Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL geccó!😊)

mit nem értessz? kinõtt a szõr a kacsóján a kis gyúrósnak😊

??? <#csodalk>

<#csodalk>

ReszegKoldus
<#csodalk><#vomit>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

lol

ezért segített neki válni 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LOL megcsinálják egymást Tarával itten😊)

ReszegKoldus
én itt láttam elõször, hát annyit hajlandó vagyok elismerni, hogy ennél jobban néz ki a SoA-ban 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

deadwood 😄

kicsit kettyós nõt játszott ha jól emlékszem

😊

pazdmeg😊 a sok ffi nemi hormon tabletta....

ForzaInter
+1

De no1 Lyla😊

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
az én listám: Lyla, és több hirtelen nem is nagyon jut eszembe 😄

robocop csajával nekem az a bajom hogy olyan mint valami lelondzsolt csatakanca

ReszegKoldus
énnem

nem,mellette +1-el😊

talán a legjobb rész volt eddig, ügyvédnõs jelenet ütött (csak én kefélném rommá azt az õsmilf ügyvédnõt?)

Nagyon fasza rész volt, Clay istentiszteletes jelenetei fõleg. A rész végi zenés montázs meg szokás szerint nagyon eltalált, hangulatos volt.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

remélem a "MILF" et/robocop csaja/ még elkapja párszor...a csaj tiszta szerelmes Jax-be😊

ReszegKoldus
Hát ha megígérte, akkor biztos úgy is lesz... 😄

-"you promised me Jax no one gets hurt!"
-"no one gets hurt...."

😊)

ReszegKoldus
Sose értettem mire jók az elõzetesek és ezt most se derült ki, én anélkül is várom, hogy Tara végre kapjon a pofájára 😄

Riddick21
Pedig természetesen ezt mutatják egy fél perces bemutatóban, ami úgy van összevágva, hogy SEMMI konkrétra és lényegesre nem lehessen következtetni belõle.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

na ezt nem nézzük meg😛

nem szeretném ha úgy kezdõdne Tara lelövi magát vagy a gyerekeket vagy Jax-et vagy Gemmat😊)

Riddick21
Jövõ heti (10.) rész elõzetese!

jhuhuhjuuuuuj ,de durva rész volt!!!

Riddick21
Évad legjobb része volt. De legalábbis ott volt a topon.

Mindenesetre én jobban örültem volna, ha látjuk az utazás részleteit, szerintem ez is hozzátartozna a motoros bûnözõi életmód bemutatásához (ami a sorozat egyik fõ lényege, legalábbis számomra). Mert akkor így evvel az erõvel akár Új-Zélandra is átugorhatnak motorostól, amikor csak kedvük tartja? Oké, tudom, ez túlzás, ott valószínû nincs chapterük.<#vigyor0>
Tikal
Ha jol emlekszem az valami áruszállító gep volt... gondolom le voltak fizetve a vámosok vagy valami😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

De hova szállt le az a gép? És ahova leszállt, ott nem ellenõrízték a rakományt? Azért nem hiszem, hogy ez olyan egyszerûen menne, hogy leszállok valahol, ahol nincs a közelben reptér, és kész. Szerintem Sutter se gondolta ezt teljesen át, ezért nem is láthattuk az utazás részleteit. A másik pedig, hogy jó nagyot szívtak volna, ha belefutnak egy igazoltatásba, vízumot nyilván nem intéztek maguknak, tekintve, hogy sittre készültek. Hamis útleveleket még esetleg el tudok képzelni, de észak-írnek aligha adhatták volna ki magukat akcentusukból eredendõen.
Jó tudni azért, hogy nem csak nekem volt kissé irreális ez a Belfastba "ruccanás".
ForzaInter
Ez most kb olyan mint a fociban. Többféle szurkoló van, sima békés szurkoló, ultra, huligán.. Mind a 3 szurkoló, de mégis nagyok a különbségek köztük..

Yo, Bitch!

Tikal
A veszélyesebb motoros bandák tagjait ismerik, többségüknek már volt ügye, szóval nem hiszem, hogy csak ugy át tudnak ruccanni, de ha jól emlékszem JAx-ék is valami privát géppel érkeztek.

ezért vagyok biztos benne hogy Gézával mi nem ugyanazokról a klubokról beszélünk 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Most mégis mirõl beszélünk? Mert én elfogadom, hogy vannak rendes motorosok, de nekem úgy tûnik te nem akarod elfogadni, hogy vannak köztük bûnözõk is, és igen, nagy számban, õket nem fogod szalonnasütéskor a parkban találni, mert van jobb dolguk is 😊 Ha az Mc-knek ezzel baja lenne, akkor kizárnák õket, és nem lennének tagok… de valamiért nem zavarja a Hell's ANgels-t hogy lövöldöznek a tagjai Koppenhágában…

Egyébként milyen külföldi MC-kkel szoktál találkozni?

Akkor csak szólok, hogy nem csak hazai hanem külföldi MC-k tagjaival is szoktam "hétvégi rendezvényeken szalonnát sütögetni". 😉

És a te hozzáállásodra meg csak azt az analógiát tudom felhozni, mikor a hétköznapi ember szidja - úgy általában - a motorosokat mert azok életveszélyesen száguldoznak az utakon, ma is látott legalább öt ilyet.

Aztán mikor megkérdezem tõle, hogy hány olyat számolt aki normálisan közlekedett, na erre általában már nem tud válaszolni. Gondolom tudod miért?!

hát nem nagyon hinném....illetve akin nincs éppen vád az utazgathat,de tutira veszem,hogy a helyi zsernyákokat rájuk küldik és baszogatják õket!
Mondjuk Jax-ék nem Wizzair-el mentek😛 hanem magán göpzivel tehát volt elõnyük a szervekkel szemben.....

