Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
"In the novels, greenseers are those with an innate ability to see images of possible future events or see events that were happening very far away."

Szal a lehetséges jövőket látja, a sorozatban asszem a fater halálát, meg a sept of baelor felrobbanását látta előre😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igazad van 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A fenti kép nagy méretben itt.

Csak itt Ned Stark jönne ki a zuhanyzóból. 😊
AnuluWork
Szép. Nem vagy túl távol a Bobby kijön a zuhany alól végkifejlettől. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ez a Reddit Freefolk közösségből van, egyfajta rajongói teória, elképzelés, elvárás, hogy hová is vihette Drogon Daenerys holtestét. Ugye keletnek repült el, de Bran ÉK -re látta a vargolása közben Királyvártól Drogont, és arra kb. Volantis van.
Egyébként PS, korábban már írták, hogy ez Jon feltámasztása, azt szerkesztették meg PS -el.
Én annak a végkifejletnek örültem volna, hogy Jon leszúrja Dannyt, mire a sárkány kettétépi őt. DE! nem vér hanem kábelek, áramkörök és fehér testfolyadék ömlik ki Havas sebéből.

És kiderül hogy az egész Trónok Harca nem volt más mint a Westworld park egyik külön világ látványossága. 😊 Bejönnek a technikusok és egy kicsit anyáznak, hogy már megint el sikerült cseszni az androidokat, Sasha és Arya megjegyzik hogy nem baj mert ez azért nem semmi élményvolt és jövőre is jönnek, végül pedig bejön a park igazgatója G.R.R. Martin és rászól a technikusokra, hogy csipkedjék magukat mert holnap reggel 08.00-kor újra kell kezdődnie a Trónok Harca Kalandnak a "Király megérkezik Deresbe" - résszel. 😊
AnuluWork
Röhej, de ha így fejezik be, még értelme is lett volna a mit, miért barmoltak így el.

Vagy lehetett volna olyan végkifejlet, hogy Dany nem kezd el gyilkolászni, hanem mondjuk belehal a szülésbe. Mivel Jon nem akar uralkodni, ameddig a pici fel nem nő, addig Bran a király. Vagy valami hasonló.

Count Adyn
Ez Jon feltámasztása csak rátették Dany fejét😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Palinko
Az én letöltött verzióm le van vágva a végén szóval nem is volt esélyem látni, de nem is hallottam erről semmi fixet csak elméleteket és nem igaz hogy 2 hétig nem tűnt fel senkinek ez. Most komoly vagy trollkodták valahogy?
molnibalage83
Soha nem értettem az ilyen hozzáállást. Csak azért, mert valamiről beszélnek abból nem lesz pénz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Kezdem azt hinni, hogy ez az egész "felháborodósdi" eltervezett volt.
Ha megnézitek manapság milyen eszközökkel néznek minket a neten, milyen algoritmusok számolgatják milyen reklámokat adhatnának nekünk, simán el tudom képzelni, hogy ez is egy ilyen felmérésnek lett az eredménye.

Beszélnek róla, mindenki megnézi, kismillió youtube videó születik, a fanok gyártják a mémeket megállás nélkül, megy a diszkurzus -> REKLÁM REKLÁM REKLÁM, ez kuhuhurvára megérte minden félnek.
Hogymikvannak?!

Azért azt, hogy mikor akarsz befejezni valamit (határidő), sokkal több változó befolyásolhatja mint a hogyant.

Sippie
nem biztos az. Ha rátámadnak, akkor belewargol az illetőbe, aztán leszúrja saját magát pl (máhogy a wargolt testet 😄 )
Bár a night kingbe nem tudott mondjuk.

Oka: Eddig kb. 75000 fontot gyűjtöttek a reddit freefolk -os kezdeményezők felhívására Emilia Clarke alapítványának.

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.31. 21:51:23
Ebben szeretnék én is hinni, de kezdek egyre inkább attól a "teóriától" tartani, ami szerint neki sincs igazából fogalma, hogy hogy is fejezze be rendesen ezt az ezer irányban szerteágazó szálakon futó történetet. <#confused>
Mi van ha Martin már Westerosi időszámításban gondolkodik? Mert akkor a "nyár" alsó hangon is több évnyire van. 😊
Palinko
Én kinézem Martinból hogy direkt bevitte az erdőbe a sorozat készítőit és nem spoilereztette el velük a könyveit. Esetleg volt A-B verzió amire el szeretne menni a könyvekkel, nah itt az esély teszteljük le az A verziót, hmm nem tetszik az embereknek akkor megírom a B-t. Bár látok esélyt hogy a könyvnek is ilyen végkimenetele lesz de jelenleg több arra az esély, hogy nem.
Végülis mondta ő már 2014-ben is, hogy "jövő nyárra" befejezi, szóval azért én neki se hiszek el már semmit.

Why so serious?

