Modern Family

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Shut up, Meg!

Narxis
wtf

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Ez mondjuk Mila Kunis, de <#vomit>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tigeroo
Sir Quno Jedi
Haláli a Glória terhesen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ReszegKoldus
Mondjuk kár, hogy nem fognak egymással találkozni a "Bundyk", de akkor is jó :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Vendégszerep: David Faustino – Modern Family

Juuujj király :D

Narxis
Jaja, épp a minap olvastam, hogy a nõvéréhez költözött mert az anyja verte és az anyja meg most szeretné visszaszerezni. Neki is kijutott a jóból...

Alex (Ariel Winter) 14 éves.

Sir Quno Jedi
Azé van elején olyan nyomi feje és alacsony is. Dehát kellett egy így kinézõ lány, hogy eladhassák csitrinek, pedig nagykorú. Alex is idõsebb szvsz. jóval, mint amit játszik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bakkerman
idõsebb nálam...:DDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
aztarohadt <#wow1> azt hittem kb 16 éves a valóságban,pedig 22

theone91
Nyugodtan, mondhatod, hogy szúrnád. 19 évesen kezdte a sorozatot.

bakkerman
ahogy haladok elõre egyre jobb nõ lesz ebbõl a Haley-bõl...<#ravasz1>

sokszor nem is a hanggal van gond, hanem a fordítás minõségével. legjobb példa erre a simpson család. a fõszereplõk hangját nagyon eltalálták, viszont sokszor botrányosan szar a fordítás...
bakkerman
hát azért nem,például vannak olyan színészek,akiknek mindig jó a szinkronjuk,például Johnny Deppnek kivétel nélkül eltalálják a szinkronhangját,az õ filmjeit mindig szinkronnal nézem...off vége

stargatelost
Ez minden sorozatra/filmre igaz. <#kacsint>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bakkerman
a tbbt-t mondjuk én abszolút csak felirattal néztem,elsõ részt megnéztem szinkronosan,de felejtõs volt,annál a sorinál tényleg bûn nem eredeti nyelven nézni

theone91
Meg eleve: Rém Modern Család? Hogy mi a lófasz? Csak azért mert van benne egy Ed O'Neill? Ez annyira magyar. Fosnak, hogy nem tudják eladni a sorozatot és beleszõnek a címébe olyat ami már korábban bevált a hazai közönségnél, mert találtak egy közös nevezõt... Vicc.

theone91
Én az RTL2 szinkronjába kukkantottam bele, és Gloria szinkronja pocsék. Rengeteg poén, szójáték és utalás történik a Gloria akcentusa miatt, de ezt teljesen kinyírták a szinkronban. Nincs akkcentusa. Úgy mint Raj-nak sem a TBBT szinkronjában, ahhol ugyan ez a helyzet.

bakkerman
nekem csak Jay hangja nem tetszik,megszoktam a régi szinkronját,de amúgyis semmi baj nincs a cuccal szerintem. Most nézem azt a részt ahol Phil-ék elmentek egy Lakers meccsre,és Kobetól aztkérdezte szeretsz-e kosárlabdázó lenni? AS:SDSDHF

stargatelost
Amikor junkien volt poszt róla, belehallgattam a szinkronba. És ugye kétfajta készült (HBO-s, RTL-es), és mindkettõ szörnyû. Az egyikben pl. Mannynek akkora mellényúlás a hangja, hogy az valami hihetetlen.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

bakkerman
jaja már megtaláltam,fasza

#219: veled mivan?

stargatelost
szinkron? <#wow3><#kuss>

Sir Quno Jedi
elsõ három évad tuti szinkronos me láttam végig...

bakkerman
kb 1 hete nézem énis a cuccost,nagyon rákattantam,elsõ évadot lepörgettem,durván atomgilette a sori :DD Phil a beszt,nincs olyan rész amin csak miatta ne röhögném magam könnyesre :DDDD Cam-Mitchell ellentéteken is mindig szakadok,bár Mitchellt nem bírom annyira,túl skót a faszi :D 2. évadot leszinkronizálták már?

Narxis
Ez jó rész volt, Alex egyre jobban néz ki. :D

Narxis
Váááá az kegyetlen volt. :DDDD

ReszegKoldus
Phil :D

Narxis
Ez kurva jó rész volt, imádom ezt a sorozatot! Haley powa!!!:D

Danka88
...Mondjuk elnézném amig Jay és Gloria gyermeke egyetemre megy. :) (Ez lemaradt a végérõl)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
Hát ja, ezt nem csinálták volna meg. Igy is 3 szálon szokott futni a sorozat, és általában (persze nem mindig) semmi közük egymáshoz, csak a karaktereket variálják, hogy ki kivel van. Például a mostani epizódban kórház, börtön, DeDe-s részek. Szóval ha kiszámoljuk egy 21 perces sorozatban kapunk 3 db 7 perces sitcomot, most ezek mellé nem hoztak volna még 1 szálat, amiben csak Haley szerepel. Jó lesz ez igy, hogy visszahozták, kevés volt a camozás.
Egyébként kiváncsi leszek mikor fog elõször csalódást okozni a sorozat, remélem még sok évadig megtartják a szinvonalat. :) Mondjuk elnézném amig

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

SzirmosSzisza
Haley \o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ReszegKoldus
Úgy tûnik megoldották, hogy Haley többet szerepeljen :)

Narxis
Sztem lesz majd.

SzirmosSzisza
Reméltem lesz Haleynek egyetemi élet vagy valami, de így, hogy csak webcamezik eléggé ki lett zárva a sorozatból :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Megnéztem a 2. és 3. részt is, brutáljók voltak. :DDDD

Narxis
looooool ez nagyon jó :D

theone91
A hétvégi Emmy-rõl. A legviccesebb skit volt. :)

http://www.youtube.com/v/hHdAjbCKlQM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ejnye phil, csak claire meg ne tudja :D

elsõ videó
Narxis
Jaja.. :D

SzirmosSzisza
Haley másnaposan elég jól néz ki :D

Narxis
Vááááááááááá ez eszméletlen jó rész volt! :D

theone91
Gloria: Nobody calls him grandpa!
*Gyors-svenk Luke-ra*
Luke: Well, I do.

:DS:D:D:DDASD

Narxis
Közepes rész... lol.

stargatelost
Na, a sok, sok közepes rész után ez a 17-es végre remek volt, a sorozat egyik legjobbja, rég nevettem ennyit rajta :)

Narxis
Ez kurva jó rész volt! Szegény Daniella és Betty Luke :DDDD

Narxis
Jaja, nagyon jó rész volt! :D

FZoleee
valaki nézi még a sorozatot? :D a legutolsó rész az egyik legjobbak között van :DDD
tigeroo
én most meglesem, mindig elfelejtem :D