Sons of Anarchy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ezért segített neki válni 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
kicsit kettyós nõt játszott ha jól emlékszem

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
-"no one gets hurt...."
😊)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
nem szeretném ha úgy kezdõdne Tara lelövi magát vagy a gyerekeket vagy Jax-et vagy Gemmat😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jó tudni azért, hogy nem csak nekem volt kissé irreális ez a Belfastba "ruccanás".
Yo, Bitch!
ezért vagyok biztos benne hogy Gézával mi nem ugyanazokról a klubokról beszélünk 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként milyen külföldi MC-kkel szoktál találkozni?
És a te hozzáállásodra meg csak azt az analógiát tudom felhozni, mikor a hétköznapi ember szidja - úgy általában - a motorosokat mert azok életveszélyesen száguldoznak az utakon, ma is látott legalább öt ilyet.
Aztán mikor megkérdezem tõle, hogy hány olyat számolt aki normálisan közlekedett, na erre általában már nem tud válaszolni. Gondolom tudod miért?!
Mondjuk Jax-ék nem Wizzair-el mentek😛 hanem magán göpzivel tehát volt elõnyük a szervekkel szemben.....
Idén Mallorcán volt egy nagyobb razzia, lecsuktak rengeteg hell's angels tagot: ember és drog csempészet, prostitucio és pénz mosás gyanúja a német anya chapternek… ez szerintem nem az az MC amivel hétvégi motorosok azonosulni akarnak 😊
Yo, Bitch!
Õ esetleg meg pont ennek örülnek. 😊
Szezonban minden hétvégére akad több találkozó is országszerte, oda én járatos vagyok, ezért is futok velük össze. Vagy csak az országúton, egy benzinkútnál, egy útszéli kajázóban.
És, hogy visszakanyarodjunk a SoA-hoz, szerintem Jax is pont egy ilyen tisztességes/törvényes munkából megélõ klubot szeretne.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
ahogy már elõttem írták az itthoni mc klubok normális, becsületes emberekbõl állnak, míg a soa-ban látható motorosklub egy törvényen kívüli motorosklub. lényegen egy szervezett bûnözõi csoport akiknek szinte minden tagja ölt már embert és ült börtönben, és a valóságban is léteznek ilyen klubok. na én ezt értettem ezalatt, hogy az itthoni motorosoknak azért ehhez nincs közük.
Yo, Bitch!
mondjuk kb ez a véleményem arról a fészbúk bejegyzésrõl is
Amúgy leszarom, hány éves vagy, engem ne édesfiamozzál, fõleg olyan értelmi képességekkel ne, amiket (pontosabban a hiányukat) itt prezentálsz.
De legalább ennyire leszarom azt is, hogy miben vereted magad össze, mert olyan sötét vagy, hogy még akkor sem fogod érteni, hogy miért ütnek, amikor történik.
Nem mintha egyetértenék bármiféle erõszakkal vagy akárcsak jogosnak is találnám mindezt. Csak ugye nem kérdezett senki, se engem, se téged 😊 Ezt vagy képtelen felfogni, én meg már nem is írom le többször, majd talán odaér a nõvér lassan és elmagyarázza 😊
"a bandák azért eredetileg se azért indultak, hogy a hétvégi motorosok klubjai legyenek"?
A legrégebbi klubok tudod hogyan és kikbõl állt össze anno?
Vadászpilótákból akik nem bûnözésbõl akartak megélni. A szélsõséges eseteket meg ne húzzuk már rá (megint, sztereotípiaként) az összes MC-re.
Igen, vannak. De nem általános. Európában meg pláne nem.