Kindle e-book olvasó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A könyvvásárlás úgy néz ki, hogy Amazon-ról tudsz angol nyelven venni. Direkt Kindle-n keresztül, de akár gépen is, amit aztán akárhány alkalommal le tudsz tölteni a Kindle-re. Ennek a hátránya, hogy angolul vannak a könyvek, de legalább szinte mindent megtalálsz. Van pár oldal, ahol magyar nyelven is lehet könyveket találni, de sajnos nagyon kicsi a választék. Pont ezért torrent oldalakon tuti, hogy nagyobb sikerrel jártok. Ott mindent meg lehet találni. Nem éppen legális, de úgymond rá vagyunk kényszerítve. Az ilyen könyveket beszkennelték és betûfelismerõ progival alakították át e-book formátumúvá (értsd: hogy úgy nézzenek ki, mint minden más e-book és ne beszkennelt lapokat lássatok). Ennek az a hátránya, hogy elõfordulnak betûhibák. Elõfordul néhány könyv, amiben nincs egyáltalán hiba, de sokban van és az a legrosszabb, amikor egy rendszeresen visszatérõ szó vagy név folyamatosan hibásan szerepel.
(remélem, hogy érthetõ voltam. Késõ van, fogalmazásgátlót vettem be és így is többször át kellett néznem, hogy egy minimális értelme is legyen :D)
Segítségre lenne szükségem! Kedvesemnek szeretnék venni egy e-book olvasót, de nagyon nem értek hozzá. Ha pl ebay-en veszek egy kindle 4, vagy kindle 5-ot, akkor arra a könyvek felmennek gond nélkül? És ez a könyv téma hogy megy? Van ingyenes könyvek, vagy csak fizetõsek?
Elõre is köszi :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A feny az szuper,jobb mint egy ejjeli lampa szinte,kicsit a legalljan sotetebb mint mashol,de nem zavaroan.Ami nekem a bajom vele,hogy kb 2x olyan nehez lett tole a kindle es igy sokkal hamarabb kifarad a kezem.Az is lehet,hogy ez csak a 3-asnal van igy,ahogy neztem kindle 4-tol felfele nem ilyen bohom nagy tokok vannak,igaz azt is irtak,hogy azoknal meg nem ilyen jo a feny.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Itt találtok néhány hasznos szempontot az e-book vásárláshoz: http://beszerzok.blogspot.hu/2014/01/mire-erdemes-figyelni-e-book-vasarlas.html
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Használ vki LEDes tokot? Van értelme, használható?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most szereztem be egy Kindle Paperwhite-ot, és imádom. Fõleg angol nyelvû könyveket olvasok rajta, és nagyon szeretem a tapizós szótáras szófelismerést. Angolban nem sok gondom van, de jó egy érintésre megnézni pár szó jelentését.
A kérdésem az, hogy lehet-e beszerezni más nyelvû, hasonló kaliberû szótárakat, mert bár ez angolul csak egy izgalmas add-on, de svédül is tudok, csak ott már néha elkél a segítség. Szóval lehet-e a szótárprogramot bõvíteni más nyelvekkel?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
*:vagy valamilyen egyéb indiai név
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezen a blogon évek óta követik a trendet, és figyelik a magyar piacot.
Fõleg, hogy torrentoldalakon olyan könyvek találhatóak, amik nincsenek fent legális e-könyv áruházak oldalán. Szívesen vennék én legálisan e-könyveket, de ameddig ilyen gyenge magyar nyelven a kínálat, addig az embernek sajnos nincs sok választása.
Olcsó (ingyen) húsnak bizony gyakran híg a leve.
Esetleg probalj meg mobi kiterjesztesu fajlokat tolteni es nem konvertalni,nalam ugy ritkabb a hiba.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az ipad-os Kindle app-ra, hogy tudok angol-magyar szótárt feltenni. Az elvben szükséges prc fájl megvan, de nem tudom, hogy hol tudnám ezt beállítani. Köszi a segítséget
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy a következõ könyveket honnan tudnám beszerzni ebook-ként?
John La Carré - Csapda
John La Carré - Suszter, szabó, baka, kém
Köszi a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
- nincsenek Collectionok (ez elég zavaró, fõleg sok könyvnél)
- nincs idõ/dátumbeállítás, egy reboot összekavarja az olvasási sorrendeket
- nyivákol, hogy regisztráld be :)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha nagyon parázol emiatt, akkor meg "veszel" pár havonta egy-egy ingyenes könyvet tõlük, és akkor van forgalmad is feléjük.
(amúgy te sem, lehetnek akciók, valami, amin megakad a szemed, stb...)
Csak mert van egy rakás könyvem letöltve, azokat olvasnám rajta, kb még két évig kitartanának, addig biztosan nem vennék meg semmit, és jó eséllyel utána sem, azért, mert egy rohadék vagyok. Viszont nem szívesen szivatnám magam egy bannal...
A többsége e-pub de ez ugye nem nagy gond...
Város két fül között
Démoni színjáték
(a Prohardverék Kindle fórumára Wayne1 írta be, onnan hoztam a hírt)
Borítókat meg ilyesmiket pedig ha Calibre-vel beépítetted a könyvbe, akkor a PW elvileg meg tudja mutatni. A fülszöveget passzolom, azt K3-on soha nem láttam. Ajánlom amúgy a prohardver (mobilarena, stb.) lapcsalád Kindle fórumát, sokkal többen vannak ott, Calibre-profik is (és ott van már néhány Paperwhite tulajdonos).
Reklámot tudomásom szerint nem tudod megszüntetni, maximum annyit tehetsz, hogy nem engeded felmenni a reklámok letöltését szolgáló oldalra és így egy idõ után elfogynak az új reklámok...
Pár napja vagyok boldog tulajdonosa egy Kindle Paperwite-nak, atomjó cucc. Karácsonyra vettem a kedvesemnek, de biztosan el fogom tõle kunyerálni párszor :)))
Addig már eljutottam, hogy Calibre segítségével lehet rá könyveket varázsolni, sikerült is beszereznem pár könyvet. Szenvedtem egy sort azzal, hogy összeguglizzam a fülszövegeket és a borítókat, szépen fel is mentek a Kindle-re, viszont azt nem találom sehol, hogy ezeket a leírásokat hol jeleníti meg az olvasó?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8