chillstream driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
de pl xbox 360 nem ismeri fel ha rádugom
mit kel csinálni hogy felismerje?

hajrá,lilák!

totti10
igen sikerült

hajrá,lilák!

pxxl
legalább 5 topikot tudnék mutatni ahol simán elfért volna a kérdés/kérés...

All hail the double x!

buklee
Sikerült megtalálni? Vagy valahogy mûködésre bírni?

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

totti10
nemtom..téged ez miért érdekel?

hajrá,lilák!

Klemice
miért a konzolosba?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

buklee
A googleben kb fél egy óra keresés után bukkantam rá egy fórumban a megoldásra. ha abban a fórumban sem nyitottak volna neki külön témát, lehet, hogy még mndig keresném. Nem tudom miért fáj egyeseknek annyira, hogy a problémájának topikot nyit. Miután megoldódott úgyis eltûnik a süllyesztõben és talán késõbb valaki még hasznát veheti.

buklee
igen ahhoz való mégis megoldja a chillstream gondját.

totti10
azért nyitottam topikot mert nem találtam a neten egy normális müködõ drivert. logitech oldalán azt irják hogy nem kell hozzá.
gondoltam itt segit vki

hajrá,lilák!

NEOreg3
az xbox360_32eng.exe valójában az eredeti xbox 360 kontrollerhez való driver

mellesleg ha az istennek nem akarja érzékelni valamelyik játéknál a kontrollert, akkor az xpadder nevû program megoldja a problémát

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

n3whous3
érdekes, hogy miért nyit az ember topikot egy darab kérdésnek, amit ráadásul googleben ki lehet keresni. Nem vagyunk a topiknyitó csicskái.

púúúúú

FSpofon
alapvetõen nem írt le problémát, csak hogy driver kell neki
én ebbõl inkább arra gondolok hogy vmi régi játékkal akar játszani vele amihez nemjók az xinputos gamepadok, nem arra hogy vmilyen okból kifolyólag nem mûködik az egész

Arab money

buklee
Kicsit idegesítõ hogy az minek ír ide akinek nincs is ilyen és nem ismeri a problémát, de hát csak az zsg-n vagyunk:D
#4 valószínûleg észre sem vesznek abban a topikban
#5 ha ilyen egyszerû lenne:D
#7 meglepõ módon nincs ott
#9 kell hozzá
#10 Egyik sem jó hozzá

buklee
Nekem is ilyen van. Gép újratelepítés után istennek sem akart mûködni már az egész internetet átkutattam amikor megtaláltam a megoldást. Most linket nem akarok keresni az a lényeg, hogy "xbox360_32eng.exe" ezt a nevû fájlt kell leszedned. Nekemcsak ezzel mûködött sem a common controller driver sem semmi más. A logitech oldalán meg azt írják, hogy nem kell semmilyen driver:D

bon
Windows 7 és Vista esetén az oldalon közölt információ: "Letöltési utasítások
Ehhez a termékhez nem tartozik szoftver. Az operációs rendszer natív, gyárilag beépített USB-illesztõprogramjával mûködik."

Windows XP esetén: "Ez a termék a Microsoft® Common Controller szoftver Xinput illesztõprogramját használja, mely a Microsoft alábbi webhelyérõl szerezhetõ be:"

23bites link

64bites link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

FSpofon
nem kell hozzá driver, legalábbis winxp és újabb oprendszeren megy magától ahogy bedugod. esetleg win updaten találsz frissebbet

Arab money

totti10
én akárhányat töltöttem le egyik se volt jó

hajrá,lilák!

bon
Nagyon "meglepõ" módon a www.logitech.hu oldalon találod.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Pistike 007
epic.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zsolek123

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

totti10
XBOX 360 usb-s chillstream hez keresek drivert!!

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

totti10
hi

hajrá,lilák!