Hércules CF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
2:1 :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

úgy tûnik Juan Mata nagy napja a mai már 2-ra vezet a Valencia (duplázott) és még az 1. félidõnek sincs vége...úgy tûnik a srácokban maradt az ünneplés...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kis háttérinfo, aki nem tudná...

Hercules – Valencia elõtt

Két bajnoki és egy BL gyõzelemmel a háta mögött látogat a Hercules otthonába a Valencia, bízva a makulátlan bajnoki mérleg megõrzésében. Az elsõ forduló után még egyszerûnek tûnt volna ez a túra, hiszen a Hercules hazai pályán kapott ki a Bilbaotól, de az elõzõ fordulóban a Camp Nou-ban fektette két vállra a Barcát. Köszönhetõen Nelson Valdez két góljának.A Segunba B-bõl a 2. helyen jutott fel a gárda az elsõ osztályba. Nyáron bundagyanúba is keveredtek, de aztán szépen lassan elkezdtek igazolni.Kapusposztra egy tehetséges, már a holland válogatottban is bemutatkozott portást Velthuizent hozták. A jobb hátvéd Daniel Cortés a Getafébõl érkezett. A védelem közepére jött a szenegáli válogatott Mohammed Sarr. Dél-amerikia szûrõpárost igazoltak a középpályára. Fritzlert a Lanús adta kölcsön, míg a kolumbiai válogatott Aguilart az Udinésébõl vásárolták. Bal oldalra szereztek két játékost is: a román Pulhac, valamint a Real Madridtól kölcsönkapott Drenthét. Utóbbi nagy erõsítés lehet a Hercules számára. El is érkeztünk a csatárposztra, ahova a legnagyobb nevek érkeztek. Nelson Valdesért 3,5 millió Eurót fizettek ki a Dortmundnak, de úgy látszik ez a befektetés meg fog térülni. Olivier Thomert a Le Mansból érkezett az Ibériai-félszigetre. A legnagyobb ász, pedig az utolsó pillanatokban szerzõdtetett Trezeguet. Bár már 32 éves, de attól még klasszis és bármikor gólt tud szerezni.Távozók közül a legfontosabb a montenegroi Delibasic volt, aki tavaly 34 meccsen 9 gólt szerzett. A román Danciulescu ennél jobban termelt. Neki 25 meccs is elég volt 10 gólhoz. Jorge Alonso és Del Olmo volt még az, aki játszott legalább a meccsek felén, de egyik távozó hiányát se fogják megérezni. A Hercules kezdõcsapata tehát elég erõsnek tûnik. Egyébként ugyanabban a felállásban futballoznak, mint a Valencia. Csak azért a játékosanyag más ezekre a posztokra.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

holnap lesz Valencia tartomány rangadója:)

streameken lehet nézni a meccset, nem fogja egyik sportadó sem adni tudtommal...

Tyler1
vagy ha úgy játszanak az ellenfelek mint a Barca... :)

lol 2010-et akartam írni****javítva 2010/09/19

hivatalos honlap, illetve a szezonbeli a bajnoki meccsek

2009/09/19-én 17 órakor, a Hércules hazai pályán fogadja a Valenciát, mely újabb nagy falatnak ígérkezik.

2 fordulóval késõbb, mint látható máris a Sevilla is az ellenfelek között lesz, nem mondom a csapatnak nincs könnyû dolga, reálisan látva az is nagy dolog lenne, ha az elkövetkezõ 3 meccset döntetlenre tudják hozni. Bár, ha úgy játszik a csapat, mint a Barcelona ellen, akkor nem lehet probléma.

egy kis csapatkép a meccsrõl:) mégtöbb ilyet kellene, a cél természetesen elsõdlegesen a bentmaradás, de már ezért megérte feljutniuk:D

alszom. reggel 6-7-tõl du. 3-4-ig. <#idiota>
úristen és nem is alszol? <#fejvakaras><#sir>

kemény vagy:), télleg grat hozzá, azért a való életben 2. helyen jutott fel a Hercules...idén úgy érzem lesz még csapat, akiket elkapnak, pl egy Atletico Madridot;)

tegnap egész éjjel nyomtam, meg ma is egy kicsit délután.
most megint elkezdtem, 27. forduló jön.
mikor kezdted ezt el? hogy volt erre idõd h itt tartasz?:D
amúgy grat fõ cél legyen a feljutás <#taps>

kezdtem egy karriert is fm-ben velük :D még a másodosztályból indulva. féltávnál.
:)

maxiriszpekt a csapatnak a nem akármilyen barca veréshez!
+ fav a topik mostantól :D
Pookie
Sajnos nem tudtam nézni ma a meccset, de ha holnap nyer a Juve és a REAC akkor nagyon boldog leszek :D
Kár h Trez nem talált be, de legalább a pályán volt.

