Samsung Wave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(esetleg szivesen fogadok tapasztalatokat olyantól, aki eladta már az övét. mennyiért, hol, stb.)
Elõre is köszönöm.
Dobozában minden tartozékkal.
Kijelzõ teljesen karcmentes, még csak hajszál karc sincs.
Független készülék.
Bada 2.0 Version
Ár : 25000 Ft
Posta esetén a csomag árát én állom!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki nem tudja véletlenül annak a BADA játéknak a címét, mikor a kamerán keresztül nézve a földet, valami állatokat kell eltaposni ? :))
Lányom megnyúz érte ...
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Samsung Wave 2-re fel lehet tenni valahogy házilag a skype-ot? Illetve wifire csatlakozásnál a telefon belsõ szerver hibát ír mit lehetne tenni?
Jelenleg Bada 2.1 van a telefonon.
Visszatudom tenni a bada 1.0 1006021308LISXXJF1 verziót valahogy?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha esetleg tudna valaki letölthetõ elérhetõséget a régi Szoftver verzióhoz azt nagyon megköszönném.<#worship>#worship>
Köszi. Igen, azt tudtam, hogy azzal kell, de nem akarta felajánlani a 2.0 telepítését eddig - most leszedtem a legújabbat, és már minden rendben, köszi. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a wave1/2 -t a Kies nevû programmal tudod frissíteni amit a samsung hivatalos oldaláról letölthetsz.
\"A jövõm oly\' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget\"-Kirk Hammett :) \"Rocker vagyok vállalom...\"-Ossian
Hello.
Wave I-es és II-es telefonon szeretném frissíteni a Bada-t 2.0-ra. Hogyan tudom ezt megtenni? :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(szinte hihetetlen...)
(csak, hogy pörögjön a fórum) :D
de igazából a problémát nem oldották meg a szervizben, most megint elõjött hogy õa számitógéphez van csatlakoztatva, és ne mtudok mit csinálni ellene. 5 hét alatt nem csinálták meg azt, amiért oda lett adva nekik.
nem tudjátok, valahogy nem lehet letiltani hogy egyáltalán csatlakoztatni lehessen számítógépre?
most kaptam vissza a wave-em. akkor adtam be, amikor az elõzõ hsz-t írtam.
5 hétigültek a seggükön (gsm line, meneküljetek ettõl a szartól, nehogy itt vegyetek akármit is), és most visszakaptam egy használhatatlan akadó foshalmazt.
új bada van rajta, amit lehet hogy nem bír el a telefon, én agyfaszt kapok tõle. az elõzõ "telefonomnál" régi os-el semmi akadás nem volt, folyamatosan azt csinálta amit akarok, itt meg egy weboldal címet nem tudok úgy beütni, hogy folyamatosan irná a betûket, másodpercekre megakad.
az lenne a kérdésem, hogy a régi bada-t vissza tudom tenni rá? hihetetlenül ki vagyok akadva, hogy ha behúzzák 5 hétre akkor nem bírják megnézni hogy rendesen mûködik e
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
már 3 napja azt képzeli ez a szar, hogy csatlakozva van a gépemre.
ha kihúzom a kábelt, akkor is ott a jel fennt, hogy csatlakoztatva. de ez még a jobbik eset: van hogy rájön az, hogy folyamatosan azt irogatja ki, hogy "Inicializálás... Csatlakoztatva ... Szétkapcsolva..." és folyamatosan ezt váltogatja, ezáltal merül az aksi, és szaggat az egész. Ha kikapcsolom, akkor csak úgy tudom visszakapcsolni, ha töltõre dugom, de amint leveszem folytatja a szarságait. Lehet hogy beletört valami, vagy mitõl csinálhatja ezt? fél éves sincs ez a fos. Hogy tudom frissiteni a szoftverét? a beállitásoknál azt irja ki, hogy nincs szoftverfrissités, de valamit akkor is csinálni akarok vele, mert tényleg közel állok ahhoz hogy kihajítsam az elsõ cigánynak akit melgátok
Kérdés még: Samsung wave-en van már lehetõség játékokat letölteni, mint angry birds mert láttam van már átírás, vagy egyebeket?
