Lara Croft GoL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem 2 kontroller eddig kellett.
most is kettõ kell, de neked elég ha 1 van mert nekem itt van saját joy a gépemhez. :)

csak majd legyél lájvon. legalább acsik végett. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CroftManor
na akkor ehhez két kontroller kéne, ugye? :(

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Be kell menni a Download Content nevû új opcióba, letölteni majd az A gomb megnyomásával egy picurka menüben megjeleníti hogy Single meg Multiplayer...érdekes elrendezés. a Resident 5-ben láttam ezelõtt ilyesmit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Fentvan az ELSÕ INGYENES DLC 83MB, és azt írja hogy 4 új pályát tartalmaz!!!

DarkSector
Gyertek játszani!!!!

DarkSector
Haverom HOLNAP legyél live-on ha lehet.
Jön az elsõ DLC és az online coop egyben elsõ 30 napig INGYENES lesz!!!

Gyere acsikat gyüjteni.

nekem is warezon volt meg 2 pálya erejéig :)
aztán nem tudtam továbbjutni,mondtam,kötelezõ ezt végigjátszanom ?
kilép->uninstall
ugyanez a WRC-nél is,ráadásul annak még a grafja is elég...
DarkSector

DarkSector
most jött ki nem hivatalossan, de hivatalossan 28.án fog.
és steam onli lesz.

pc-re mikor jön ?
Azért mondom, mert én kerestem (nyílván a keresõvel) és nem adta ki a találatok között! <#rolleyes> Köszi, akkor beírom oda (is)! <#worship>

grebber
Van neki topik ott csak keresni kell!Ez az!

Next PC upgrade: 2022

Remélem nem baj, hogy a PC-s verzióról írok itt, de a PC-s szekcióban nincs neki topik én meg nem akartam nyitni neki.

Tölthetõ Steam-en a demója, de csak kóddal! Kódot itt kérhettek (regisztráció kell, ha még nincs), míg el nem fogy! <#smile> Jó játékot! <#wink>

DarkSector
egy duplarétegû lemez, ha ez a játék lemezen jönne, akkoris 200ft lenne, neten rendelés esetében. amúgy 1 érdekes dolog van hogy pc-n 7gb helyet írtak a gépigénynél. :)

grebber
Így van pc a király tököm fizetne warezért DL lemezre 3xxFT-ot.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
jah mindegy ha nem irnak, nem írnak, elfér ez az SG szerverén. :)
majd kiderül késõbb, megérdemel konzolos topic-ot ettõl még. meg faxa banner van és jó nézni.<#dumcsi><#vigyor2>

CroftManor
sztem hülyeség volt a konzolosok fórumába megnyitni. eleve Mo-n kevés embernek van konzola. Inkább kivárják mig kijön pcre.

DarkSector
nem meg amugyse a az egész.
gyenge picit a dolog, mert van ugye a játék, sokan warezolnak.
akik nem varezolnak, azoknak egy része veszi meg, és azoknak egy része vagy megtalálja ezt a fórumot vagy nem, sõt jórészük már fullosan kivégezte mint énis, amig nem lesz 28. addig nem is lesz nagy valami, mivel coop meg dlc-k onnan indulnak.:)

CroftManor
hú de nem megy ez a topik :P

DarkSector
:P

CroftManor
oksa

DarkSector
jah engem coop csak acsik végett kell. egy 48 orás aztán ha ráérsz megcsinálhatjuk az acsikat.

CroftManor
én meg arra h szept 28 legyen és lehessen coopozni.

DarkSector
újrajátszani én csak az extrák megszerzéséig. mivel megcsináltam mindent már csak a dlc-kre várok. :)

CroftManor
Amugy sztem is nagyon kis hangulatos játék lett, persze amit egy arcade játéktól el lehet várni, olyan szinten megállja a helyét. de vélhetõen nem fogom a teljest újrajátszani, max 1-2 pályát ha majd lesz kedvem.

