Kékpróba (Rookie Blue) TV

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Én eddig minden részt láttam(13 rész), és elmondhatjuk, hogy a sorozat alapján az amerikai rendõrségnél vannak értelmi-szellemi fogyatékosok."

a szellemifogyatékról sok mindent elmond az, hogy annak ellenére, hogy gyenge, mégis nézted. mert van benne egy jó csaj.

meg az is, hogy nem esett le, hogy a sorozat véletlenül sem amerikában játszódik.

vagy az, hogy feltételezed, hogy nincs köze a valósághoz, mert te tudod, hogy mi a valóság, az ottani szakértõkkel dolgozó írók meg nem.

ld. elsõ rész és a töketlenkedõ újoncok. a te olvasatodban az újoncok elsõ napjukon szuperzsaruként lesittelnének mindenkit?
Breki33
pont az a jó benne, hogy nem mindenki tökéletes szuperzsaru
MerlinW
Semmi extra, gondolkodásmentes kikapcsolódásra jó anyag.

[merlinw.org]

Én eddig minden részt láttam(13 rész), és elmondhatjuk, hogy a sorozat alapján az amerikai rendõrségnél vannak értelmi-szellemi fogyatékosok. Elég gyenge a sorozat, semmi köze nincs az élethez, csak a fõszereplõ csaj miatt nézhetõ.
[HUN]FaTaL
Azt néztem én is. De angolul fogom nézni, úgy már 15 rész vagy mennyi van. Felirat van hozzá, majd valahonnan levadászom aztán legfeljebb feltolom a magra. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
Azt nem értem miért csak este tízkor adják péntekenként a TV-ben
Lacee86
Hol nézted? Mert én az elsõ 2 részt leszedtem a "mag"-ról, de elég ramaty a képminõség.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Megnéztem az elsõ részt, jónak tûnik. 😊

MerlinW
Aranyos sorozat, szeressük.

[merlinw.org]

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD én is én is😄

Lacee86

kifli
fugáznám 😄😄😄
Breki33
jól áll neki a rendõrruha

Breki33
Missy Peregrym ?

Lacee86
A sötét hajú fehér csaj jó suna. 😊 Amúgy nem hangzik rosszul, egy próbát megér.

[HUN]FaTaL
Na ezt meglessük thx 😊

Breki33

Breki33
Itt is újoncok vannak a középpontban. Akik kijönnek az akadémiáról, bekerülnek egy õrsre, ahol társat kapva maguk mellé, elkezdik életüket rendõrként. Két srác és három csaj áll a középpontban, akiket részrõl részre jobban ismerünk meg. A múltjuk és motivációjuk is elõtérbe kerül. Olyan nincs, hogy rendõr akart lenni valaki, mert csak. Kellenek a drámai fordulatok a múltban és természetesen a jelenben is. A korábban említett hasonlatot egyébként az újoncok mellett, amiatt is elsüthetjük, hogy természetesen a felsõbb vezetéssel kerülnek kapcsolatba. Ki így, ki úgy - igen, jól értitek, a csapat felén végigmennek a magasabb beosztásban lévõ nyomozók. Szóval nem feltétlenül a rendõrös szál az erõs, inkább a kapcsolatok kerülnek elõtérbe. Igaz nem csöpög és sok picsogás sincs, elvégre csak rendõrökrõl beszélünk.

Breki33
Kékpróba (Rookie Blue)

RÖVID LEÍRÁS:

A sorozat 5 fiatal, az Akadémiáról frissen kikerült rendõrrõl, elsõ napos újoncról szól, akik kapnak maguk mellé egy tapasztalt társat és mehet a kocsikázás. Mindenhol rendõrös Grey’s Anatomy-ként hivatkozzák, hiszen itt is a mélyvízbe kerülnek az újoncok, ráadásul zenére.

MÛFAJ: Krimi/Dráma

SOROZAT INDULÁSA: 2010

AKTUALITÁS: Folyamatban

ALKOTÓK: Morwyn Brebner, Tassie Cameron, Ellen Vanstone

SZEREPLÕK:
Missy Peregrym - Andy McNally
Gregory Smith - Dov Epstein
Enuka Okuma - Traci Nash
Travis Milne - Chris Diaz
Ben Bass - Sam Swarek
Eric Johnson - Det. Luke Callaghan
Charlotte Sullivan - Gail Peck
Matt Gordon - Oliver Shaw

A sorozat eddig még nem került bemutatásra hazánkban, így biztosan sokaknak lesz újdonság. A fiatal rendõrújoncok kalandjait szeptember 3-ától, a Universal Channel Magyarország indulásának napján már láthatjátok a csatornán, 20 órai kezdettel.

← ElőzőOldal 2 / 2