Futball Legek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
jaaa,hát igen,Maradona kezezett egy VB címet 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Murder3
Mármint Maradona kezezése😊
Persze h nem döntött ez semmit ez csak az angolok szánalmas kifogása h lehessen valamire fogni az amúgy szokásos szerencsétlen szereplésüket.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

bakkerman
nem biztos hogy eldöntötte a VB-t,persze akkor lélektanilag erõsebbek lettek volna az englézek,de szvsz a németek sokkal(!!!) jobbak voltak náluk az egész vébén

Murder3
A VB-k legdurvább meccse Portugália-Hollandia 😊

Legtöbb EB gyõzelem: Németország(3) nemsokára 4😊

Murder3
Azért az vb-t döntött baki volt.

+fav 😊
néhány leg tõlem is 😊

Legtöbb VB részvétel: Brazília (19)
Legtöbb VB gyõzelem: Brazília (5)
Legnagyobb különbségû gyõzelem VB selejtezõn: Ausztrália-Amerikai Szamoa 31-0
Legtöbb sárga lapot kapta egy meccsen: Josip Simunic (3), igen ez az ominózus eset 😊

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

shumika
+1

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bakkerman
annyi bírói baki történt már,hogy 6709 ratyi sporit lehetne összeszámolni...

shumika
Hátt ratyi egy spori

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Murder3
Az a Maradona kezezést átengedõ bíró volt.

bakkerman
tudtam,hogy valaki mefogja rakni ^^

shumika
Jah és +fav

shumika
Angol-Német nyolcad döntõ a LEGBALFASZABB BÍRÓ

Ezt nem adták meg az Angoloknak.

Murder3
Sevella legelsõ uefa kupa gyõzelme emlékszem akkor a fener ellen talán amikor kiesésre álltak és az utolsó percekben palop a kapus szerezte emg a továbbjutást érõ gólt.

De a bundesliga 00/01-es szezon végjátékát is ide lehet sorolni amikor a schalke már meccs után a szurkolók beözönölve ünnepelték a bajnoki címüket, míg a másik pályán 3 perces hosszabítás utolsó perceiben szerzett gólt a Bayern és nyerte el a bajnoki címet a schalke markából😄 ezután maradt rájuk az örök 2. gúnynév is.

legbrutálisabb fejes: Zidane vs Materazzi xD

http://www.powerplaymanager.com/r57633

legjobb 0-0-ás meccsek:

07/08-as uefa kupa 2. selejtezõkörében a hsv-vel játszott a Honvéd, kint voltam a szuszában, ahol szinte gyõzelemmel felérõ 0-0-ás döntetlent értünk el a hamburgiak ellen. sajnos idegenben 4-0 lett a vv.

tavalyi magyar kupa döntõ visszavágója, ahol szintén kint voltam és mivel elõtte gyõrben nyertünk, így a hazai döntetlennel miénk lett a magyar kupa. hatalmas élmény volt az a meccs. vagyis nem is inkább a meccs, csak utána az ünneplés. 😊 berohantunk a pályára és még a magyar kupához is hozzáérhettem egy pillanatra. 😄 az egyik kapu hálójából meg hazahoztam vagy egy négyzetméteres darabot emlékbe. 😊
legelsõ fociélmény:
dereng a '98-as vb, de az elsõ igazi megmaradt emlék a 2000-es eb döntõje. 2002-es vb óta nézek rendszeresen focit. késõn kezdtem, tudom. 😄
LEGjobb topik 😄 +fav
mindjárt sorolom
Én tudok egyet,de csak mert nekem emlékezetes.

Legtöbb gól európai kupán egy idény alatt:

Jürgen Klinsmann 1995-96,UEFA kupa.15 gól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tyler1
Kezdem

legtöbb bek/bl gyõzelem: Real Madrid - 9
legkevesebb vereség egy szezonban: Arsenal - 2003/2004(0 vereség)
legelsõ focicsukám 4 évesen xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Hello mindenki! A topik a futballsport legjeit kívánja összegyûjteni pl. legtöbb gólos meccs, legtöbb nézõszám, legnagyobb vereség, legtöbb kupagyõzelem, legtöbb gól/játékos, stb stb...
Szóval minden ami e sportban kiemelkedõ 😊
Lehet egyéni vélemény is: legjobb meccs, legelsõ fociélmény, legbénább játékos, legf*szabb bíró 😄

Hajrá!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

← ElőzőOldal 3 / 3