Futball Legek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Persze h nem döntött ez semmit ez csak az angolok szánalmas kifogása h lehessen valamire fogni az amúgy szokásos szerencsétlen szereplésüket.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Legtöbb EB gyõzelem: Németország(3) nemsokára 4😊
néhány leg tõlem is 😊
Legtöbb VB részvétel: Brazília (19)
Legtöbb VB gyõzelem: Brazília (5)
Legnagyobb különbségû gyõzelem VB selejtezõn: Ausztrália-Amerikai Szamoa 31-0
Legtöbb sárga lapot kapta egy meccsen: Josip Simunic (3), igen ez az ominózus eset 😊
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ezt nem adták meg az Angoloknak.

De a bundesliga 00/01-es szezon végjátékát is ide lehet sorolni amikor a schalke már meccs után a szurkolók beözönölve ünnepelték a bajnoki címüket, míg a másik pályán 3 perces hosszabítás utolsó perceiben szerzett gólt a Bayern és nyerte el a bajnoki címet a schalke markából😄 ezután maradt rájuk az örök 2. gúnynév is.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
07/08-as uefa kupa 2. selejtezõkörében a hsv-vel játszott a Honvéd, kint voltam a szuszában, ahol szinte gyõzelemmel felérõ 0-0-ás döntetlent értünk el a hamburgiak ellen. sajnos idegenben 4-0 lett a vv.
tavalyi magyar kupa döntõ visszavágója, ahol szintén kint voltam és mivel elõtte gyõrben nyertünk, így a hazai döntetlennel miénk lett a magyar kupa. hatalmas élmény volt az a meccs. vagyis nem is inkább a meccs, csak utána az ünneplés. 😊 berohantunk a pályára és még a magyar kupához is hozzáérhettem egy pillanatra. 😄 az egyik kapu hálójából meg hazahoztam vagy egy négyzetméteres darabot emlékbe. 😊
dereng a '98-as vb, de az elsõ igazi megmaradt emlék a 2000-es eb döntõje. 2002-es vb óta nézek rendszeresen focit. késõn kezdtem, tudom. 😄
mindjárt sorolom
Legtöbb gól európai kupán egy idény alatt:
Jürgen Klinsmann 1995-96,UEFA kupa.15 gól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
legtöbb bek/bl gyõzelem: Real Madrid - 9
legkevesebb vereség egy szezonban: Arsenal - 2003/2004(0 vereség)
legelsõ focicsukám 4 évesen xD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szóval minden ami e sportban kiemelkedõ 😊
Lehet egyéni vélemény is: legjobb meccs, legelsõ fociélmény, legbénább játékos, legf*szabb bíró 😄
Hajrá!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.