125 cm3 motor B jogsival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Idéznék Pepsitõl: "informatikus vagyok meg cisco papírom van".
Ezzel tökéletesen leírtátok a szervizeskecsege munkakörét, legalábbis nálunkfelé ez ezt jelenti. Nem szégyen az, nagyon rendes emberek azok, sok köztük a kiváló szakember.
Szóval látod... ÉN figyelek! <#taps>#taps>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
nem akarok rá sokat szánni, csak guruljon, autó áráért pedig nem fogok motort venni, max a feléért
ha bejön a rendelet hogy B-vel vezethetõ 125 akkor tuti felmennek majd a 125-ösök árai, szóval ha már biztosnak látszik a dolog akkor kellene venni, vagy akár most, de mikorra lesz elfogadva a B kategória?!? <#fejvakaras>#fejvakaras>
kezdem beleélni magam, csak aztán nehogy ne legyen belõle semmi, motoros jogsit meg tuti nem csinálok annyit nem ér nekem hogy motorozzak
http://gaborszantai.co.uk/
"ha lesz egyszer gyerekem, énis neki fogom fizetni ezeket."
igen apuciék pézelésébõl 😄
Arra vagy büszke hogy 30 évesen többet tudsz felmutatni mint én?
#305 üzenet meg, hát.<#zavart2>#zavart2>
nekem a szüleim megtehetik hogy vegyenek nekem motort, és a jogsit is õk fizették. És akkor mivan? Valószínûleg ha lesz egyszer gyerekem, énis neki fogom fizetni ezeket. És avval akarsz menõzni hogy te mennyit dolgoztál egy GTi ért, hát Gratulálok sokra vitted.
Az összes hozzászólásaid csak arról szól hogy Te mindennél jobbat tudsz, és hogy mennyire ismered az autókat, meg csak magadat fényezed.
És a olvasni meg tudsz, pedig már leírtam hogy "HOBBI" a Robogó tuning, meg az autótuning. Mert sokak ebben látják az örömüket.(és nem abban hogy feljövök a fórumra, és oltok mindenkit, közbe meg nagy kocka vagyok, oszt csak a TDU-ban láttam még autót)
És te vagy a nagy hozzáértõ, közben meg Olajcserére hordod az autót.
egyedül abban van igazad hogy hosszu gyors pályázásra sokkal alkalmasabb a bömös, pályán 170-180-ra ráállsz és 7-8 lityoval kimész a világból. ez igaz. ennyiben jobb 😊 ott nekem 400 km után porzik, nálam a 130-140 a gazdaságos, 7 lityóval kb.
ja és elég baj ha nem áll fel szerintem... valahogy nem normális. doki látta már?
Miben nem ellenfel? Fenntartasban? Fogyasztasban? Biztonsagban? Nem tudja a 140-et tartani autopalyan?
Nojjel mar fel...
Vagy legalabb ne jarasd le magad 25-30 eveskent, a legtobb embernek 20 eves korara mar arra nem all fel a farka, hogy mennyire megy egy auto, inkabb csajokkal foglalkoznak es dolgoznak...
amúgy most veszem észre, hogy olyanok papolnak "élmény" autókról, meg sokmillás csodákról, akik valószínüleg még életükben nem vezettek semmilyen autót, nemhogy valami gizdát XD
na ez már nagyon off
és gondolkozzál már. másfél-2 évesen már kevesebb mint a felébõl kijön
9 milló ? 9 millióért olyan bmw-t vagy mercedest veszel hogy beszart és egy volksvagány azért közel nem ér fel hozzájuk 😊
A lehúzódást nem a padkára értettem, hanem arra, hogy a saját sávjában teszem azt mehetne a külsõ egy harmadban vagy beljebb, de azt pofátlannak tartom és fel is idegesít amikor bemegy teljesen a felezõvonal mellé, aztán annyi nincs benne, hogy 20 centit húzódna.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
(csóri gyerek még a korát se vállalja fel)
ülj le, egyes, mehetsz a zsigáddal XD azt ha majd mutatsz nekem egy hachit ami a neveden van, akkor tépheted a szádat, addig csak egy kis robogos pöcs vagy (azz is apu nevén) XD. amugymeg én is tudok baromságokat beszélni pl, a hachi egy rakás szar. egy Ferka Italia, az már rendes autó.