DarkSector
lefordítani max csak a google fordítóval tudnám, nem tudok nagyon angolul, csak eppeghogy. :)
amiért idéztem, az a pontozás. nem feltétlen a szöveg, mert magyar oldalakon magyarul is sok helyen már ki lett vesézve. :)

CroftManor
jó.. és akkor mindezt magyarul is közzé tennéd? ha már ennyit fáradoztál vele? xD

DarkSector
nemrég találtam nem kicsit lett jó értékelés a játékról:

"EUROGAMER | 9/10

Guardian of Light would almost be worth a full price for the co-operative campaign alone. At 1200 Microsoft points - around £10, €15 or $15 - it's an instant buy. There are few download games that offer this kind of value for money, and few that are as clever or effortlessly exciting. Lara Croft and the Guardian of Light might be a move away from the Tomb Raider name, but it's a tremendous homage to its spirit.

JOYSTIQ | 4.5/5

In terms of level design, pacing and gorgeous visuals, Lara Croft and the Guardian of Light topples last year's XBLA king, Shadow Complex. But while a lot of this content is perfectly suitable for a six-hour single-player session, I'd urge you to discover the game for the first time with a co-op partner. If that means you have to sit on it until online functionality is added on September 28th, then do it. In the meantime, buy the game, pick up the phone and try to get a friend on the couch for some Spider Bowling.

IGN | Editors' Choice | 8.5/10

Lara Croft and the Guardian of Light is a great adventure, especially if you're playing co-op. Despite the silly story and dialogue, I had more fun with it than any Tomb Raider in recent memory. With a great new look, clever puzzles, and loads of fun stuff to collect, this is an extreme makeover for Lara of which you will surely approve.

1UP | A-

Though the game would still be fantastic with its co-op dungeon puzzles alone, Guardian of Light contains a surprising amount of substance; each of its many levels offer a series of achievements that add interesting weapons and items to your inventory. There's a definite focus on loot in Guardian of Light, and while it's nothing as substantial as what's found in games like Torchlight, the game offers a respectable amount of equippable goodies for both Lara and Totec to discover -- which also gives you a good reason to dip back into previously-played levels.

DESTRUCTOID | Editors' Choice | 9/10

With its first downloadable offering, Crystal Dynamics has come out swinging, with easily one of the best titles this summer -- digital or otherwise. More to the point, I feel comfortable saying that Guardian of Light may be the most fun I’ve had with Miss Croft in 14 years; it’s that good. Guardian of Light covers a lot of bases -- solid action, clever puzzles, nail-biting platforming, and remarkable cooperative play; it’s not to be missed.

GUARDIAN UK | 4/5 || ELECTRICPIG | 5/5 || DIGITAL SPY | 4/5 || BIT-TECH | 8/10 || NOW GAMER | 8.7/10 || ZTGD | 9.5/10 || GAMERANT | 4/5 || GAMING NEXUS | A- || WE THE GAMERZ | 5/5 || RUN DLC | 4/5 || XBOX MAG | 17/20 || CO-OPTIMUS | 4.5/5 || ITCHY THUMBS | 9/10 || JUST PUSH START | 4.5/5 || GAMEZONE | 8/10 || GAMEFOCUS | 8.6/10 || XBOXER360 | 95% || FILEFRONT | 90/100 || TECH DIGEST | 5/5"

DarkSector
mert ez nem is tomb raider. :)

CroftManor
már megoldottam, újra kezdtem a pályát, akkor másodjára megint ugyanezt játszotta el ha meghalt Lara, harmadjára sikerült bug mentesen átverekedni magam <#taps> Így összességében jó játék lett. de biztos nem lesz a TR sorozat kedvencei között...

DarkSector
lol az kemény ha mást nem, töltsd le újból a játékot 2gb
és tisztítsd meg a systeam cashe-eket.
vagy a játékmentés zvarodott össze

CroftManor

CroftManor
Hát nekem a Xolot-os pályán bebugzott :( Elég nehéz mellékesen az, hogy nem tudod hol jön föl hirtelen a lándzsa és ugrálsz össze vissza, ott egy csomószor meghaltam. aztán mikor töltötte volna vissza a pályát, lara folyamatosan meghalt, lehet valami bug vagy nem tom, de újra kellett kezdenem a pályát emiatt...

