Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Bioshock elsõ része után a bureal at sea 2. része az amire azt mondom, hogy van kedvem vele játszani, mégha szétb.sz az ideg az állandóan kevés municiótól meg a többi szükséges szar hiányától de mégis leköt és nem rohanák át a pályákon ezerrel, hogy történjen már valami. Talán a fõhös csaj miatt lehet, unom már a szélesállú szupercsávókat akik atombombával a vállukon hentelnek orrvérzésig, jó ez a taktikázós stílus. Amit nagy rühellek - de azt az összes részben - az ellenségek teljesen lehetetlen, idétlen mozgása, ahogy ide-oda ugrálnak, szökkelnek, rohadt idegesítõ, nem tudom követni az irracionális mozgásukat. Meg ahogy nem tudod honnan de egyszer csak ott lihegnek a pofádban és zúznak le egy gyógykokival az is vérforraló. Kicsit lehetne nagyobb a FOV és leengedheté a fõhõs a picsába a fegyvert a képernyõ közepébõl, mert rohadtul nem látni semmit a pályából, nem is értem, minek kellett ez a baromság bele...

skinnyman
lol

Regards,

Végigjátszottam a fõsztorit. Helyenként úgy éreztem magam, mintha Magyarországon lennék 😊 Prófétánk már nekünk is van.
Seth
Már 1 hete

PSN ID.: Beegabor

skinnyman
Ki is jott elvileg az episode 2, es allitolag egesz jo

Regards,

Kötelezõ darab! 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Zegi Norbi HUN
Én ettõl az egész digitális formától félek, hogy minél közvetlenebb kapcsolat legyen a rajongókkal😞 Remélem nem valami DLC halmazból álló játékot kapunk. Vedd meg, fizess utána elõ rá, vedd meg a hozzá jövõ DLC-ket..
Ken Levine neve garancia a minõségre, szóval azért mégis csak bizakodom😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Mastigias
Várunk és reménykedünk :/ Meg találgatunk...

BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu

Basszus, a Ss1 óta játszom õket, most mi lesz?
Mastigias

BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu

Zegi Norbi HUN
Ez tiszta és világos, én csak annak adtam hangot, hogy más DLC-ben milyen kevés vagy kisebb mértékû tartalom van. Itt kapunk több órányi tartalmat, szóval nem értem mi a probléma😞 Az elsõ epizód kicsivel több, mint 4 órára lekötött, a másodikban is mindent befogok járni és felkutatni, sztem 5-6 óra lehet majd. Összesen kb van egy cod szingli kampány 2 "átlagos" DLC-ben.(talán még több is). + nem csak egy gyors iramban összetákolt bughalmaz, komoly munka van mögötte😊

Szummázva az egészet: az embereknek néha semmi sem jó😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Megjelenés március 25.-én!

forrás

MerlinW
"A butákból élnek az okosak". Ha okos vagy, akkor veszel season pass-t 10 dollárért és megkapod az összes DLC-t. Vagy nem veszed meg egyáltalán, lévén az alapjáték teljes.

[merlinw.org]

Zegi Norbi HUN
Sõt nem is kell tovább mennem, mint megnézni az AC 4 DLC-ket. Pár nyomorult vitorla, használhatatlan fegyver, meg kard(a játékban alapból megvannak/meglehetnek a legjobb fegyvereid) és ezért több ezer Ft-ot elkérnek.

Zegi Norbi HUN
Túlzás kicsit, de igazad van😊 Egyébként meg sztem nagyon is remek DLC-k, tekintve azt, hogy többi játékban némelyik ad 1-2 küldetést vagy néhány pályát(amik seperc alatt megvannak), vagy pár fegyvert meg skint.

skinnyman
Jah, atlagos kiegeszito, ami kb 2-szer olyan hosszu lett volna, mint egy atlagos mai teljes call of duty jatek.

Regards,

Akár = mínusz 2 óra
és a 6 óra az olyan 5-nek felel meg.

Hát ez az elsõ rész szerintem semmi, inkább összevonnák a 2.-kal és lehetne egy átlagos kiegészítõ.
Shep
6 óra? Akkor kb a fele igaz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zegi Norbi HUN
Akár hat órás játékidõ

Ez a 2 DLC együtt tényleg nagyon komoly tartalom!

Zegi Norbi HUN
Végre trailer az Episode 2-höz 😛

MerlinW
Miután a Steam automatikusan frissít, valószínûleg a legújabb verziód van. Egyébként 1.0.1593882 a legújabb. BioShockInfinite.exe tulajdonságai közt megtalálod mint product version-t.

[merlinw.org]

Sziasztok
Nem tudjátok hol tudom megnézni a játékom verzióját?

