S.T.A.L.K.E.R. 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Ill. még egy nagyon fontos dolog. A multi. New: Skyrim single-player játék, monumentális, stb... STALKER is inkább volt SP, mint MP játék. Sajnos jelenleg multi-ban a COD-ok; és BF-ek amik nagy multi közönséget mozgatnak meg. A STALKER szerintem amolyan fan-ok játéka lett. Nehezen tudom elképzelni, hogy a multi része képes lenne felvenni a versenyt az igazi multi játékokkal. Az újabb Stalker részekben pedig a SP kampány is kurtább és kurtább lett. A STALKER 2 szerintem(!) szintén megmaradt volna egy szûk réteg kedvencének. Új, nem tucatjátékot kihozni kicsi kiadónak (olyat ami elég masszív SP kapmánnyal - esetleg MP résszel is rendelkezik) nagyon nehéz. Reméljük azért lesz még belõle vmi.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Az elsõ rész kb 1 év alatt ért el 2milliós eladást, plusz ott van a két "folytatás".

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

KranaZoli
De a STALKER 2 is multiplatfrom lett volna, ha jól emléxem. (azt már persze kevésbé tudom, hogy az Amerikai tinédzserek körében mennyire lenne eladható ez a játék, ill. mennyire voltak eladhatóak az elõzõ részek. PC-s játékiparban szinte csak ez a kör számít, a többi már csak aprólék)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
Mert azok vannak konzolon és azokat veszik is mindig!

Next PC upgrade: 2022

KranaZoli
A COD-ok; BF-ek; NFS és egyéb tucat játékok meg gomba mód szaporodnak. <#zavart2>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

grebber
Majd az EA lecsap rá lassan már minden szar kb 2 cég kezében lesz!

Most olvastam a híreket én is.
Lesújtó, de várjuk ki a végét.
A GSC hétfõre ígér hivatalos sajtótájékoztatót ezügyben.

YouTube: 23Drazse

Nem vágom. Lökött ez az ember, hogy bezárja a cégét? Ez a játéksorozat bombasiker, bármelyik nyugati kiadóvállalat boldogan odaállna a project mögé. Nem hiszem hogy bármi leküzdhetetlen problémával szembesültek volna.

Egy rendesen elkészített, több platformra megjelenõ stalker2 világsikert hozott volna a cégnek. Én ugyan nem vagyok barátja a konzoloknak, de ha ez az ára hogy tuti játékot csináljanak, csak rajta, a Skyrimnek se ártott meg.

woy
darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

woy
<#sir>

KranaZoli
Hát biza ez nagyon szomorú hír. <#rinya>

Engem is sokkolt!!!! Szétloptál ezt a céget is? Nem azért de a call of pripyaton is lehetett érezni hogy tök lapos lett, béna animációk, átvezetõ "képregények", de remélem azért ezzel nincs vége! Az elsõ játékkal szemben lenne kicseszés, nem folytatni a sztorit. Szerintem újdonsült franchise-ként van akkora hírneve(én is meg akartam venni) hogy támogatót találjon, illetve egy másik fejlesztõ átvegye az egészet. Ez történt a Mortal Kombattal is: A midway csõdbe ment de mivel volt akkora franchise azóta már 2 mk-t hoztak ki.
Muttley
kár érte :/
viszont lesz Metro: The Last Light

Just do it :)

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber
City interactive majd megveszi a jogokat nyugi :) Cryengine 3-al befejezi majd

darki81
lehet majd újrakezdeni

Rohadt életbe már. A Stalker széria volt az egyik leghangulatosabb játék amihez szerencsém volt gamer pályafutásom alatt. És most vége az egésznek.

PSN ID: Lord_Mortanius

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

darki81
nemá..
remélem valaki folytatja majd

berakod google fordítóba, angolra teljesen jól lefordítja, értelmesen.

Herold
Ezt oroszból fordítottad?

Fasza... :( Nem bánnám, ha azért valaki átvenné a projektet. Annyi fantázia csak van benne.

Muttley
a Silent Hunter 5 a kivétel :)
ott még úgy tudom, továbbra sem megoldott, h OFFline is lehessen tolni
csak ONline

Just do it :)

KranaZoli
Ukrán fiúk inkább a játékot gyúrják és ne újabb bughalmazt hozzanak ki újra. "Felesleges" dologba feccölnek energiát.