A két gárda utoljára az 1996/97-es bajnokságban találkozott egymással, akkor a Hercúles mindkét meccsen legyõzte a katalán együttest, egyelõre folytatódik a jó széria:D

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1263765874&status=galeria&galeria=Futballk%E9pek

íme a gólszerzõ, nem is tudom ez mikor igazolt ide Dortmundból:D meglepett, hogy ez az a Paraguayi Valdez az, aki elintézte a Barcát ma

csá neked is:D már ezért megérte a topiknyitás nemde?:D

szép kis tömeg volt a szemtanúja ennek

McFrost
Na ez ám a bravúr a javából!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tyler1
omg verték a Barcát :D:D:D az kemény!

összeállítás alapján ez az Adriano gyerek volt új, ettõl független ennek a Barcának még így is legalább 1 góllal vernie kellett volna a csapatunkat:) azért lássuk be erre nehezen számíthatott bárki is...

Hat en max Puyolt hianyolnam, mert ugye Xavi-Mascherano nem sokat lesz együtt a pályán. De am. erdekelne nalad melyik a legerosebb kezdo? :D

REAL MADRID

köszi sztem ez így is baromi nagy dolog

tehát akkor a végeredmény

Barcelona - Hercules: (2-0)
GSZ: Valdéz 2x

Lehet, de azért papíron így is meg volt a kellõ különbség. :D

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Grat nektek,nagyon jól játszottatok,és remekül helytálltatok,sok sikert a bajnokság további részében is:).

#98: Ez a Barcanak,nem éppen a legjobb összeállítása volt,hiányzott azért egy pár játékos:)

Visca el Barca! Visca Catalunya!

csak nem Trezeguet?:) asszem Pookie jól ráérzett, hogy ezt a meccset nézni kell, õ kért elõször streamet:D

ezt azért csak megálmodni lehetett volna, hogy itt ma a Barcelona vesztésre fog állni egyáltalán:D, de még a döntetlent is

Lol mi maradt ki :D

REAL MADRID

Nem nézem a meccset, csak livescore-n pillantottam meg, ott nem jelezték még a cserét.

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Xavit a 2. félidõ elején becserélték.

REAL MADRID

Sõt a Barca szinte a legerõsebb összeállításában játszik, azt hiszem Xavi kivételével.

thx...akad, de legalább látható

REAL MADRID

akkor érik a Hercules bajnoki címe gyerekek:D
sajnos bekrepált a stream amin néztem egy ideig, de addig is sarkaztak meg minden:D

REALista
jaja én is azt nézem hogy nem tolják rosszul...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amugy az egy dolog hogy vezetnek, de meg ok is nyomnak jobban. Nem semmi.

REAL MADRID

REALista
Télleg Drenthe így már érthetõ az eredmény...:D

volt egy szép megindulása, már már olyan Davidsos robotolás felrúgták asszem sárgát is kapott a Barcás...Trezeguetnek is volt helyzete, ez lehet a csúcsmeccs idén a csapatnak:D, ha nyernek, ha nem ez már így is szép teljesítmény tõlük:)

Drenthe hogy játszott?

REAL MADRID

REALista
Jók vagytok...:)

limperatore
keeci A:SD:ASDS:ASAD:ADS:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
minden elismerésem az eddigi eredményért,most komolyan,ilyen elszántan küzdeni csapatot a Nou Camp-ban max a BL-ben látok!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

whwehehehehe:D ugye megmondtam, hogy a jövõ csapata jutott fel xD

2-0 perpill 68.perc :)

FC Barcelona kezdõcsapata: Valdés; Adriano, Piqué, Abidal, Maxwell, Mascherano, Keita, Iniesta; Bojan, Messi és Villa.

Így a Barcelona kapitány ezen az estén Victor Valdés lesz.

Hercules Alicanté kezdõcsapata: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña; Fritzler, Valdez, Abel Aguilar, Tiago Gómez, Drenthe; és Trezegue.

A Vendégek kapitánya Peña.

lemaradtam az elejérõl ki lõtte a gólt?

be lehet kapcsolódni egész jó a minõség

McFrost
1-0 a Barca ellen, <#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8