Itt találtam egy megoldást de nekem nem mutatja a beállításoknál, lehet újabb verzióm van és kivették belõle ezt a lehetõséget?

coolpet
Ezaz, rejtely a sorozat cime, megneztem a masodik evad feleig az osszes reszt 😊

Battletag: coolpet#2467

Amúgy rossznak nem rossz, csak eléggé irreális ez a dimenzióváltás (hiába csak egy játék).
skinnyman
Pedig eleg jol ossze van rakva a sztori, es a dlc sztorija joval egyszerubb, mint az eredetie. Persze az eredeti sztorijara epul ugymond, szoval ha azt nem ertetted, ezt sem fogod...

Regards,

Shep
Fringe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Half-Life valamelyik része is hasonló volt.
coolpet
Volt egy hasonlo sorozat, amiben szinten egy tudos 2 peldanya letezett 2 parhuzamos vilagban, valami Walter volt a neve, es a fiat akarta visszakapni. Kozben meg titkosrendorkodtek meg hasonlok, nem is tudom mi volt a cime. na azt meg ertettem 😊

Nem mondasz hülyeséget.
coolpet
En meg igy sem ertem, hogy reszletesen leirtatok a tortenetet magyarul 😊

Szerintem a sztori iro elegge kabszeres lehetett, emert ilyen agyament baromsagot csak igy lehet kitalalni.

hát tudnak bonyolítani xdd amúgy lesz hozzá fordítás?Egy bajom volt vele amúgy a hosszát kivéve hogy baromira nincs lõszer az egész játékban csak hébe hóba akad pár db töltény de még eve se nagyon van.Nehéz szinten kínlódás.Amúgy az nagyon tetszett benne hogy vannak splicerek akik aktívan használják a képességeket,kár hogy csak egy féle volt.Korábbi bioshockba ez az egy ami nem tetszett hogy szinte csak nekünk vannak képességeink pedig sokkal dinamikusabb lett volna a játék ha az ellen is tud használni fagyasztást...stb A másik az hogy fagyasztással tudsz továbbjutni,megfagyasztani a vizet xdd az tetszett.Volt egy rész mikor elekromos áram futott a vízbe és sehogy nem tudtam rájönni hogy menjek bele,villanykapcsolót nem találtam aztán beugrott hogy befagyasztom <#vigyor2>

skinnyman
Nem olvastam neten utana, de itt az en ertelmezesem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A sztoriban a fo csavar, hogy te igazabol nem Booker vagy, hanem Comstock (azaz megkeresztelkedett Booker).

Lenyegeben ez tortent: egy olyan parhuzamos valosagban vagyunk, ahol Anna atadasanal Comstock-nak Anna-nak nem csak a kis ujja szakad le (mint az Infinite fo sztorijaban), hanem a feje, meghalt. (ugy tunik ez nem egy "konstans" volt, szegeny Elizabeth ki tudja hany fele modon szakadhatott kette a kulonbozo vilagokban😊 ) Comstock ezen sokat bankodott, es ugy dontott, hogy el akarja felejteni ezt az egeszet. Lutece-ek segitsegevel egy olyan vilagba menekul, ahol soha nem is letezett Anna: Rapture-be. A regi univerzuma torteneseit igy nagyjabol el is felejti, de azert az emlekek a ket kulonbozo univerzumbol meg ott vannak valahol a fejeben, ezert ilyen zavarosak az emlekei. Szoval kapott egy uj szemelyazonossagot (a szakallat is leborotvalta) es Rapture-ben eldegelt boldogan a rossz emlekei nelkul. Kozben joba lett egy Sally nevu kislannyal, akire szinte a lanyakent tekintett, de kesobb eltunt. Amikor megtalalta, Sally mar egy Little Sister volt es nem akart visszajonni hozza. Elkezdett eroszakosan harcolni a "lanyaert", ekkor beugrottak neki a masik univerzumbol az emlekei is amikor ott is a "lanyaert" harcolt, es az ott megtortent tragediara, ami elol menekult.
Elizabeth pedig (aki valoszinuleg az Infinite fo sztorija valosagbol jott) Comstock menekuleserol tudomast szerzett (ami mondjuk kicsit fura, mert az nyilvan egy masik valosagban volt, hiszen kulonben o sem elhetett volna (leszakadt volna a feje baba koraban)), igy Lutece-ek segitsegevel utana ment, hogy "megleckeztesse". De nem volt eleg neki, hogy elerte hogy visszajojjenek Comstock emlekei amik elol menekult, hanem egy Big Daddy-vel azert ki is nyiratta a vegen 😊

Mas kerdes, hogy az Infinite fo sztorijanak vege onmagaban lehetetlenne teszi a DLC esemenyeit, mert abban Comstock minden verzioja el lett torolve. Szoval ez meg az "elott" jatszodik.