azzal ugass amit eddig elértél. neked egy robogo, amit anyuci vett. én szétmeloztam magam egy gti-ért, valamint azért melózok hogy tankolhassam, és alázhassam az ilyen béemvés, hachirokus, audis, tuningrobogós köcsögöket, meg hatalmasakat tudjak veretni jó kis kanyargós utakon 😊 nekem ez okoz örömet, ezt élvezem 😊 ja meg hogy 3 ora szórakozás után nem kell nagygenerált csinálni a vason úgy mint egy ilyen összegányolt szaron amit annyira istenitesz. 15 ezrenként olajcsere és csokolom. (nemmondom, egy skyline vagy sylva megdolgoztatja a fantáziámat, de ugye anyagiakban kis különbség) te meg azt élvezed, hogy egykeréken veretsz a szaroddal, várva hogy kivasal egy kamaz, nincs ezzel gondom, csak ne elém essél 😊 viszont azt hiszem nem nagyon kellene megszólalnod. majd ha egyszer keresel már pénzt, rájössz mennyire nem egyszerü összehozni bármit is amit szeretnél. meg hogy egy ilyen-olyan faszomtudja milyen csodarobogora mikor ráköltesz X százezeret hogy 70 helyett menjen 76-ot,, amivel itt makettkodsz, az vajon anyuéknak hány hónap alatt jött össze? belegondoltál már ebbe? nem? nembaj, majd belefogsz ha nagykoru leszel XD elõbb szállj magadba, mutass valamit amit elértél, utána fikázhatod másnak a nem kevés melóval megkeresett cuccait 😊 birom mikor valaki dobálozik az okosságaival, anélkül hogy akár egy fényévre is megközelitette volna a témát. müanyagautó, skyline persze. öcsi belelóg a kezed a bilibe. szenzoros gázpedál? maradj anyuék fábiájánál, annak magyarázd a faszságaidat lol XD persze majd ha valaha lesz rá jogositványod ^ ^
Ui: ha nem vetted észre nem neked linkeltem a videt szal kuss 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ami általában Sportautó, ami ott kezdõdik hogy 3 ajtó, hátsókerékmeghajtás,
,vagy az hogy van egy Driftautóm, és hétvégenként kiviszem pályára és ott szétrugatom .
Ja és simán mehet a Sáv közepén, elõre is bemehet, de ha csak 40km/h el mehet
abba neked nincs beleszólásod, annyi a megengedett neki (persze ezt kb senki nem tartja be.
Bele ülsz egy ladába ahol konkrétan érzed azt a 60 LE t, nem az van hogy Szenzorok figyelik a gázpedált hogy eldöntse hogy eggyáltalán akarok egy gyorsan hajtani.Ez így jó mer lehet vele kanyarogni meg minden, de ennek az árán már veszek egy Nissan Skyline t.
Ja és PONT Bazsó Gábor, akinek mellesleg van HACHIROKU ja, írja le 3 oldalon keresztül, hogy mennyire egy jó autó, és hogy ez ennél élvezetesebb autóban még nem is ült, emellett épített már 300Le SX et is, meg...
AM meg 300k tól kapsz Hachirokut, 1m ig, nem egy lepukkant szétrohadtat kell venni.
az ilyenektõl a falra mászok, ennyire nem tud a többi közlekedõre tekintettel lenni? sajna sok az ilyen láma robogós, átülhetnének 125-ösre de attól még lámák maradnának
Aki arra veri magat, hogy hangos az autoja, sok paci szaladgal a motorterben es hamarabb van 100on, mint en lenyelek egy pint Guinness-t, az meg nagyon kisgyerek...
Alairom, jo erzes egy eros autot vezetni, de aki mellkasat dongeti az autojara, annak meg van hova fejlodnie agyilag...
Pl Nissan 200sx, 300zx, ha régebbiek akkor Hachiroku...
ezek eleve jó autónak lettek tervezve, de egy fosnak.