X-Faktor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
egy pillanatra összenéztünk
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Köszi a segítséget!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Nem tudjátok, hogy melyik részben, és kinek mondta Tóth Gabi, hogy "hiába voltak a nagy fények, õ csak az énekest tudta nézni"? 😊 Azt hiszem valamelyik lánynak mondta, nagyon megdicsérte. Nem találom, melyik rész volt.
Köszi a segítséget!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
egyébként márk és szabó ádámot várom a döntõbe, túlzottan is döntõs fejük van 😄
krasznai meg alapból ellenszenves nekem....
Anal Asspirations címû filmben is szerepel
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nem azt kapja amire számított így nem is érdekli és inkább elhúzna a bús p---ba 😄
lányoknál az a kis szemüveges aranyos, nem jut eszembe a neve..😄
csapatoknál a 3 srác, akik eddig 2en voltak
Overben meg Joseph, csakhátugye...
nz meg au-t nem nézem<#schmoll2>#schmoll2>
magyar uk egyaránt jöhet
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

õt ismerem, egy suliba jártunk, itt lakik tõlem pár utcával fentebb, mondjuk ettõl még nem fogok szavazni😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
hát csak jó lesz bárki bármit mond én lesem majd keményen 😄 de smst nem tolok az fix
lili a kedvenc 😄
durvák ezek a boyok
amúgyis olyan mintha láttam volna már, de mondom biztos hülye vagyok 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A szõkétõl többet vártam, ahogy elkezdett énekelni, de nem volt több..
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
amugy figyeltétek mit mondott alföldi, heti2 elõ mûsor, most ez baki vagy wtf? vagy átvették amcsi szokást? szombaton lemennek és vasárnapig lehet szavazni és vasárnap csak eredményhirdetés? bár ez nemtom érdekes lenne..