Resonance of Fate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Samballah
jaja ez egy nagyon alulértékelt game, a szaksajtó is lerántotta rendesen.
nem vagyok a mûfaj nagy rajongója de mikor kijött xboxra vagy 2 hétig ezzel toltam minden nap. lehet amugy grindelni benne ha nem megy 1boss vagy egy-egy szakasz, akkor go arena és 1-2 vagy több szintet felhuzni a karakterekre úgy hogy cserélgeted a fegyvereiket. igy hamar lehet velük fejlõdni.

PsnID: YOULUPUKKI

Totti5
FF13ban nincs semmi szabadság - ebben van
FF13ban nincs boltozás, nincs semmiféle beszélgetés a környezõ népekkel - ebben van
FF13ban nincs világtérkép - ebben van
FF13 ultra lineáris - ez nem

FF13 50szer annyi pénzbõl készült mint ez, 5ször annyi idõ alatt, 5ször annyi emberrel, DE.

Mégis ezt jobban élvezem, mert nagyobb szabadságot ad, és a harc mehanikája nagyon jól átgondolt és újszerû és tele van tartalommal az egész. Igen az FF13 szebb és a story abban kiváló.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
FF XIII jobb, sokkal

Totti5
Ruhára érted, vagy a fejükre?

Mind a három karaktert testre lehet szabni. Tonna szám vannak benne ruhák, lehet vásárolni a boltba, lehet kiegészítõket is pl napszemüveg, sõt ha nem tetszik a haja színe azt is meg lehet változtatni.

Olyan nagy csicsára nem kell benne számítani. A színek is visszafogottak, ahogy a környezet is a ridegséget sugallja ( nem véletlen persze ).

Nekem nagyon nehéz ez a gém, folyamatosan a game overt bámulom:), de amikor 20.ra sikerül legyõzni az ellent akkor pezsgõzés van:), mondjuk nem lenne nehéz, csak nem triviális hogy hogyan tudod legyõzni, és ki kell tapasztalni. Szerencsére a harc van annyira dinamikus és látványos és szinte maximális szabadságot ad mindenhez, hogy nem válik unalmassá a dolog.

edios
képek alapján picit szegényes a karakter design, trailerig még nem jutottam el.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Victor1103
A pc-nek leáldozott<#zavart1><#idiota>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Zsolek123
viszont most nézem hogy PC-re semmi...<#zavart2><#gunyos1>

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Zsolek123
mekkora jól néz ki!

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Totti5
Nem sokan játszanak vele, de azért hátha akad.

Yeti Bossnál nem tudtam Tri Attackot csinálni. Beálltam háromszögbe, az elõzõleg Heroe Action is volt, de semmi. 6szor megcsináltam és semmi eredménye. Nem értem.

Totti5
Resonance of Fate - Official Trailer

Gameplay Trailer HD

[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=495&article&%20Resonance%20of%20Fate]Gamer365 Resonance of Fate