Felfogtam és rájöttem, hogy igazat kell adjak magamnak. Azokat a hurka játékokat kb. 1000x könnyebb feltörni, mint a hawx2-t. Ha érdekelne valakit, tehát lenne presztízse, hogy melyik csapat töri fel elõbb már rég kész lenne a warez.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

grebber
De dolgozzad már fel ilyen nincs hogy nem érdekel senkit. A hackerek leszarják kit érdekel.Nekik ez preztizs kérdés.Hány olyan hurka game jön ki amivel kb kutya nem játszik mert okádék fos szar amihez a hawx 2 az évezred játéka mégis feltörik.

darki81
a bf3-at pl már kicsit nehezebb lesz warezolni :)

Egyáltalán nem hülyeség, csak nincsen presztízsértéke a feltörésének, kutyát nem érdekli a játék. Ha egy Mass Effect szintû játék jött volna ki azzal a védelemmel már régen fel lenne törve.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

grebber
Ez nagy hülyeség ilyen nincs és soha nem is lesz.Minden szart feltörnek.

sherlock1
hawx 2 azért nincs még feltörve, mert az a szar játék senkit nem érdekel.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber
Ubisoft kezében ott volt a megoldás (HAWX 2 ami máig nincs feltörve).Csak azon finomítani kéne hogy aki megvette az is tudjon játszani :D és nincs warez! Ennyi.

Herold
Sajnos az is igaz, hogy ha nem találnak hatékony másolásvédelmet a PC-játékokhoz, elõbb-utóbb senki nem fog játékot PC-re fejleszteni.

mcmoha
Legutobbi fejlemeny:

Following yesterday’s DRM-alarm going off, GSC have now said that using an always-on solution is for them “a possibility, not a choice.” We also received this statement:

“The idea of implementing DRM came in as a possible anti-piracy solution. You know the severe level of commercial piracy we have here in ex-USSR region. This said however, there is no firm decision to go for DRM with S.T.A.L.K.E.R. 2 as of now. Be assured, we do realize how uncomfortable this solution is for the players, so we’ll continue looking for most effective, yet acceptable for all, way of protecting the game by the time of its release.”

grebber
Szerintem az Assassins Creednek is hasonló védelme volt.
Majd végigviszik összes küldit akkor meglesz az összes fájljuk összebuherálnak egy telepitét azt kész a warez ennyi.
Max nem a megjelenés elõtt hanem utána pár nappal,de lesz.

Már ha egyáltalán megoldató lesz a fordítás,lehet az a fájl nem is lesz a gépen amibe a szövegek vannak.

darki81
biztos lesz majd hozzá majd magyarosítás.
na meg végre a multi része is felveszi a versenyt a singlével

Persze elvárják hogy így is megvegyük,de magyar nyelven nem jelenik meg.
Szerinted?
Herold
És honnan van az a problémamentes változat?

Sztem ez nemhgy antwarez, de egyenesen pr warez megldás. Minek megvenni sk pénzért a szopatós verziót, ha a netrõl ingyen is le lehet rántani a prblémamenteset? Maguknak keresk már megint a bajt.
mcmoha
Facebook-on irjak:

"The idea of implementing DRM came in as a possible anti-piracy solution. That said, there is no firm decision to go for DRM with S.T.A.L.K.E.R. 2. We do realize how uncomfortable this solution is for the players, so we'll continue looking for most effective, yet acceptable (for everyone) way of protecting the game by the time of its release."

Szoval ez meg odebb van.

darki81
hibátlan<#smile><#eljen>

mascarun
Faja!
Remélem egyszercsak kiadják majd magyar nyelven is!

mcmoha
Az egy novella amit nem a GSC irt, de tamogatjak.

mascarun
Gyerekek ez a S.T.A.L.K.E.R. Southern Comfort lesz az új rész vagy ez micsoda lesz?
Láttam már Facebook-on is. Csak nem vagyok jó angolos! :)

Link

KranaZoli
Fel fogsz Te ébredni 23-án reggel is, hidd el.
Melózni kell, ez van.

Nem lehet csak úgy világvége. <#hehe>