Ami nekem eszembe jut (és már eszembe jutott a sorozat nézése közben is, amikor átmentek Belfastba): Ez a valóságban is így megy? Adva van egy motoros szervezet, aminek az USA-ban és Európában is vannak chapterei (akár a Hell's Angel). Tényleg bármikor át tudják csempésztetni magukat motorostól egyik földrészrõl a másikra minden fennakadás nélkül, ha át akarnak ruccanni?
ezen röhögök én is! ezzel nem akarnak azonosulni,de verik a mellüket,hogy hûdenagyonmegvernek ha felveszel egy motoros dzsekit...a csoportos erõszak úgylátszik még belefér a családapák hatókörébe😛

Tikal
huuu, errõl beszélek, hogy te itthon hétvégi rendezvényeken szalonnát sütögetsz velük, meg az itthoni bandák el vannak mint a befõtt senki nem tud róluk semmit… külföldön meg kicsit más a helyzet, gyakran szerepelnek a hírekben, igen, itt Europában is, és nem a hétvégi rendezvényeik miatt. Felesleges a hazai meg a külföldi MC-ket összehasonlítani, ég és föld. Amit állítasz én elhiszem, dolgos szorgalmas családapák motorozgatnak idehaza, máshol meg nem csak õk… szóval ne csodálkozz ha összemossák õket a bûnözõkkel:

Idén Mallorcán volt egy nagyobb razzia, lecsuktak rengeteg hell's angels tagot: ember és drog csempészet, prostitucio és pénz mosás gyanúja a német anya chapternek… ez szerintem nem az az MC amivel hétvégi motorosok azonosulni akarnak 😊

ForzaInter
csak ahhoz olyan emberek is kellenének akik betartják a törvényt, és nem ölnek embereket meg hasonlók.. ilyen tagokból álló klubnál ez eleve halott ötlet.

Yo, Bitch!

az úgy nehzen fog menni,hogy reflexbõl lövi az agyvelõket😛

Én ezt a "pláne nem hallasz róluk"-ot nem értem. Miért kellene hallani? Vagy mit? Lehet te - mivel más közegekben mozogsz - nem tudsz róluk sokat.
Õ esetleg meg pont ennek örülnek. 😊
Szezonban minden hétvégére akad több találkozó is országszerte, oda én járatos vagyok, ezért is futok velük össze. Vagy csak az országúton, egy benzinkútnál, egy útszéli kajázóban.

És, hogy visszakanyarodjunk a SoA-hoz, szerintem Jax is pont egy ilyen tisztességes/törvényes munkából megélõ klubot szeretne.

Srácok nem lehetne lezárni a témát? Tudom hogy nem teljesen off, de a sorozattól már nagyon elkanyarodott a téma. Inkább arról elmélkedjetek.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

ForzaInter
egy kicsit rosszul lett értelmezve amit írtam..

ahogy már elõttem írták az itthoni mc klubok normális, becsületes emberekbõl állnak, míg a soa-ban látható motorosklub egy törvényen kívüli motorosklub. lényegen egy szervezett bûnözõi csoport akiknek szinte minden tagja ölt már embert és ült börtönben, és a valóságban is léteznek ilyen klubok. na én ezt értettem ezalatt, hogy az itthoni motorosoknak azért ehhez nincs közük.

Yo, Bitch!

ReszegKoldus
"szerintem meg mindenki megértette, hogy ez a véleményed, csak nem vagy képes felfogni, hogy ezt ettõl függetlenül mindenki leszarja és semmin nem változtat"

mondjuk kb ez a véleményem arról a fészbúk bejegyzésrõl is

Tikal
Aha, tudom. Nem hétvégi motorosokból 😊 Mint írtam, értem én hogy nem mindenki bûnözõ, de nem is errõl van szó most, hanem csak arról, hogy itthon aztán meg pláne nem hallasz róluk, mig Európa más részein igen, mert ott már hamarabb megvetették a lábukat és ott igenis jellemzõ a bûnözés rájuk., itthon teljesen máshogy alakultak a dolgok. Szóval nem azt mondom, hogy minden MC bûnözõ banda, csak azt hogy a legnagyobbaktól és legrégebbiektõl ez nem áll messze még itt Európában sem, sõt 😊

Riddick21
Egy klubtag által megfogalmazott nyílt levelet másoltam be ide, úgyhogy kb. ennyire vázolok én fel itt bármit, és legalább ennyire szabályozok is.
Amúgy leszarom, hány éves vagy, engem ne édesfiamozzál, fõleg olyan értelmi képességekkel ne, amiket (pontosabban a hiányukat) itt prezentálsz.
De legalább ennyire leszarom azt is, hogy miben vereted magad össze, mert olyan sötét vagy, hogy még akkor sem fogod érteni, hogy miért ütnek, amikor történik.
Nem mintha egyetértenék bármiféle erõszakkal vagy akárcsak jogosnak is találnám mindezt. Csak ugye nem kérdezett senki, se engem, se téged 😊 Ezt vagy képtelen felfogni, én meg már nem is írom le többször, majd talán odaér a nõvér lassan és elmagyarázza 😊

<#eljen>

"a bandák azért eredetileg se azért indultak, hogy a hétvégi motorosok klubjai legyenek"?

A legrégebbi klubok tudod hogyan és kikbõl állt össze anno?
Vadászpilótákból akik nem bûnözésbõl akartak megélni. A szélsõséges eseteket meg ne húzzuk már rá (megint, sztereotípiaként) az összes MC-re.
Igen, vannak. De nem általános. Európában meg pláne nem.

Scooby Doo-s kapucnist azért még merjek felvenni vagy elcsapnak érte a piacon a savanyúságosnál?