Élet Angliában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Persze, sok olyan munkahely van, ahol van kifejezett dress code, aztán tessék szépen annak megfelelõen öltözni.

Persze, a ruhatárat is mellékelik, pay slip formájában :D

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

CattiBrie
Koppixer: Sajnos nem találtam meg, hogy az milyen. :D :D

Amúgy szinte egyáltalán nem találtam a female dressingrõl képet.. viszont a male az ott van mindenhol. :)

Valami ugyanilyesmit kerestem nõi-ben. :)

[/spam]™

CattiBrie
:D :D

Melyik napokon? Napokon? :D

[/spam]™

The difference?
Dress code (Western)

Most egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, ha én lennék a fõnök, "Smart Whore"-ba kéne öltözzél... :D

CattiBrie
Ans what is the different between smart business and smart casual? :o

De akkor elõre megmondják, hogy mit vegyél fel? :)
Ruhatárat nem adnak hozzá? :))

Azt olvastam valahol, hogy nagyon adnak a külsõségekre az angolok.

[/spam]™

gz8
Cége válogatja. Volt olyan, aki - holott telefonos közvélemény-kutatást kellett volna végezni - smart businesst kért h-cs, péntekre smart casualt.
Jelen munkahelyemen sima farmer, ing/póló, pulcsi, szabadidõ-felsõ, szóval semmi extra.

Ha ügyféllel tárgyalás v. helyszíni eksön van, akkor persze szaros Pista Jézus neve napján :D

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

CattiBrie
Lett egy újabb kérdésem. :)

Elsõsorban azokat kérdezem, akik valami irodában dolgoznak, ellenben nem találkoznak ügyfelekkel, nem tárgyalnak vagy ilyesmi. Milyen ruhában jársz dolgozni?

[/spam]™

CattiBrie
Ezt még át kell gondolnom. <#lookaround>

:)))

[/spam]&#8482;

cement
vicces, de itt is jobbkéz-szabály van

respect to the man in the ice cream van

bertino
jaja, plane, mert a nagy tobbseg is ilyen szerencsere.

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Blasta
En nemtom, inkább megállok minden keresztezodesben es elsobbseget adok minden iranybol erkezonek :)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CattiBrie
Angliában a kreszben a jobbkéz-szabálynak van balkéz-szabály megfelelõje? :)

[/spam]&#8482;

gz8
Errõl mindig a Bourne-trilógia 3. része jut eszembe, ezért is ódzkodok a pályaudvaroktól :DD

Nincs is.
Greater Londonban messze a legtobb - tobb, mint felmillio CCTV kamera koveti a mindennapokat.
Chicagoban pl. 10e, New Yorkban 3e korul...

http://gaborszantai.co.uk/

gz8
Engem inkább a "nagy testvér figyel téged" c. mesére emlékeztet, már csak azért is, mert kevés olyan (nagy)város van a világon, ami jobban be lenne kamerázva.

CattiBrie
De ez már anatómia, hogy melyik nõi alkatrész, kit mire emlékeztet.. :) Meg ki az aki nõvel szokta és ki az aki egyéb eszközökkel, mint például mosogatószivacs. :P

<#kacsint>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
pff lol :D

[/spam]&#8482;

cement
akárhogy nézem, ez sehogysem emlékeztet a mosogatószivacsra <#nemtudom>

Errõl elõször nem a Lord of the Rings, hanem egy nõi "alkatrész" jutott eszembe... <#hehe>

gz8

gz8
Mondom az enyém... <#duhos2>

<#hehe>

CattiBrie
Képet, vagy hazudsz! :D

[/spam]&#8482;

gz8
Nem, ez a default hsz.-om <#vigyor>

CattiBrie
Nálad ez hotkey? :D

[/spam]&#8482;

gz8
Képet vagy hazucc <#hehe>

Lammer
az nem semmi :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bucser
Londonban lakok/dolgozok.

Õ meg Oxfordban. (legalábbis oda kérte a házhozszállítást)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CattiBrie
Ja de, azt hogy Can I help you? :)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ja, elárulnád, hogy melyik városban/faluban laksz? Vajon ott lakik õ is? (Bár lehet, hogy a nagy falu London, akkor meg mindegy.) :D

Én tuti nem kérdeztem volna semmit. :P

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Macija nem volt vele? :)

[/spam]&#8482;

Solten
Beb@szta a Mini Morris-aba.

Saor Alba

cement
aztan kert hazhozszallitast? vagy fogta a cuccot es bebaszta veyronja anyosulesere :)

Bucser
Tök egyedül, civilben. Nyilván ezért állított meg kérdés közben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CattiBrie
Lehet, hogy volt rajta Mr. Bean maszk. :D

[/spam]&#8482;

cement
tok egyedul volt civilben? fura elkepzelni, mert elegge ismert ahhoz hogy ne allitsak meg lepten nyomom ami eleg idegesito lehet

CattiBrie

[/spam]&#8482;

Bucser
Teljesen normális, Amikor megkérdeztem tõle, hogy

"Aren't you..?"

a második szó után csak ennyit mondott

"Yes I am, let's get down to business"

Beszélgettünk fél órát, hogy mit keres mit akar mire van szüksége, mint bármelyik más vevõvel majd választott fizetett és távozott.

CattiBrie
Intelligensen is lehet hülye fejeket vágni. Nem úgy értettem, hogy egy totál idióta. :D

[/spam]&#8482;

cement
amugy egy nagyon intelligens ipse allitolag. es KURVANAGY autogyujtemenye van baszott draga kocsikkal

CattiBrie
És hülye élõben is? Vagy képes normális fejet vágni? :D

[/spam]&#8482;

gz8
képet v. hazucc -.-

cement
a kis spúr geci

Bucser
A tegnapi napon sikeresen eladtam egy tévét és egy hangrendszert Rowan Atkinsonnak:) (kb 10K fontot költött és keményen alkudott az árban:D)

gz8
En mar 4 hete ugyanazt a same shitet hallgatom, nem unom, haggyadazt... Komolyzenei ado van, de eleg rossz minosegben foghato, ugyhogy marad a boombox elrejtese az epulet mogotti rekettyesben <#vigyor1>

Spotify, £5

http://gaborszantai.co.uk/

bertino
ertem, hat, otthon sem nagyon hallgattam sok radiot...
mind1, majd egy mp3 lejatszo segit a dolgon.

Atkamon
Ez itthon is így van :)

cement
hat itt igy mukodik. egy zene befut akkor licsörüli a csapbol is az folyik 2 hetig, aztan 2 het mulva mindenki elfelejti es ez ismetlodik vegtelen ciklusban :)

bertino
melohelyen van hi-fi, ott megy az mindig egesz nap.

lehet mp3at hallgatni egyebkent de perpill nincs mivel.

egy dolog a logo, ettol fuggetlenul zenek nagy reszet meghallgatom.

de, hogy van 20-30 szam a radioban egy nap es folyamatosan azokat ismetelgetik, az azert 1 heten keresztul igen idegesito tud lenni.

cement
a logodbol itelve amugy sem javasolnam hogy radiot hallgass mert nem a te izlesednek megfelelo notakat adnak :)