda, amire Romero jó 13-14 méterre kijött, felugrott és nyújtott lábbal repült, ott figyelt a csatár és nem ment bele, ha az ott eltalálja nagyobbat szól mint Neueré.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Lacee86
A fele brazil válogatott is mehetne vele utána. Mert ugye egy ilyen eredmény nemcsak az edzõn múlik, Brazília "játékát" meg elég volt csak nézni...

Narxis
De kellett volna!!! Nehogy már ilyenre azt mondjuk, hogy labdára ment. ÚRISTEN

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Azt is el kell fogadni, hogy (szerencsére) nem mindenki gondolkozik így.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a világbajnokság messije díjat másnak nem adhatták 😄

Lacee86
Nem azt mondtam, h igaz, amit mondott, de egy elbukott vb döntõ után odatolják eléd a mikrofont, akkor vajon te mit mondanál olyan lelkiállapotban? Baromi könnyû okosnak lenni a billentyûzet mellõl.