DarkSector
jah nekem egyedül is kemény volt, erõtt kellett sokszor vennem magamon hogy abbahagyjam a gyüjtögetést, legtöbbször lemerült az aksi a joy-ban...:)

majd kiderül mennyit dob rajta a multi coop, de az csak csepp a tengerben.

engem is érdekel, valszeg majd megveszem még szeptemberben...

coop gondolom elégjó a hangulat/jatekelmeny ?!

n000rbi
Értem, kösz!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
szeptember 28 a x360-os ONLINE COOP UPDATE, és szeptember 28 PSN és PC.
csak x360-ra jött augsztus 18.-án.

n000rbi
Nem tudjátok mikor lesz ez PSN-en? Vagy csak én nem találom? :P

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
igen az csak a player 2 irányíthatja, szemétség...viszont nekem nem is hiányzott, szerintem jobb ötlet hogy gép ne irányítsa, mert akkor az inkább csak akadály lett volna sokszor. mert ugye rengeteg játékban a gépi inteligenciával ellátott cooptársakat elkívánják a búsba...:)

CroftManor
Totec csak akkor van velünk a pályákon, ha coopba nyomjuk? Én meg azt hittem eddig h Õt gép fogja irányítani. Lara minden pályán egyedül van, a banner képen is, ahol Totec is ott van vele, ezen a pályán is egyedül volt Lara <#rolleyes>

DarkSector
Grat!
jah az a pálya elég kemény egy hasonló 6 golyos ma lesz majd késõbb.
jah állítólag a grafika is a legend motorjával készült...de ezt nem tudom pontossan csak irták tesztben, hogy annyira jól néz ki, mintha azzal készítették volna.

CroftManor
nah, már én is nyomul a teljes verzióval. Hát az a Forgotten Gate pálya kissé kiakasztott, mire összeszedtem a 8 kõgolyót. Az tetszik h a zenéket nagyrészt a legenddbõl szerválták

DarkSector
Lara Croft GoL (Steam) PC
árat még nem látok, csak fura nekem az a 7GB helyigény, mivel nekem x360 verzió 2GB csak. :D

DarkSector
jah sajnos nincs szó dobozos verziórol.
steam-re nem nagyo szeretek vásárolni.

steam-re 30 dollár lesz? wtf??? az odabasz. annyit nemér azért.

ps3-pc szeptember 28. nemsokára lesz alternatív verzió.

Tinman
PC-re is csak letölthetõ lesz? Rendben... remélem hamarosan jön a proper, cracked verzió.

30 dolcsiért azonnal vittem volna PC-re, ha DOBOZOS verzió... a jó k. anyjukat azt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
jah akkor az. nem értek a lovakhoz. :)

PAYPAL az te. <#vigyor>

CroftManor
Igen, pont most írtam neki e mailt, Már vettem tõle pontokat, hiszen úgy töltöttem le az AC 2höz is a DLC ket :) Nekem elég 1200 pont 4000 Ftért.

DarkSector
Jah nem.
Csakis kizárólag pontokért, de -t ajánlom ICEAKOS-t, eddig nekem mindig korrekt módon adott el pontokat, csak elutaltam a lóvét, és ahhogy megjött neki, már ott küldte e-mail-ben a kódot (nekem azt írta hogy PLAYPAL meg OTP 24órás utalás vagy mi a tököm ezeket azonnalmegkapja)
így is volt haveromnak adtam pénzt a PLAYPAL vagy mirõl küldött neki 5000-et, ami 1600PONT (én US profilt használok a pontok végett elõnyösebb ha az árakat nézem)
és ebbõl 1200-ért megvettem a Lara-t meg a resi5-bõl visszamaradt a DE dlc az pont 400pont volt....:)

így nekem 3750-be jött ki a játék. 15$ a játék és 1$=80pont így lehet amúgy kiszámolni a dlc-k árait elõre ha hirekben hallod hány dolcsi lesz...:)

vagyis 1600pont az 20$ amibõl jön hogy 1$ az 250FT...:)

CroftManor
A teljest csak pontokért lehet letölteni? Úgy értem boltba nem is lehet kapni?