Genoa CFC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Rudolf kezdõ

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>
gasperobert
Genoa-Cattania élõben 15 óeától, ITT:

http://calcioitaliano.freeblog.hu/archives/2010/10/24/Mentsuk_meg_pongracz-dokit/

\"Ha bemegy, gól!\"

gasperobert
Minden elismerés Rudolfnak, a gólja mellett szerintem jól is játszott, egyébként meg a Roma otthonában ki lehet kapni, csak az otthoni meccseket helyette hiánytalanul hozni kell! Kellene!!!

\"Ha bemegy, gól!\"

egyik szemem sír, másik nevet.
na Geo, az igaz, hogy kikapott a Genoa, de megvan Rudolf 1. gólja és a pont a Rómának szerezte <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

végére csak behúztuk, köszi toni! <#taps>

70. percben 1-1 a bari ellen.
vezettünk, de villant a piros morettinek, így emberhátrány. ki is egyenlítettek a vendégek egy büntetõvel.

labdabirtoklásban és kapura lövésben is mi vagyunk a jobbak, valahogy be kéne húzni a meccset az emberhátrány ellenére is!
nincs mese, nyerni kell ma!
gasperobert
A Bari elleni keret a következõ: Kapusoki: 1 Eduardo, 73 Scarpi. Védõk: 2 Chico, 3 Dainelli, 13 Kaladze, 24 Moretti, 16 Ranocchia, 5 Tomovic. Középpályásoki: 4 Criscito, 11 Kharja, 20 Mesto, 77 Milanetto, 18 Rafinha, 7 Rossi, 42 Veloso, 36 Zuculini. Csatárok: 22 Destro, 8 Palacio, 17 Rudolf, 9 Toni.

\"Ha bemegy, gól!\"

szvsz õ is szeretne maradni, így bízom benne, hogy javulni fog a csapat teljesítménye a jövõben.
gasperobert
Szerintetek Gasperini marad a helyén az év végéig? Én személy szerint nagyon tisztelem szakmailag, de ha nem jönnek az eredmények, akkor sajna Prezosi biztos váltani fog!!!<#rinya>

\"Ha bemegy, gól!\"

csatlakoztam!
gasperobert
Hali! Örülök, ha találok mindig Genoa szurkolókat. Forza Genoa!

Ha van kedvetek a facebookra is látogassatok el, ott is indult egy hasonló, bár még az nagyon gyerekcipõben jár.
Csak másolni tudjátok a linket, hisz én még weblapcímet nem tölthetek föl.

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=118092971538019&ref=ts

\"Ha bemegy, gól!\"

gasperobert
<#wave>

\"Ha bemegy, gól!\"

azért zebramezben is odatette magát

én is utálom érdekes, hogy pont a Juvéban és a Barcában volt szar az összes többi csapatban amit utálok jól játszik ki érti ezt?:D:D:D ja és állandóan ellenünk szemétkedik a leginkább, és akkor még a 93 percben lövi a góljait a Svéd színekben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

1-0...
nem szóltam ott a forrás a Wiki:) akkor jó már megnyugodtam:D
eredmény?

ehh, ibra...
utálom azt az embert... :S
Tyler1
1. hsz-ben le van írva :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
ja ha nem lenne az Inter :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

te Geo nem közölted velünk, hogy a csapat elõször már 1898-ban bajnok volt, és 1924-ben volt elvileg az utsó bajnoki címük:D

86 év után lehetne ismét bajnok a Genoa

amúgy Luca Toni játszik állítólag alig játszott és már most marhára népszerû:D bírják a csajok

limperatore
:D:D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most megy a Milan-Genoa meccs, hajrá Genova...utálom a MIlant:D

este milánóba látogat a csapat, hát nem lesz könnyû dolgunk
három meccs után 1gy 1d 1v. nem túl acélos kezdés... :S
thx majd megpróbálom...

tudom, nem geo vagyok, de #head-nek kell css-ben új hátteret megadni, pl:

#head {
background: url('http://noob.hu/2010/08/29/headbg_4.png');
}
miféle módszerrel tetted be Rudolf képét oda felülre a címerrel együtt?:S milyen script milyen HTML parancs kell hozzá? mármint nem Genoához, hanem tegyük fel mondjuk a Hercules címerét tenném ki

holnap remélem ki lesz javítva a múlt heti baki :)
sajnos beleszaladt a Genoa, de biztos formába lendülnek majd..viszont úgy tudom Rudolf játszott vagy 10 percet

a háttérben a színátmenet egy kép
Geo nagyon ügyes vagy:D tudnék tõled is tanulni pl a háttérszínnel gondolom annak a background és a szín kód kell hozzá

Tyler1
sok csapat nem engedi el a játékosát uccsó évében, hiába nem tartanak már rá igényt, ez pedig a játékosoknak szar. én megértem.

Tyler1
végülis jogos. ha a csapat nem tud megegyezni a játékossal az utolsó évében, akk naná, h elkell fogadnia az olyan ajánlatot, ami legalább olyan feltételeket biztosít mint az adott klub. ha nem hosszabítanak szerzõdést akk mindenképpen elkell mennie család-barátok ide v oda, és a klubnak is jobb az, ha pénzt lát egy játékosból, mintha hagyja ingyen elmenni.

bakkerman
geci beszarok :O mi az hogy akkor nem utasíthatja vissza??? mivan ha valaki már 4-5 éve abban a városban focizik,ott van a családja,oda járnak a kölykei suliba stb...omg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

baromság ez a "törvény" semmi értelme...
jó lenne :)
bakkerman
végülis maradt,sok sikert neki,remélem még szeptemberben bemutatkozik bajnokin :)

10 nap még a következõ bajnokiig, majd a chievo-t fogadjuk.
gatya fel frost bátyó. :D
na azért viccnek is rossz ez.
jobbulást neki.
bakkerman
Luca Toni autóbalesetet szenvedett tegnap,de nem lett semmi baja szerencsére!
Haverom erre azt írta MSN-en,hogy biztos Rudolf szorította le ASD:ASDDASF:AS ?? fail

oroszoknál nagyobb pénz lehet...

köszi
itt a gól amúgy. nem volt csúnyácska. :D

http://www.youtube.com/v/f4AT5q4j-IY