" George R. R. Martin megígérte, hogy a jövő év nyarára végre befejezi a hatodik kötetet, méghozzá teljesen más befejezést szánva a történetnek"

Akkor most ki nem mond igazat?

molnibalage83
Látom nem tetszik érteni. A vita azon volt, hogy D&D ostoba és GRRM zseni. Nem azon, hogy kinek mi az egyéni szubjektív véleménye.
Egyre inkább az látszik, hogy GRRM ott volt, és ennyi segítséget tudott adni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Master91
de akkor is igaza van
molnibalage83
Látom nem érted.

1. Eddig is azt mondták, hogy GRRM kijelölve a fő vonalat. Ezt követte a D&D.
2. Ez most megerősítették.
3. Itt is és a barátaim is azt mondták, hogy az első kettő könyv volt nagyon jó. A többit lelkesedésből olvasták végig.

1+2+3?
Hm..?

Elég ostoba dolognak tűnik, úgy kezdeni egy szerzőről alkotott véleményt, hogy "én nem olvastam..."
s_andras
Dehogynem. A királyok eddig sem azért éltek túl 10 percnél tovább, mert sebezhetetlenekké váltak, hanem mert védi őket a testőrség, hadsereg stb.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

A Gendryt alakító Joe Dempsie a BBC Radio 5 Live műsorában adott nemrég interjút, melyben elmondta, hogy egyáltalán nincs meglepődve azon, hogy a rajongók kiakadtak, hasonló reakciókra számított.
A Trónok harca Gendryje számított a rajongók elégedetlenkedésére

Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.05.31. 13:06:53
Csak éppen az eredeti (1-5 évad)Trónok harca stílusban kb 10 percet sem élne túl. 😊
AnuluWork

molnibalage83
Lám, lám...
Szóval ennyi GRMM féktelen istenítéséről.

s_andras
Bran teljesen jó királynak. Kb olyan lesz mint a Dűnében II. Leto, az Istencsászár. Ezer évekig él, messze több mint egy átlagos halandó, különleges képességekkel. Emellett nem elmebeteg vagy gonosz, hanem jó szándékú, tehát minden stimmel. Nem tudom, akik kiakadtak, miért.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.31. 12:37:15

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Az hagyján. De a regényben is hasonló vége lesz a GOT -nak, legalább is az alábbiak alapján ez biztosra vehető! Persze D&D forgatókönyvéhez képest kb. 100x jobban felvázolva a végkimenetelhez vezető karakteríveket.

A Trónok harca utolsó évada sokaknál verte ki a biztosítékot, a sorozatot alkotó David Benioff és D.B. Weiss döntései közül pedig az egyik legnépszerűtlenebbnek Bran Star királlyá választása bizonyult. Pedig a Stark fiú megformálója szerint ezt a fordulatot a regényszériát író George R.R. Martinnak köszönhetjük.
Isaac Hempstead-Wright a Making of Game of Thrones-nak adott interjújában mesélt arról, hogy amikor megkapta a forgatókönyvet, azt hitte Benioffék csak viccelnek, és mindenkinek olyan kamu lezárást adtak, amiben a saját karakterük kerül a Vastrónra. Azonban szó sem volt átverésről, sőt az alkotók egyenesen George R.R. Martintól kapták az instrukciókat. "David és Dan elmondták nekem, hogy George R.R. Martin két dolgot tervezett Bran számára, az egyik volt a Hodor-csavar, a másik pedig az, hogy király lesz. Szóval eléggé különleges volt közvetlenül részt venni valamiben, ami George víziójának része. Nagyon szép módja volt a lezárásnak" - mesélte a színész.

Trónok harca SPOILEREK: Martin mondta azt Benioffnak és Weiss-nek, hogy legyen a király - Trónok harca - 8. évad
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ez egész ötletes befejezés lett volna. Ez eredetinél mindenképpen jobb.
Ez nekem is eszembe jutott...!
molnibalage83
Igen, ezt is elfelejtettem bekommentelni. Már a rész megnézése közben beugrott, mert az a rész az egész sorozatból az egyik kedvenc részem.

Palinko
Mindig érdekes, mikor egy rajongó észrevesz ilyesmiket akiknek meg elvileg a dolga és munkája lenne nem emlékeznek. Bárcsak ilyen dolgok lettek volna a legnagyobb bajok, azért ez tényleg tök megbocsájtható, de fura is azért.
Közben feltalálták a sorvezető segédvonalakat. 😊

Közben megnéztem újra, a feketevízi csatánál Davos mondja a fiának, hogy harangzúgással még egy város sem adta meg magát. Ez a protokoll is megváltozott a nyolcadik évadra, csak Daenerysnek elfelejtettek szólni róla.
Utoljára szerkesztette: Kingtiger15, 2019.05.30. 19:54:28
AnuluWork
Visszagondolva az évadokra, tök poén, hogy egy régi osztálytársam is a szereplők között volt. 😊

Count Adyn
Pont ettől még inkább dühítő hogy mennyire beleszartak az írásba, mert kurvajól megvan csinálva a rendezés meg minden... a 2 fasz miatt többszáz ember vérprofi munkája lesz szar...