Saor Alba
A másodikat meg próbáld meg úgy, hogy az alapképernyõn a hangerõ gombot nyomogatod lefele (nullára).
két bajom lenne:
reggel óta mióta gépen töltöttem a telot folyamatosan pofázik hogy "Az adatszolgáltatáshoz kapcsolja be a csomagkapcsolat használata funkciót..." mindjárt kikúrom az ablakon, eddig nem csinálta. tudom hogy ott van h többé ne jelenjen meg, de eddig nem kellett arra nyomnom, mert csak akkor irta ezt ki, ha netet igényelt valami.
másik pedig az lenne, hogy normál üzemmódban nem tudom levenni a gombnyomás hangját. semmi ilyet nem találok, van egyáltalán erre mód?
Netán ha van köztetek olyan "pro" aki feltette már az új bada 2 os-t a telójára az leírhatná,hogy hogyan kell.Pl:Wave 2-re.
Elõre is kösz!
Hy!
remélem annyira fog nekem is tetszeni, mint nektek!
Hát eleinte nem tudtam írni az I-essel, csak ha oldalra döntöttem, mert mindig mellényomtam. Viszont ha megdöntöd, akkor kényelmesen lehet írni, igaz nekem kézben nem nagyon ment, akkor mindig letettem valahová. De azóta már döntés nélkül nagyon gyorsan és pontosan megy.
A II-essel valóban sokkal egyszerûbb már az elején is döntés nélkül, de szerintem megszokható, ez megint nem egy olyan dolog, ami dönthet az egyik javára, mert belejössz.
Hát elvileg nekem van a lassabb telefonom, de nem nagyon veszek észre különbséget a kettõ között, és várnom sem kell egyáltalán. Talán mikor panorámaképet készítesz vele, akkor egy fokkal jobb a II-es (a mentésnél 2 sec helyett 1).
Amúgy megszokod, bármekkora is. Ami tényleg látványos különbség csak az, amit ránézésre látsz - képernyõ, méret, alaptéma. Ennyi. :)
Én bátran ajánlom, megvagyok vele elégedve, az érintõképernyõvel semmi gondom nem volt eddig, karcolódni sem karcolódik (pedig sajnos ejtettem már le... :S ), egyedül az ébresztõfunkció az, ami nem megbízható, ha kikapcsolod este a telefont... :S :D
Az akksi is viszonylag lassan merül le... igaz nem játszok nagyon vele, de napokig bírja, 4-5 nap minimum.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a wave II-ben 512 ram van, és nem 256. ez mennyit számit?
wave II felé hajlok, mert nem érdekel hogy melyiknek szebb a képe, ebben több a ram, viszont tényleg jo lenne ha kisebb lenne a telefon és nem egy féltégla lenne a fülemnél :)
Nekem Wave I-es van, tesómnak II-es.
Mikor õ vette, azt mondták, az I-es feminin, míg a II-es férfias - gondolom a méret miatt, ami rögtön szembetûnõ, tényleg komolyabbnak néz ki és nagy is, ez viszont akkor jó, ha ilyet szeretnél.
A kijelzõvel semmi gond, de valóban az I-esnek szebbek a színei, ugyanaz a két kép jobban néz ki az I-esen, a II-es világos. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a II-esnek rossz a kijelzõje - nagyon jó annak is, de összehasonlítva az Amoleddel, egy hajszállal rosszabb.
Egyébként az akksi ugyanúgy bírja, az Appsben lévõ programokban sincs különbség nagyon a kettõben.
Szinte minden ugyanaz a két telefonban, pl a böngészõ más, de nem lényeges a különbség. Más pl a billentyûzet designja.
Azt tudom mondani, hogy nem bántam meg, hogy I-est vettem, most is azt vennék inkább. Tesóm meg nem bánta meg, hogy kettest vett, most is azt venne. :)
Szóval nincs nagy különbség, azt fogod szeretni, amelyiket megveszed. Szerintem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nézd meg a Youtube-n az összehasonlítást aztán dönts okosan.
szóval:
wave 2-t ugye jobban megéri venni jelenleg, mint wave 1-et? (4 ezerrel olcsóbban tudok mint az elõdjét, ezért kicsit gyanus, és van aki azt irja hogy inkább a régebbi...)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A wave 2-bõl hogyan lehet kiszedni a micro SD kártyát?
Van nekem egy Samsung Wave II-m és arra lennék kíváncsi hogy abból hogyan lehet kiszedni a Micro SD kártyát, mert egy elég érdekes befogó rendszere van és én ezt nem tom kiszedni.
Elõre is köszi.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Talán tudok segíteni.<#wink>#wink>