Warhammer 40K: Space Marine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kúrtam el egy böszmeséggel.
Nemrég emeltem 5%-al a proci túlhajtását 10-rõl 15%ra. Az égvilágon semmilyen instabilitást nem okozott kizárólag a Space Marine volt bukta.
Játszom más Steames játékokat is azoknál nem kavart be. Hát pont nem erre gondoltam, de tegnap próbaképpen visszaállítottam a procit alapjáratra és utána zavartalanul nyomtam a Space Marine-t.
Bocs a szemetelésért.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Lecsekkoltam HD Sentinellel a merevlemezeimet, mind ûberfasza.
Eddig csak a Space Marinet telepítettem újra de a következõ lépés a Steam újratelepítése amitõl vonakodom, mert 6 játékot kell vele együtt újratelepítenem.
Rendkívüli módon idegesít a dolog mert meggyõzõdésem, hogy külsõ hibáról van szó.
PS: hányszor lehet egy Steames játékot újratelepíteni?
Megvolt az újratelepítés, az egész Steam cucc a C meghajtón van.
Ismétlem a játékot a megjelenése óta játszom és csak nemrég óta jelentkezik a hiba, a gépemen módosítás nem volt. Van amikor meccs végén dob ki, van amikor meccs közben. KB. a Dreadnouhght Assault letöltése óta. Reméltem, ha befizetek rá akkor megszûnik de nem így történt. Néhány DLC-skinre nem fizettem be remélem nem az a megoldás, hogy vegyem meg mindet és akkor jó lesz 😊
A hibaüzit pl PS3-as kolléga is kapta, én PC-n játszom, szóval lövésem sincsen. Amikor CDT-vel dob ki a Steam Games Library-ban a Space Marine éppen szinkronizál még kb 2 másodpercig. Mindegyik multiplayer pályán csinálja, még Exterminatus-ban is. A storit nem csinálom régóta mert nem izgat de ki fogom próbálni...
Amúgy a szöveg alapján nem lehet, hogy véletlenül egy pendrive-ra, vagy külsõ vinyóra másoltad fel a DLC-t, és emiatt sír?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kapott már valaki ilyen hibaüzit?
The storage device containing downloadable content your are using is no longer available. You will now be returned to the title screen, all unsaved progress will be lost!
KB a Dreadnought Assault Dlc letöltése óta jelentkezik ez a hiba. Vagy ezzel a szöveggel dob ki a játékból vagy instant CDT minden figyelmeztetés nélkül.
Azóta tolom a játékot PC-n amióta kijött de pár hete szinte játszhatatlan, a hivatalos fórumokon süket fülekre találok. Ötletek?
Power Swordrõl semmit nem tudok, arra is csak a napokban jöttem rá, hogy a konzolos Kill Team-et megvásárlóknak jár. Nem is tudom, PC-n létezik-e, soha nem láttam még senkinél, az is lehet, hogy konzolról portolásnál ott maradt, és PCn teljesen lehetetlen megszerezni...
A power sword bekerült a singlbe is?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem tudom, milyen ismeretlen fegyverekre gondolsz, szerintem mindegyik volt szingliben is. Tacticalnak van bolter, storm bolter, sniper bolter, melta, vengeance launcher, Devastatornak heavy bolter, plasma cannon, lascannon, Assaultnak meg chainsword, power axe, thunder hammer. Másodlagos fegyvernek lehet bolt pistol vagy plasma pistol, illetve assault marinenál bolter(perkkel). Pluszban lehet gránát, villanógránát vagy stimulant pack.
Ja, vannak "egyedi" cuccok, mint pl a relic bolter, relic chainsword, power sword, ilyesmik, ezeket a különbözõ elõrendelési módok miatt kapta az ember, jelentõsége semmi, csak egy plusz modell/skin, csak külsõleg tér el, értékei, mûködése ugyanaz mint az alap változatnak.
Minden kasztnál van 8 alap perk meg 8 fegyver perk, ebbõl kettõt választhatsz.
Az összes multi módban közös a felszerelés és az XP.
Nézegettem azóta multi gameplay videókat is. Látom, hogy van szintlépés. Ez befolyásol valamit? Karakterfejlesztés is van benne?
Továbbá volt pár ismeretlen fegyó. Ezek a DLC-k miatt vannak, vagy multiban nagyobb az arzenál?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
-Survival koop Két alappályával SMként ork ellen, meg DLCben vehetõ hozzá egy káoszmarínos pálya, IG és orkok ellen (ütik egymást is).
-Team Deathmatch
-Domination
-Capture The Flag
-Dreadnought Assault (DLC!) Ez jó móka, ha nincs drenya, akkor kidob egy zászlót a pályára, amelyik csapat elõbb elfoglalja, kap egy drenyát, és azzal kell véletlenszerûen a pályára szórt zászlókat foglalni sorban. Egyszerre csak egy zászló van kinn, ha elfoglalták eltûnik és kerül valahová egy új.