Regards,

Végigtoltam a brutal at sea dlc-t de gondolom fordítás nincs hozzá.Valaki esetleg elmagyarázná hogy mi a rosebb van?Már az elejét se értem milyen kis csajt keresnek,kié vagy mié?Amúgy már az se világos hogy booker mér nem ismeri fel elizabethet,ez is vmi másik dimenzióba játszódik?

kill3r21
Csak most érkeztem végigjátszani a DLC-t. Nekem tetszett. Nem volt túl hosszú. 3 óra körül. Azonban nem is vártam többet. Elvégre nem egy 100 órás RPG DLC-jérõl van szó. A sztorit megint eléggé sikerült megkavarniuk. Igencsak érdekesre sikeredett a vége. Szeretettel várom a következõ epizódot. 😊
Ombika
Comstock hazaba hol a menkube tudok bejutni,csak fel ala ugralgatok a tetu sineken,de sehol se talalom.?? :-(

Jó sokára válaszolok, de ebben a videóban nem csak jó dolgok vannak. Nagyon furcsán hatott volna a kiadott játékban, ha a Comstock háza elõtti gondolánál még mindig hét ágra süt a nap.

Pont az tette olyan nyomasztóvá a játék második felét, hogy nem csak a történések aggasztottak, hanem az idõjárás és a város képe is alátámasztotta, megerõsítette ezt. Feltámadt a szél, borult lett az ég, stb. Ehhez jön még a kedvenc részem, Comstock házában Elizabeth keresése. Szinte folyamatosan Elizabeth sikoltozását halljuk, amikor éppen nem, akkor is minden más forrásból (hangosbemondó, voxophone-ok) õt halljuk, amint kínozzák, megtörik.

Az ottani környezetben is feltûnt, hogy semmi valóban élõ dologgal nem találkozunk, csak üres testekkel, mint a Lunaticek és a felügyelõik. Még az amúgy is agymosó kinetoszkópok is élettelen felvteleket mutatnak, szöveg nélkül, mondanivaló nélkül... Ezek az apróságok is sokat dobtak a hangulaton.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azért mondta Elizabeth hogy "állandók és változók", mert itt más a neve a Sky-hooknak, és erre csodálkozott rá. Igazából semmi jelentõsége. 😄

Zegi Norbi HUN
Valaki lenne olyan kedves és le tudná írni nekem a Burial at Sea történetét? Nem tudok angolul, csak nagyon keveset csíptem el az infókból:/

Az feltûnt, hogy mikor Elizabeth kérdezte Booker-t, hogy mikor jött ide, nem volt benne biztos és vérzett az orra. Meg amikor felvesszük a Sky-Hook-ot, akkor Elizabeth valami olyasmit mond asszem, hogy "állandók és változók", Booker meg "mi van?". Azt értem, hogy ez egy másik párhuzamos világ, de akkor Elizabeth miért mondott ilyet? Meg még van egy csomó kérdésem😄 Elõre is köszönöm aki leírja nekem😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Hát, lol. Ma jött egy patch és most a játék akkor is a Box controller gombjait mutatja/nincs egér, amikor billentyûzetet + egeret használok. Ebbõl kontroller kihúzás lesz.
Nekem 2,5-3 óra volt végigjátszani és én sem sietek, sõt kifejezetten lassan játszok. Nekem anno a Bioshock 1-2 jobban bejött, így Rapure-ba visszatérni jó volt. Szóval pláne nem siettem.
Ám a sztorit a végén nem teljesen vágtam. Mondjuk az Infinite sztorijával is vannak gondjaim. Na mindegy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mondd ezt a Magyarországon élõ multiknak,akik ennyi pénzért dolgoztatnak.
MerlinW
A tolvajok elsõ parancsa: "Olvass NFO-t".

[merlinw.org]

A dlc t a játék mappájába kell majd telepíteni?
Nekem 57 óráról 60 órára ment fel a játékidõm,és én sem sietek igyekszem megnézni mindent.Remélem ez csak kis bevezetõ volt és a második hosszabb lesz.
Én sem ,fõleg nem BioShock-ban. Majd ha esetleg méred vagy méri a steam, kíváncsi vagyok mennyi lett (már csakazértis) 😊
kill3r21
Ami neten 2 óra az nekem 4, nem szeretek sietni..😊
Viszont ha csinálsz walkthrough-ot, akkor azt simán megnézném.
Ha legalább 3 órás van, akkor azt mondanám megéri, mivel a F.E.A.R. 2: Project Origin, Reborn DLC-je is anno valahogy ilyen hosszúságú és áron volt még, de mivel YT-on is másfél-két órákat látok, így nem igazán tudom közel se elhinni <#nemtudom>
kill3r21
Szerintem elég jó cumó 😊
De az ára azért magas szerintem...😊