-Meg valami zászlófoglalós móka, amit annyira nem játszik senki, hogy még nem is láttam. Elvileg olyan, mint a drenya asszault, csak drenya nélkül.
Milyen lehetõségek vannak ez utóbbiban? Ork, imperial guard, chaos játszható?
Jók lettek az új játékmódok, CTF is fasza lett, a drenya assault nagyon komoly, meg a káoszos survival is korrekt, érzésre nehezebb, mint a két SM-es.
Idõközben ránéztem youtube-ra, és volt egy gameplay video. Na így a játék végén megtudtam, hogy lehet gyógyulni is az ellenbõl. 😊
Hardon és meltát és lézert használtam.
Meltát lehet tolni a chaos marinek és a tyrannidok ellen, elég hatásos és egyszerre sok ellent tud sebezni. Psykerek ellen lézer (ne hagyd õket idézni), nem sokat mozognak, mihelyt megjelennek a chaos championok idõlassítás és headshotok, mi kifér a csövön, mert azok kemény dögök. A chos gurdmenek ellen meg mehet bolter. Kézigránátot ízlés szerint 😊
A kampány végén vagyok a bossfight-nál. Kérdezném, hogy van-e valami ajánlott stratégia, fegyver, amivel érdemes az egésznek nekiállni?
Elsõ körben legyûrtek az ellenem küldött minionok, de mindjárt elõveszem megint, és remélem már össze tudom mérni az erõfejszém a Káosz bajnok pengéjével. 😊
Space Marine Hungarian Community
Mas, arenat es capture the flaget probaltam eddig, viszont a capture the flagben 2-es lettem tegnap, es ma amikor probaltam egy arenas palyat akkor ott megint lvl 1 voltam, ez igy mukodik? mmint mindenhol kulon szintezodunk?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
hát iszonyat gyakások mennek! ajánlom mindenkinek 😊
az új pályákon történõ gyakás 7euró, tegnap még nem lehetett letölteni, de ma már fent van!!! Azt hiszem meg is van a karácsonyi ajándék magamnak... 😊
Meg talán a posta is rövidebb ideig tart majd.
Mondjuk ezt a mondatodat nem rétem: "neked sem okozhat problémát" 8))
LINK
Én a Collector's-ot rendeltem Magyarországra, és gond nélkül megjött, ráadásul Anglián belül nincs pkg.
http://www.zavvi.com/games/elysium.search?searchFilters=R2FtZXMjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lcyoh&search=space+marine
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Ha kocka gamer vagy akkor egy közepesen átlagos játék, ha 40K-fan vagy akkor kötelezõ darab 😊
A 40K fíling nagyon átjön persze vannak érdekes megoldások, de a környezet és a hangulat okés.
Gondolkodom ,hogy megvegyem-e ezt a játékot mert most lett pénzem rá. Mennyire jó mondanátok 1-2 szót róla? Mármitn ne a sztoriról stb hanem ,hogy a játék élmény milyen kb.
Na meg ott van Zhord akit elsõre rúgtam volna le hajóról.
És persze a piros mindig vérpiros , a sárga mindig gennysárga stb... a fõhõs olvasatában...
A Káoszgyermek viszont olyan, mintha idõnként leült volna fél-fél órára, hogy valahogy folytassa a történetet. Akadozik, ugrál az egész cselekményszál és tele van illogikus eseményekkel, ráadásul korántsem sikerült a korábbi regények hangulatát áthozni. Az ember csak kapkodja a fejét, hogy ezt-most-hogyan-és-miért? Lehet, hogy Jaq õrületbe (káosz-ba) való átcsúszását akarta így érzékeltetni, de szerintem egy picit mellélõtt, ha valóban ez volt a szándéka... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na, végre nem csak én érzem így... brutálisan drogos volt a vége, én sztem többször le akartam tenni...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A watson-könyveket a GW azért rendelte hogy bemutassák az akkori összes 40K játékukat és kedvet csináljanak a megvásárlásukhoz: Warhammer 40000, Epic, Space Fleet (a Battlefleet Gothic elõdje), Tyranid Attack/Advanced Space Crusade, Confrontation (a Necromunda elõdje) stb.
A vége felé már nagyon elgurult Watson gyógysere és örülök, hogy nem folytatódott a sztori a Chaos Child után.
A kérdéses Nida flottáról ha jól emlékszem vissza nem írtak konkrétumokat, csak azt, hogy nem megsemmisíteni akarták, hanem információt szerezni. Nem írja hogy melyik ellen mentek, mert akkoriban csak egy volt és csak Tyranida flotta volt a neve, csak utólag találták ki a hullámokat a 3. kiadásban már 2 hullám volt, a 4. kiadásban már 3.
Ezek: Behemoth, Kraken, Leviathan, tehát mivel az elsõ találkozásuk volt a Tyranida fajjal utólag be lehetne magyarázni, hogy a Behemoth flottával futottak össze.
Bár lehet watson még nem a kánon szerint írtaa könyveit...